Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננטים MBQuart או Rainbow?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מראש סליחה. אבל אייל אתה מפגר. ויש לך בעיות בהבנת הנקרא.

הרמקולים חדשים ! סט יחסית חדש.

המגבר עתיק. משהוא בן כ 8 לפחות .

ואז יש לי טעות DENON ולא DANON. אתה עדיין הבנת.

אני מפגר? אוקיי... לא ציפתי לתגובה עניינית ובעלת תוכן שקשורה לקונטקסט (אתה יודע מה זה בכלל)?

אני בטוח שלא.

תקרא את מה שכתבת ותגיד לי אתה מי המפגר מבין שנינו

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז לא רוקפורד קליף דזיין מספיק טוב ??

וחבל דווקא כשאני מתחיל ממש להנות מהויכוח אתה מרים ידיים ?? :mm_shocke

עזוב, מה אתה בכלל מתווכח, אתה לא רואה שיש כאן קיר אטום?

אני רק שמח, שאם הוא מגדיר את הסט אלייט של מורל כבסדר +.

ונניח שאין קשר לריינבאו(למרות שאני משוכנע ב99.9% שיש).

אני עדיין שמח שהוא הוציא 3000 ש"ח על סט שהוא מגדיר כבסדר...

ידידי היקר אייל001,

מכיון שנראה לי שאין לך בכלל מושג על מה אתה מדבר , זה בסדר אני מבין את זה, יש אנשים ששומעים עם הכיס,כמוך, ויש כאלו ששומעים עם האוזניים כמונו..

בנתיים, אני ממליץ לך לעבור קצת על הפורומים בחו"ל ולקבל חוות דעת לגבי הסט שאתה כלכך מזלזל בו ואתה עוד "טוען" שיש לך אותו, ואז תחזור אליי אם ממצאים.

עזוב לרגע את ישראל שפה "כולם סוגדים למורל", כפי שאמרתי כנס לפורומים בחו"ל ותברר קצת על מורל.

סאונדדומיין.

אליט קאר אודיו.

ועוד!.

לאחר מכן הייתי ממליץ לך על ביקור חפוז ב2 אתרים חביבים.

1. מדיסאונד.

2.ספיקר סיטי.

תביט קצת לגבי הליינים של דרייברים שהם מוכרים, בין היתר משום מה מורל הצליחו להשתחל לשם, אני לא ממש מבין למה, סה"כ מדובר על חברה "בסדר" , ושלא יכולה להתחרות בפוקאל,אמיננס,ויפה,סקאן ספיק,סוואן,NHT,דיינאודיו, ועוד רבים אחרים שגם משום מה, מוגדרים כהיי-אנד אמיתי.

ומעניין למה אין איזכור לדרייברים של ריינבאו שמה?

בלי שום קשר, סתם בשביל הסדר הטוב, זה לא חס וחלילה שאני מזלזל בריינבאו, פשוט לא כל מה שחתום עליו ריינבאו זה קדוש, ואכן יש להם מוצרים מדהימים.

אבל לנפנף ככה במורל ולהשוות אותה לפיוניר!!1?!?!?....אין לך שמץ של מושג ולו הקלוש ביותר על מה אתה מדבר.

under construction..

פורסם
עזוב, מה אתה בכלל מתווכח, אתה לא רואה שיש כאן קיר אטום?

אני רק שמח, שאם הוא מגדיר את הסט אלייט של מורל כבסדר +.

ונניח שאין קשר לריינבאו(למרות שאני משוכנע ב99.9% שיש).

אני עדיין שמח שהוא הוציא 3000 ש"ח על סט שהוא מגדיר כבסדר...

ידידי היקר אייל001,

מכיון שנראה לי שאין לך בכלל מושג על מה אתה מדבר , זה בסדר אני מבין את זה, יש אנשים ששומעים עם הכיס,כמוך, ויש כאלו ששומעים עם האוזניים כמונו..

