Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננטים MBQuart או Rainbow?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב אני נתקל בבעיה בהבנת הנקרא מצדך ושוב חבל... לא אמרתי מילה ולו חצי מילה על השוואה בין מורל לפוקאל, ציינתי שמות של חברות ושאלתי האם שמעת בעצמך את הסט המדובר של ריינבו, לפי התשובה שלך אני מבין שלא... אז אם לא שמעת אז גם חבל שתמליץ עליו כי זה לא ישקף את עמדתך האמיתית בנוגע לסט... דרך הגב דיברת פה על האודיופיל של פייז, זה סט שזכה לפרסים ולתשבוחות והנה אתה בעצמך אומר שלא אהבת את הצליל שלו מה שאומר שאותו הדבר יכול לקרות עם הריינבו במקרה ולא שמעת אותו (תרם הצלחתי להבין)

דבר נוסף אם אתה לא מרוצה מהאליט שלך אז כנראה שיש לך טעם רע בכל הנוגע לסאונד או שפשוט ההתקנה או ההגברה שלך לא מספיק טובים, מעולם לא שמעתי מילה רעה על הסט המעולה הזה ודרך הגב אני מאד מעוניין בו רק שכרגע אני עדיין די מרוצה ממה שיש לי ברכב ואני לא מתכוון להחליף בחצי השנה הקרובה.

לפותח הת'רד המלצה לסט מעולה שיעשה את העבודה לסוגי המוזיקה שכוללים באס וגם רוק והבי מטאל - פייז אבולושן 165.25, מיד חזק ועמוק שיורד נמוך, טוויטר משי בכלל לא מתכתי ולא צווחני אך חזק ומוציא צליל נקי מאד

לשאלתך, שמעתי את הסט המדובר של רינבו.

ההגברה שלי לא טובה?

מה שיש לי כרגע זה רוקפורד P8004 והוא מצויין, כמו כן עשינו בדיקה וחיברנו GENESIS במקום ואכן המורל נשמעו הרבה יותר טוב אך עדיין אני מוכר אותם לטובת סט אחר של רינבו (חסרים קצת :) מזומנים)

פותח השרשור כבר קנה רינבו לפי מיטב ידיעתי.

הפייז נשמע בדיוק ההיפך ממה שאתה מתאר.

לא הייתי כותב מילה במידה ולא הייתי שומע את הסט המדובר.

(דרך הגב= כותבים כך: דרך אגב,

תרם=טרם

וכו')

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לשאלתך, שמעתי את הסט המדובר של רינבו.

ההגברה שלי לא טובה?

מה שיש לי כרגע זה רוקפורד P8004 והוא מצויין, כמו כן עשינו בדיקה וחיברנו GENESIS במקום ואכן המורל נשמעו הרבה יותר טוב אך עדיין אני מוכר אותם לטובת סט אחר של רינבו (חסרים קצת :) מזומנים)

פותח השרשור כבר קנה רינבו לפי מיטב ידיעתי.

הפייז נשמע בדיוק ההיפך ממה שאתה מתאר.

לא הייתי כותב מילה במידה ולא הייתי שומע את הסט המדובר.

(דרך הגב= כותבים כך: דרך אגב,

תרם=טרם

וכו')

על טעם ועל ריח אני לא אתווכח

ממש הכנסת לי חזק בסוף עם התיקון טעויות ככה שנותרתי חסר אונים ואין לי יותר מה לומר:lol: חוץ מכל טוב לך ותמשיך לעקוץ אנשים בפורום זה פשוט מוסיף המון, זה בעצם מה שמייחד את הפורום הזה מכל פורום אחר בעולם

פורסם
על טעם ועל ריח אני לא אתווכח

ממש הכנסת לי חזק בסוף עם התיקון טעויות ככה שנותרתי חסר אונים ואין לי יותר מה לומר:lol: חוץ מכל טוב לך ותמשיך לעקוץ אנשים בפורום זה פשוט מוסיף המון, זה בעצם מה שמייחד את הפורום הזה מכל פורום אחר בעולם

לא עקצתי- תיקנתי.

