Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשים הפורום עד לפני שבועיים היה לי סאב של קיקר 2 שלילים של 2 אוהם עכשיו יש לי מגבר שנותן 340 RMS בגישור 4 אוהם והוא לא נותן 2 אוהם בגישור לצורך העניין מגבר הייפוניקס 6400

השאלה שלי היא העם ניתן להפעיל את הסאב קיקר קומפי ויאר 2 סלילים של 4 אוהם כול אחד בצורה שהסאב יחובר ב4 אוהם וינוצל?

במידה וכן איך אני עושה זאת ובמידה ולא אשמח לעצות לגביי סאבים הכיוון הוא SQ אך SQL מתאים יותר

התקציב הוא עד 2000-1000 שקל לסאב

אני חשבתי שעם לא יהי אפשר לסדר קומבינה עם הקיקר אני יביא סרווין ווגה ווגה הישן והטוב אך יש בעיה להשיג אותו אז אולי אני יתפשק על הוי מקס למרות שנראה לי שאין מה להשוות הווגה הישן לוקח ובגדול

תודה רבה ועוזרים

מחכה לתשובות בקוצר רוח

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

דבר ראשון אי אפשר לחבר סאב עם שני סלילים של 4 אום לסך הכל 4 אום כי זה יוצא או 2 אום או 8 אום...

לגבי הסאב שאתה מחפש.. הייתי ממיץ לך לשמוע את הרוקפורד P2 שהוא סבבה.. או את האודיובנק שהוא סבבה ביותר, בלבסוף תשמע את הקיקר COMP השחור(הדגמים החדשים) שהוא פצצה!!

אם אתה יכול להביא וגה וגה אז פתרתה את כל הבעיה... זה אחד הסאבים המטורפים ששמעתי...

לדעתי בכל מקרה את תתקרב לוי מקס...

בהצלחה..

נ.ב. אתה רוצה למכור את הקיקר שלך??? דבר איתי...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

הייתי מוכר לך בכיף אבל החזרתי אותו למתקין שלי וקיבלתי את הכסף ככה שזה לא משנה

אני מת למצוא את הווגה הישן אבל אמרו לי עם אני רוצה אז אני יצטרך לחכות חודש וחצי שיזמינו אותו ותחלס מרחתי ולא באשמתי את כול החלקים למערכת עד שכול חלק בא וכול שנייה שיניתי את ההזמנה אבל עכשיו אני מרוצה אבל אין לי סאב

לגביי הCOMP יש לך אולי קישוק?

ואתה בטוח שהוא 4 אוהם? סליל אחד?

בדקתי לגביי הCOMP אבל הוא 300 RMS שלטעמי זה חלש אני בכיוון או יותר נכון כמעט נעול על 400 RMS

0547379780 שלומי

פורסם

אם אתה יכול להביא את הוגה וגה אז אני היית מחכה 3 חודש..!!!

לגבי הקומפ.. הוא 4 אום סליל אחד.. והוא 150 RMS שתאמין לי רק יפתיעו אותך... אפילו אני הייתי מופתע ממה שהוא יכול!!! סאב טוב ביותר..

מאיפה אתה מזמין את החלקים.??

בכמה קניתה את הקיקר??

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

SNAKE MAN אתה צודק הסאב של קיקר הCOMP פצצה של סאב אם אתה רוצה אני יכול לארגן לך סאב כזה עם תיבה מקורית שלו

פורסם

אולי אני אכן יופתע אך לא השקעתי כסף רב על מנת לא לנצל את המגבר שלי אני מעוניין בהספק אגרסיבי יותר

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...