בנתיים, אני ממליץ לך לעבור קצת על הפורומים בחו"ל ולקבל חוות דעת לגבי הסט שאתה כלכך מזלזל בו ואתה עוד "טוען" שיש לך אותו, ואז תחזור אליי אם ממצאים.

עזוב לרגע את ישראל שפה "כולם סוגדים למורל", כפי שאמרתי כנס לפורומים בחו"ל ותברר קצת על מורל.

סאונדדומיין.

אליט קאר אודיו.

ועוד!.

לאחר מכן הייתי ממליץ לך על ביקור חפוז ב2 אתרים חביבים.

1. מדיסאונד.

2.ספיקר סיטי.

תביט קצת לגבי הליינים של דרייברים שהם מוכרים, בין היתר משום מה מורל הצליחו להשתחל לשם, אני לא ממש מבין למה, סה"כ מדובר על חברה "בסדר" , ושלא יכולה להתחרות בפוקאל,אמיננס,ויפה,סקאן ספיק,סוואן,NHT,דיינאודיו, ועוד רבים אחרים שגם משום מה, מוגדרים כהיי-אנד אמיתי.

ומעניין למה אין איזכור לדרייברים של ריינבאו שמה?

בלי שום קשר, סתם בשביל הסדר הטוב, זה לא חס וחלילה שאני מזלזל בריינבאו, פשוט לא כל מה שחתום עליו ריינבאו זה קדוש, ואכן יש להם מוצרים מדהימים.

אבל לנפנף ככה במורל ולהשוות אותה לפיוניר!!1?!?!?....אין לך שמץ של מושג ולו הקלוש ביותר על מה אתה מדבר.

אתה זה הבחור ששומע מכף הרגל לא?

אחרת איך תסביר את העובדה שסאונד איכותי לדעתך הוא סאונד שעובר דרך פרוססור?

הויכוח הינו ויכוח עקר והקהל המשתתף רובו בעל אוזניים אטומות.

פורסם

אייל? מה עושה פרוססור???

אתה יודע באמת?? או שאתה רק מתרגם את המילה ומפרש בהתאם?

אתה יודע שלמערכות הגברה להופעות. כמו לקיסרייה, פארק הירקון ,וכו.

יש עשרות פרוססורים למניהם בדרך.

עם זה לכלי נגינה. לזמרים. לDJ.

והם מסוגים שונים כמו. אקולייזרים, לימטרים, אקספנדרים, קומפרסורים, קרוסים והרשימה ארוכה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתה זה הבחור ששומע מכף הרגל לא?

אחרת איך תסביר את העובדה שסאונד איכותי לדעתך הוא סאונד שעובר דרך פרוססור?

הויכוח הינו ויכוח עקר והקהל המשתתף רובו בעל אוזניים אטומות.

חחחח.

אתה מבלבל בין כל כך הרבה דברים שזה מדהים.

יופי אני שמח שגילית שניתן לראות את כל ההודעות שפירסמתי, מעולה אולי תלמד משהו, רק אל תכניס לי מילים לפה כי זה ידידי לא עושה לי טוב ודי מעצבן.

בנתיים אדם שמזלזל במורל אלייט ועוד משווה אותו לפיוניר, לא ממש יכול לתת לי ביקורת, תתמודד עם זה , אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ובתור אחד שמתיימר להבין משהו סטריאו לרכב, איך בכלל קנית אלייט?

אם לדעתך זה על הפנים ו"בסדר",?

או שאתה עוד מישהו שיש לו קצת עודף כסף, וחושב שבגלל זה הוא מבין משהו?

ואגב, זה לא שהקהל פה עם אוזניים אטומות, להיפך אם יצא לך להכיר אותי, אתה תגלה שממש כיף לדבר איתי, במיוחד על תחום שמוגדר אצלי כמחלה וזה אודיו לרכב, אבל כאשר אתה זורק שטויות לאוויר כמו ההשוואה בין מורל לפיוניר ושהאלייט הוא לא משהו, זה מחייב התייחסות שלי לעניין.