לא היתה כוונה לפגוע ואם פגעתי אני מתנצל.

אכן על טעם וריח אין להתווכח.

אך המצב הקיים הוא המצב הקיים ויש יצרן בעל הילה גדולה יותר מהאחר כמו שתדמית נוצרת עם הזמן כך כל יצרן תופס לעצמו שם ומציב את עצמו לפי היכולת.

יכול להיות שלטעמך סט של מורל נשמע יותר טוב מסט של רינבו ועל כך לא אתווכח.

רינבו עם השנים ביססה את עצמה עצמה והצליחה לבנות את תדמיתה בעניי הציבורכיצרן מסוג X ואותו כנ"ל לגבי מורל שמוגדר כיצרן מסוג Y.

בדיוק כמו שיש בקובוק יין שעולה באיזור 4000 דולר (קריסטל, דום פריניון וכו') לעומת בקבוק שעולה 15 שקל, תמיד ימצאו כאלה שיאמרו שהזול טעים להם יותר או מריח יותר טוב ועוד אין סוף דוגמאות.

הבחור ביקש לדעת איך היצרנים עומדים אחד מול השני ומה בארסנל המוצרים שלהם .

שוב, התנצלותי הכנה בעניין התיקון.

פורסם

כמו שעופר אמר פה ואני לא מצטט, זה שליצרן מסויים יש הילה שתהיה גדולה ככל שתהיה זה לא אומר שכל רכיב שתוציא יהיה מרהיב ונפלא, זה כל מה שניסיתי לומר ואם אתה חושב שריינבו רק בגלל שהיא ריינבו מוציאה רק דברים טובים לשוק, אני מאמין שאתה טועה ואם כבר מדברים על יין זו באמת דוגמא מצויינת, כי יין יכול לעלות 4000 ש"ח ולהיות מגעיל בטירוף לעומת יין שעולה 15 ש"ח, מה שאומר שלא משנה כמה עולה היין כמו שלא משנה כמה עולה הרמקול או המגבר...

פורסם
כמו שעופר אמר פה ואני לא מצטט, זה שליצרן מסויים יש הילה שתהיה גדולה ככל שתהיה זה לא אומר שכל רכיב שתוציא יהיה מרהיב ונפלא, זה כל מה שניסיתי לומר ואם אתה חושב שריינבו רק בגלל שהיא ריינבו מוציאה רק דברים טובים לשוק, אני מאמין שאתה טועה
פורשה יצרן בעל הילה? אני מניח שתסכים איתי בעניין.

יש סיכוי שיוציאו מוצרים גרועים?

מרצדס?

במוו?

לא נראה לי.

ידידי היקר, הילה ותמדמית לא נוצרים סתם כך. זו תוצאה של שנים של עבודה קשה והשקעה מרובה בלשון המעטה. RAINBOW מוכרת בכל העולם כיצרן TOP END ולא לחינם.

לתקוף אותי בעניין העובדה שלא שמעתי PHASE (אני כן) וכו' ידעת ועשית בשמחה מרובה, אני בטוח שאתה מעולם לא שמעת סט של רינבו אך אני לא אתקוף ואסתפק בעובדה הזו.

פורסם

טוב, מצטער זה ממש מעצבן.

ידידי היקר אייל, מכיוון שכל יום נכנס פה מישהו חדש שבדיוק כותב פה תחת כינויים שונים .

לדעתי שוב , אייל001, GET-IN, זה אותו אדם שוב, כמו STI05,IDO_R,BENNY-T,EYAL_S, זה גם אותו אדם.

אז ככה, נמאס כבר לשמוע משיבוחי הריינבאו למינהם, תוך כדי הכפשת מורל ונסיון לעשות ממה שהם איזה שהוא יצרן סוג Z.

אני בטוח ומשוכנע שיש פה קשר ישיר לייבוא של ריינבאו לארץ,זה די מתחיל להיות מרתיח כתעלול שיווקי כזה או אחר.

זה לא פורום מסחרי וזה לא המקום לפרסם את המוצרים ככה, ובטוח שלא הצורה.

