Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נראה לי שיש רמקול לרכב ששוה 20k ש"ח.

סתם ניפוח מחיר, כדי לנופף בדגל "הכי יקרים בשוק-ולכן הכי טובים".

אילו רמקולים לרכב ב20K שמעת?

ורמקולים לבית ששוים 20K יש? מה לגבי 50K, 100K 500K?

כל אחד מחליט מה שווה לו. בסכומים כאלה מחפשים את הערך המוסף ולא את התמורה הכי טובה לכסף.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כולכם חרגתם מהנושא, דיברנו על סטים במוכרים בשוק הישראלי, בחו"ל ניתן למצוא גם SCAN SPEAKים למיניהם שנחשבים לאיכותיים בדיוק כמו הRAINBOW REFERENCE אם לא יותר.

( עידו יש לי סט שמקביל לPLATINUM שלך עם טוויטר טיפה מוקטן )

ונחזור לנושא, יש כמה סטים לא רעים בכלל במחירים שנעים בין 2500 ל3000 לרבות ELATE, UTOPIA, DLS אבל כמובן שללא התקנה מקצועית והגברה אקטיבית רוב הפעמים הסט לא יפיק אפילו רבע מיכולתו.

( דרך אגב MBQUART וRAINBOW אפילו לא הכנסתי לרשימה מפני שכל הסטים של החברות שנמכרים בארץ אינם מאוזנים וזו בלשון המעטה )

יש יבואן כבר מספר חודשים מטעם היצרן ל-RAINBOW בארץ - חברה גדולה ומכובדת המתמחרת את המוצרים מתחת למחירי גרמניה.

EYALR- מזל שאתה פה.

FASTGT- הסט הישן שלך, לא מתקרב לסדרת ה-PLATINUM.

STI05 ו-IDO - מתי שומעים את המערכות שלכם????? פעם אחת לא מספיקה!!! :):):):):):)

MB SLK 320 - 2002

פורסם

מצטער, אני לא רואה ערך מוסף ברמקולים לרכב של 20k (אולי בתחום הביתי זה שונה) .

גם אם היתה לי את האפשרות להוציא כזה סכום מבחינה כלכלית בלי נקיפות מצפון, לא בטוח

שהייתי מוציא כזה סכום.

אני מוכן לקבל עליונות של דרייברים מסויימים, אני מוכן לשלם בהתאם,

אבל עם כל הכבוד , רמקול לרכב של 20k , מבחינתי , זה רמקול של 8k ,

עם רווח נוסף שמרוויחים עלי בתור לקוח, בשיעור של 12k .

גם אם טוענים לעליונות כזה דרייבר,

יש למישהו מושג קלוש לאיזה סכומים הוא מכניס את עצמו?

התקנה, אטימת הרכב בכללותו , הגברה נכונה,רכיבים יקרים,

זה לא נגמר.

אני מוכן לקבל הכל , אני חובב דברים מיוחדים, במקרה הזה קשה לי לקבל את המחיר הנקוב.

נראה לי הגזמה , שכל תכליתה למצב את החברה גבוה בתחום הHI-END.

ZZR

פורסם

מידן אני מזכיר לך שבעולמנו יש חומרים זולים ויש חומרים יקרים ויש חומרים יקרים מאוד!

שמהם מייצרים דרייברים, ולא תמיד סתם בשביל יוקרה אלא בשביל עליונות צליל,

הנדסת רמקול היא מדע לא פשוט בכלל וכולל גם שימוש בחומרים מוזרים.

בכלל באודיו (ביתי במיוחד) יש כל מיני דברים מאוד מאוד מפגרים כמו למשל פלטה לפטיפון משיש..

ויש עוד המון דוגמאות. אני מאמין שגם ברכב מנסים להגיע לעליונות בתחום הנדסת הדרייברים,

וזה מלבד בשימוש בחומרים יקרים גם לוקח המון זמן והמון השקעה של המהנדסים העוסקים בתחום,

עלויות מיכשור מפגרות וכולי.

לכן העלות הכוללת גבוהה.

מה בדיוק מפתיע אותך במחיר? על רמקול לבית לשלם 400K זה נראה לך הגיוני?

אנשים עושים את הבחירות שלהם בחיים, ולכל הבחירות האלה יש חברות שמייצרות ותומכות

וחיות על שיגעונות של אנשים..

ונכון הם עושים רווחים מפגרים, אבל לא תמיד המחיר שנדרש הוא לא מוצדק, בכך אני חולק עלייך.

Race Smart

פורסם

מצטער, אני לא רואה ערך מוסף ברמקולים לרכב של 20k (אולי בתחום הביתי זה שונה) .

אני דיברתי על תחום הרכב, לא חושב שהרמקול של rainbow בצ'יפר שווה 20k.

גם אם הוא עשוי מחומרים איכותיים, פשוט לא מחיר מעשי.

ZZR

פורסם

אני לא יודע לגביי צ'יפר והתימחור בארץ, אני מדבר על תימחור יצרן בארץ המוצא (כאן בארץ אפילו אתה הוכחת את התימחור האידיוטי רמקול של 300 דולר ב4300 שקל..)

סט של ריינבו, הרפרנס ב6500 פאונד שווה את המחיר שלו, למרות שיש תחליפים יותר זולים

אתה משלם גם על ההרכבה ביד של הרמקול מאפס ועל בקרת האיכות הקפדנית, אין מה לעשות,

מלבד התשלום על עצם המותג...