אני ממש מצטער אם נפגעת, אבל שאתה כותב שטויות כאלו, קשה לי להתעלם, ואם אני תוקפני מידי, אז כפי שאמרתי, אודיו לרכב זה מחלה שלי,אם תבין נהדר, אם לא תבין אין מה לעשות-ניסיתי.

לילה טוב ושבת שלום לכולם.

אגב, סתם בגלל שאתה אוהב "לתקן" אחרים.

אז כשתסביר לי את אופן הפעולה של פרוססור על כל סוגיו, אני אשמח להסביר לך איך אות עובר דרך מעבד.

לא יודע , עוד לא הצלחתי להעביר סאונד דרך פרוססור, אני זוכר שניסיתי אותות אבל סאונד עוד לא יצא לי.

ועוד משהו קטן, כאשר מקליטים משהו לא משנה מה זה, לוקחים את הכל אחרכך, ועושים עריכה--->עיבוד----> שימוש במעבדים----> פרוססורים.

לא ממש משתמשים במיקרופון על פלאט שמחובר למחשב...

under construction..

פורסם
אייל? מה עושה פרוססור???

אתה יודע באמת?? או שאתה רק מתרגם את המילה ומפרש בהתאם?

אתה יודע שלמערכות הגברה להופעות. כמו לקיסרייה, פארק הירקון ,וכו.

יש עשרות פרוססורים למניהם בדרך.

עם זה לכלי נגינה. לזמרים. לDJ.

והם מסוגים שונים כמו. אקולייזרים, לימטרים, אקספנדרים, קומפרסורים, קרוסים והרשימה ארוכה.

כמשנגנים בהופעה חיה במרחב גדול הצליל חייב להיות מעובד לפני ההגברה.

כשהוא מוקלט על תקליטור הוא מעורבל ומעובד שוב.

זו בדיוק הסיבה שהמערכות היקרות ביותר הן הפשוטות ביותר. ללא מעבדים וללא צעצועים.

פורסם
חחחח.

אתה מבלבל בין כל כך הרבה דברים שזה מדהים.

יופי אני שמח שגילית שניתן לראות את כל ההודעות שפירסמתי, מעולה אולי תלמד משהו, רק אל תכניס לי מילים לפה כי זה ידידי לא עושה לי טוב ודי מעצבן.

בנתיים אדם שמזלזל במורל אלייט ועוד משווה אותו לפיוניר, לא ממש יכול לתת לי ביקורת, תתמודד עם זה , אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ובתור אחד שמתיימר להבין משהו סטריאו לרכב, איך בכלל קנית אלייט?

אם לדעתך זה על הפנים ו"בסדר",?

או שאתה עוד מישהו שיש לו קצת עודף כסף, וחושב שבגלל זה הוא מבין משהו?

ואגב, זה לא שהקהל פה עם אוזניים אטומות, להיפך אם יצא לך להכיר אותי, אתה תגלה שממש כיף לדבר איתי, במיוחד על תחום שמוגדר אצלי כמחלה וזה אודיו לרכב, אבל כאשר אתה זורק שטויות לאוויר כמו ההשוואה בין מורל לפיוניר ושהאלייט הוא לא משהו, זה מחייב התייחסות שלי לעניין.

אני ממש מצטער אם נפגעת, אבל שאתה כותב שטויות כאלו, קשה לי להתעלם, ואם אני תוקפני מידי, אז כפי שאמרתי, אודיו לרכב זה מחלה שלי,אם תבין נהדר, אם לא תבין אין מה לעשות-ניסיתי.

לילה טוב ושבת שלום לכולם.

אתה קורה לעצמך חולה אודיו? משעשע ביותר.

לשאלתך,

לא העלבת ולא נפגעתי.

שועשעתי מאד :):):):)

פורסם
כמשנגנים בהופעה הצליל חייב להיות מעובד.

כשהוא מוקלט על תקליטור הוא מעורבל ומעובד שוב.

זו בדיוק הסיבה שהמערכות היקרות ביותר הן הפשוטות ביותר. ללא מעבדים וללא צעצועים.