מי ישמע יש מאות אנשים שעומדים בתור כדי לקנות סטים של ריינבאו ב90 אלף ש"ח....

ומי ישמע כל מה שחתום עליו ריינבאו זה איזה משהו פנומנלי.

מספיק עם השטות הזאתי כבר.!!!

under construction..

פורסם
טוב, מצטער זה ממש מעצבן.

ידידי היקר אייל, מכיוון שכל יום נכנס פה מישהו חדש שבדיוק כותב פה תחת כינויים שונים .

לדעתי שוב , אייל001, GET-IN, זה אותו אדם שוב, כמו STI05,IDO_R,BENNY-T,EYAL_S, זה גם אותו אדם.

אז ככה, נמאס כבר לשמוע משיבוחי הריינבאו למינהם, תוך כדי הכפשת מורל ונסיון לעשות ממה שהם איזה שהוא יצרן סוג Z.

אני בטוח ומשוכנע שיש פה קשר ישיר לייבוא של ריינבאו לארץ,זה די מתחיל להיות מרתיח כתעלול שיווקי כזה או אחר.

זה לא פורום מסחרי וזה לא המקום לפרסם את המוצרים ככה, ובטוח שלא הצורה.

מי ישמע יש מאות אנשים שעומדים בתור כדי לקנות סטים של ריינבאו ב90 אלף ש"ח....

ומי ישמע כל מה שחתום עליו ריינבאו זה איזה משהו פנומנלי.

מספיק עם השטות הזאתי כבר.!!!

ידידי היקר X,

תגיד אתה נורמלי?

תעלול שיווקי?

GET IN? GET OUT? STI? eEVO? BENNY-T? EYAL_S? IDO_R?

אתה משוכנע? תבלה.

רק אל תתנצל :)

אתה רוצה את המורל שלי אתה מוזמן הם מוצעים למכירה (ELATE) במחיר מצויין במצב חדש.

הלוואי והייתי היבואן של רינבו :)

פורסם
פורשה יצרן בעל הילה? אני מניח שתסכים איתי בעניין.

יש סיכוי שיוציאו מוצרים גרועים?

מרצדס?

במוו?

לא נראה לי.

מזה מוצרים גרועים ?? מנוע שצריך להחליף כל 100000 ק"מ, מה זה קשור בכלל לעולם הסטריאו לרכב, חברת סטריאו גדולה ככל שתהיה יכולה להוציא מוצרים לא טובים במיוחד ויסכימו איתי בעלי הנסיון, רוקפורד לדוגמא הייתה חברה מעולה עד לפני כמה שנים והיום המוצרים שלה לא משהו ואני שוב לא עושה שום השוואה בין רוקפורד לריינבו אז עזוב את זה בצד

פורסם
מזה מוצרים גרועים ?? מנוע שצריך להחליף כל 100000 ק"מ, מה זה קשור בכלל לעולם הסטריאו לרכב, חברת סטריאו גדולה ככל שתהיה יכולה להוציא מוצרים לא טובים במיוחד ויסכימו איתי בעלי הנסיון, רוקפורד לדוגמא הייתה חברה מעולה עד לפני כמה שנים והיום המוצרים שלה לא משהו ואני שוב לא עושה שום השוואה בין רוקפורד לריינבו אז עזוב את זה בצד

מוצר גרוע? אני בטוח שאתה יודע טוב מאד מה זה מוצר גרוע.

רוקפורד הינו יצרן MASS MARKET.

אוי עזוב גבר, אני מרים ידיים :)

פורסם
מוצר גרוע? אני בטוח שאתה יודע טוב מאד מה זה מוצר גרוע.

רוקפורד הינו יצרן MASS MARKET.

אוי עזוב גבר, אני מרים ידיים :)

אז לא רוקפורד קליף דזיין מספיק טוב??

ולא דיברתי על מוצר גרוע, אתה אמרת את זה

וחבל דווקא כשאני מתחיל ממש להנות מהויכוח אתה מרים ידיים ?? :mm_shocke

פורסם
אז לא רוקפורד קליף דזיין מספיק טוב ??

