Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לי שיר באיכות 128 kbps יש תוכנה שיכולה לחדד אותו או משהו לאיכות יותר טובה??

אם כן יש קישור או משהו להוריד??

אביחי :)

פורסם
אין דבר כזה "יש מאין"

בדיוק. אתה לא יכול לשפר את איכות הטראק הספציפי לאחר שכיווצת אותו ל128kbps, אתה כן יכול לחזור למקור ולכווץ שוב לאיכות גבוהה יותר

פורסם

אפשרי אבל בתכלס זה ישאר 128 אם אתה רוצה באיכות גבוה אתה צריך להעתיק מהדיסק ישירות לאיכות של 192 או כמה שאתה רוצה.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אתה יכול לשחק עם ה-EQ של כל תוכנה למען העלת כל חיתוך שבא לך .

אבל להפוך את הקובץ של 128 KBPS שיהיה זהה למקור - אי אפשר , כי בהתחלה כשקיבצו את ה-128 שלך - עיבדו המון איכות בדרך , לכן מומחץ להשתמש ב-320 מראש או VBR מעל 192 KBPS .

יום טוב לכולם !

מש"ק זרזור

פורסם

זהו שזה לא מדיסק..... אני התכוונתי לשיר נגיד שאני מוריד מהאימיול..... והוא על 128 ככה שאין לי דיסק לכווץ אותו או משהו

• תוכן חדש...