באמת?

אתה יודע מה הגודל של קומפקט איכותי במיוחד?

ואגב אין מעבד במערכת? אז מי מפענת את כל האותות?

ונכון שמגברים איכותיים עם מגברי מנורות. אבל מי מפענח את הדיסק מ01010 לאות חשמלי.?

מפענחי דיגיטל טו אנלוג. ויש כאלו קטנים לדסקמנים. ויש כאלו שהם בגודל של מחשב בייתי. (וראיתי כאלה)

הכול תלוי באיכות שלהם!.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם
באמת?

אתה יודע מה הגודל של קומפקט איכותי במיוחד?

ואגב אין מעבד במערכת? אז מי מפענת את כל האותות?

ונכון שמגברים איכותיים עם מגברי מנורות. אבל מי מפענח את הדיסק מ01010 לאות חשמלי.?

מפענחי דיגיטל טו אנלוג. ויש כאלו קטנים לדסקמנים. ויש כאלו שהם בגודל של מחשב בייתי. (וראיתי כאלה)

הכול תלוי באיכות שלהם!.

בקומפקט אין מעבד יש ממיר.

DA CONVERTER לסוגיו.

מעוניין בקומפקטים וממירים איכותיים?

נסה:

KRELL

MARK LEVINSON

BURMEISTER

FM ACOUSTICS

והרשימה עוד ארוכה.

אוי אה ברוך...

גבר המיטה קוראת לך.

ד"ש לשלמה ארצי ושרית חדד בקיסריה :)

פורסם

אני יגיב בעדינות. ואתה מוזמן מחר למפגש. אני חייב לראות מול מי אני ישבתי וקראתי את השטויות שלו וצחקתי עליו

ולגבי התגובות שלך.

אתה לא יודע מול מי אתה מדבר. אני אישית מכיר את את גריני והוא אותי.

אני חולה מערכות . (רכב, בית, הגברה. ) ואני בתחום. (גם רכב, גם בית, גם הגברה, וגם יצירה, וגם הקלטה.)

אז לפני שאתה מנסה ללמד (או לשלול משהוא שאתה לא יודע מה הוא עושה בחיים. או מה הוא יודע)

תברר. ואז לא תצא אידיוט. (ועוד אתה חדש בפורום וזה לא טוב להתחיל כך. כי יתיחסו לתגובות של בהתאם בעתיד.

ואני סיימתי להגיב לך. כי אני לא מוכן להוריד את הפורום הזה לרמה שלך.

שזה ממש ממש נמוך. ולשם אני לא מוכן לרדת.

פורסם
אני יגיב בעדינות. ואתה מוזמן מחר לפגש. אני חייב לראות מול מי אני ישבתי וקראתי את השטויות שלו וצחקתי עליו

ולגבי התגובות שלך.

אתה לא יודע מול מי אתה מדבר. אני אישית מכיר את את גריני והוא אותי.

אני חולה מערכות . (רכב, בית, הגברה. ) ואני בתחום. (גם רכב, גם בית, גם הגברה, וגם יצירה, וגם הקלטה.)

אז לפני שאתה מנסה ללמד (או לשלול משהוא שאתה לא יודע מה הוא עושה בחיים. או מה הוא יודע)

תברר. ואז לא תצא אידיוט. (ועוד אתה חדש בפורום וזה לא טוב להתחיל כך. כי יתיחסו לתגובות של בהטעם בעתיד.

מי זה גריני? (לא מעניין אותי)

מי אתה? (ממש לא מעניין אותי)

אני אדיוט?

חברים כמוך לא מוסיפים כבוד לפורום אלא מביישים אותו, מורידים את רמתו וגורמים לאחרים לברוח ממנו.

אפילו להסתיר את היותך עילג ולכתוב ללא שגיאות כתיב אתה לא יודע.

תתבייש לך.

פורסם

אפילו להסתיר את היותך עילג ולכתוב ללא שגיאות כתיב אתה לא יודע.

תתבייש לך.