וחבל דווקא כשאני מתחיל ממש להנות מהויכוח אתה מרים ידיים ?? :mm_shocke

עמרי ידידי היקר,

רוקפורד עדיפה עשרות מונים על קליף דיזיין.

וכן, שמעתי קליף ושמעתי רוקפורד.

קליף זה REBADGED MA בתוספת 50% למחיר.

הכל מיוצר בקוריאה, מגבירם מלוחות זולים, רקולים מחומרים זולים אבל אתה בטח יודע יותר טוב ממני אז אתה בטח מבין את הסיבה שאני מרים ידיים מעבר לעובדה שאני היבואן של רינבו לטענת החבר הקודם, אז אני גם היבואן של רוקפורד.

פורסם

אתם גולשים מהנושא.

ואתם מדברים שטויות. ועונים אחד לשני כמו ילדים קטנים.

כי לכל חברה יש את הסטים הגבוהים שלה. ויש את הפחות.

ואגב למורל. שאני לא מת על החברה הזו. יש סטים מצויינים. עם איכות ודיוק.

וגם לפוקל. יש טובים. אוטופיה ויש זבל לדוגמא. הפוליגלאס. לדעתי סאב מעפעפן.

וכנל לרינבו. יש סטים טובים. ולגבי פחות טובים אני גם בטוח שיש להם.

אבל אפשר להגדיר פחות טובים.

(אוליייייי... נס הכי נחות של רינבו מקביל לפוקל אוטופיה? או אולי הסט הכי נחות של דינאודיו מקביל לסדרות הבינוניות של רינבו?)

זה תלוי בהרבה דברים. וגם באוזן של מי שמקשיב.

אני אישתי שמעתי סט של רינבו. . את הדגם אני לא יודע. אבל סט יקר.

הביא אותו משהוא שפגשתי במקרה. (שמעתי ועצרתי אותו.) הוא עלה לו כ 1000 דולר. וזה סט 2 חלקים. והוא הוגבר על ידי מגבר של DANON דגם ישן. משהוא עתיק. בגישור. על פיוניר מעפן מסדרה 3.

ושמעו באוטו ממש יפה. לא חזק מעוד. אבל ממש יפה וחד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתם גולשים מהנושא.

(אוליייייי... נס הכי נחות של רינבו מקביל לפוקל אוטופיה? או אולי הסט הכי נחות של דינאודיו מקביל לסדרות הבינוניות של רינבו?)

הביא אותו משהוא שפגשתי במקרה. (שמעתי ועצרתי אותו.) הוא עלה לו כ 1000 דולר. וזה סט 2 חלקים. והוא הוגבר על ידי מגבר של DANON דגם ישן. משהו עתיק בגישור. על פיוניר מעפן מסדרה 3.

1000 דולר זה סט זול.

אתה מציין גם שהסט עתיק.

ומה זה לעזאזל DANON?! אולי DENON?! בגישור על פיוניר? WTF?!

מה אתה בעצם רוצה?

אולי הסט הזה ואולי הסט ההוא ואולי זה נחות ואולי ההוא לא.

אולי הגיע הזמן לישון?

חברים... הפך להיות כאן ממש הזוי. אולי זו השעה...

להת'

לילה טוב עמרי :)

פורסם

מראש סליחה. אבל אייל יש לך בעיות בהבנת הנקרא.

הרמקולים חדשים ! סט יחסית חדש.

המגבר עתיק. משהוא בן כ 8 לפחות .

ואז יש לי טעות DENON ולא DANON. אתה עדיין הבנת.

ואני רואה לאן אתם הולכים עם זה. אז לילה טוב לכם. וויכוח סרק נעים ומהנה.

אני הולך לישון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתם גולשים מהנושא.

הביא אותו משהוא שפגשתי במקרה. (שמעתי ועצרתי אותו.) הוא עלה לו כ 1000 דולר. וזה סט 2 חלקים. והוא הוגבר על ידי מגבר של DANON דגם ישן. משהוא עתיק. בגישור. על פיוניר מעפן מסדרה 3.

אנחנו גולשים מהנושא???

שמת לב מה כתבת ומה הייתה הכותרת של הת'רד??

• תוכן חדש...