עד עכשיו נמנעתי מלהגיב בת'רד, מהסיבה הפשוטה שלא שמעתי את ה"rainbow" הנ"ל ,

ולכן נמנעתי מלחוות דיעה.

אבל כדאי להעמיד דברים על דיוקם,

המציאות חוזרת על עצמה,

כל פעם בצורה אחרת, כל פעם שיטה אחרת, פעם אחת זה benny-t ,פעם אחת זה ido_r

אח"כ זה STI05 .

מצטער לומר,

נראה לי שEyal001 הוא השם משתמש החדש שבחר לעצמו יבואן RAINBOW לארץ.

גם אני , בדיוק כמו green-monster ,בטוח ומשוכנע שיש פה קשר ישיר לייבוא של ריינבאו לארץ.

חשבתי שאחרי הפדיחה האחרונה ,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=739751#post739751

יהיה שקט מהפניות לחברת ריינבו, אבל כנראה שהתבדיתי.

אני אישית לא מתכוון לקנות בורג אחד שרשום עליו "rainbow" ,לא רמקול , ולא כלום .

אני אסית אנשים כנגד המוצרים שלהם , גם אם לא שמעתי אותם.

ליבואן "rainbow" -(אני בטוח שאתה תקרא את זה),

אני חושב שמספיק להתווכח עם סאונדמן, ועם green monster,

ועם עמרי_ ,

העובדה שאתה מייבא משהו, לא הופכת אותך למבין בתחום,

אתה יכול ללמוד דבר אחד או שניים מכל חברי הפורום שהזכרתי לעיל.

נ.ב.

שגיאות כתיב הן אולי דבר מכעיס לגביך,

אבל יש צורה להגיב למי שמבצע אותם, והיא בטח שלא כמו שאתה הגבת.

ZZR

פורסם

בין אם הוא קשור לריינבאו או לא המשתמש EYAL001 הוכנס למעקב הודעות פשוט כי הוא כותב שטויות והספיק לריב בת'רד אחד עם רבים מחברי הפורום.

באופן מפתיע הוא נרשם לפורום בדיוק ביום שבו הוכנסה למעקב השלישיה שתמכה בריינבאו. אני אנסה לבדוק ע"י בדיקת IP אם הוא קשור אליהם באופן וודאי.

פורסם

וואו

הממממממממ

אז אני מבין שאין מצב לתגובה כנה ואמיתית לגבי השאלה המקורית שלי?

למרות שאתם כועסים על היבואן :)

אני מתחיל להתבאס שהלכתי על הריינבו. היה עדיף MBQuart?

בבקשה תשובות כנות מהלב, אל תידאגו לבאס אותי. השוואה רק בין 2 החברות גם בסדרות הזולות בבקשה.

תודה

קרא את הכללים, הקפצה נוספת והת'רד ינעל.

פורסם
וואו

הממממממממ

אז אני מבין שאין מצב לתגובה כנה ואמיתית לגבי השאלה המקורית שלי?

למרות שאתם כועסים על היבואן :)

אני מתחיל להתבאס שהלכתי על הריינבו. היה עדיף MBQuart?

בבקשה תשובות כנות מהלב, אל תידאגו לבאס אותי. השוואה רק בין 2 החברות גם בסדרות הזולות בבקשה.

תודה

קרא את הכללים, הקפצה נוספת והת'רד ינעל.

עוד לא ענית לנו איזה סידרה אתה מעוניין לרכוש או לקנות את הסדרות היקרות או את הזולות ?

לשתי החברות יש מוצרים שונים ברמות שונות אם תוכל לומר לנו כיוון מחיר או סוג מוזיקה נוכל להנחות אותך לרכישה הטובה ביותר לפי הבקשות שלך.

אם אתה עושה סקר מה יותר טוב אז אין פה ביכלל מה להשוות שכן ל-2 החברות יש מגוון מוצרים רחב ואי אפשר להשוות ככה בין 2 חברות זה כללי מדי נקודה.

תומר.

• תוכן חדש...