Race Smart

פורסם

אני מדבר על נקודה קצת שונה,

גם אם הרמקול עשוי בעבודת יד, ברמת דיוק גבוהה,

המחיר שצריך לשלם כדי שהרמקול הזה יעבוד כמו שצריך, הוא גבוה בטירוף!

אין טעם לקנות רמקול ב20k , כי זה יגרור הוצאות נלוות וכאב ראש ,ורוב האנשים יוותרו עליהן.

אי לכך , אין טעם ברכישה של כזה מוצר.

ZZR

פורסם

אין טעם לקנות רמקול ב20k , כי זה יגרור הוצאות נלוות וכאב ראש ,ורוב האנשים יוותרו עליהן.

מי שקונה כאלו רמקולים לא מחבר אותו לגבר JBL מהדיוטי פרי ועושה התקנה בתחנה מרכזית.

סתם חומר למחשבה.

אגב, מחירי RAINBOW בארץ זולים בכ-15 אחוז לפחות ממחירי גרמניה ואנגליה- אתה מוזמן ליצור קשר עם החברה שמייבאת שאני במקרה מכיר מישהו שעובד שם במכירות.

בעניין ציפר ותמחור קליף, ציפר אינו היבואן של קליף ציפר משמש צינור.

המושג BANG FOR BUCK לא קיים אצל הגרמנים.

אוי ...

MB SLK 320 - 2002

פורסם

אולי ברגע שתפנים את הרעיון שלא כל העולם חושב כמוך וכי קיימים אנשים אשר מוכנים להשקיע סכומים כאלו והם כנראה לא רואים בכך כאב ראש או משהו מיותר.

אתה מחפש תמורה לכסף - מי שמשלם 20K לא מחפש את זה. את התמורה הטובה ביותר לכסף אתה מקבל בסטים של עד 3000 ש"ח ואולי קצת יותר אך ברמקולים של 20K מחפשים את האקסטרה משהו הזה שמבדיל אותם מכל השאר.

פורסם
יש יבואן כבר מספר חודשים מטעם היצרן ל-RAINBOW בארץ - חברה גדולה ומכובדת המתמחרת את המוצרים מתחת למחירי גרמניה.

EYALR- מזל שאתה פה.

FASTGT- הסט הישן שלך, לא מתקרב לסדרת ה-PLATINUM.

STI05 ו-IDO - מתי שומעים את המערכות שלכם????? פעם אחת לא מספיקה!!! :):):):):):)

ידידי היקר, אני מבין שאתה היית בקשר עם המפעל שמייצר את ריינבוי (או בטח ביקרת שם)...

יש לי הרגשה שלא לכן אל תקשקש. (DEGO MASTER הוא סט מקביל לPLATINUM עם טוויטר מוקטן ואם קשה לך להיווכח בעובדות תפנה למפעל... )

לRAINBOW יש אמנם סטים מדהימים אבל בסדרות הזולות הם ממש לא שווים את הכסף, סה"כ הרמקול מיוצר בגרמניה וכח האדם שם יקר לעומת מלוכסני העיניים כך שרמקול זול וטוב אין שם, ודרך אגב גם במפעל בחדרי חדרים טוענים כך. (אבל כמובן כל זמן שקונים למי אכפת)

בני תבין אני לא בא לריב עם או להתנצח, אז אני מבקש שתחשוב פעמיים לפני שאתה כותב תגובה על מנת שהפוסט לא ירד לפסים אישיים, זה לא רצונו של אף אחד מאיתנו.

המשך יום נעים, רועי

פורסם
ידידי היקר, אני מבין שאתה היית בקשר עם המפעל שמייצר את ריינבוי (או בטח ביקרת שם)...

יש לי הרגשה שלא לכן אל תקשקש. (DEGO MASTER הוא סט מקביל לPLATINUM עם טוויטר מוקטן ואם קשה לך להיווכח בעובדות תפנה למפעל... )

לRAINBOW יש אמנם סטים מדהימים אבל בסדרות הזולות הם ממש לא שווים את הכסף, סה"כ הרמקול מיוצר בגרמניה וכח האדם שם יקר לעומת מלוכסני העיניים כך שרמקול זול וטוב אין שם, ודרך אגב גם במפעל בחדרי חדרים טוענים כך. (אבל כמובן כל זמן שקונים למי אכפת)

בני תבין אני לא בא לריב עם או להתנצח, אז אני מבקש שתחשוב פעמיים לפני שאתה כותב תגובה על מנת שהפוסט לא ירד לפסים אישיים, זה לא רצונו של אף אחד מאיתנו.

המשך יום נעים, רועי

אני מכיר את הסט שלך.

STI מכר כזה בזמנו והחליף ל-PLATIUM.

לא קרוב ל-PLATIUM במיל' ולא דומה ולא נעליים.

אלו העובדות.

אתה יכול לקבלן או שלא.

MB SLK 320 - 2002

פורסם
אני מכיר את הסט שלך.

STI מכר כזה בזמנו והחליף ל-PLATIUM.

לא קרוב ל-PLATIUM במיל' ולא דומה ולא נעליים.

אלו העובדות.

אתה יכול לקבלן או שלא.

K, אני מקבל עובדות מהמפעל ישירות , לא מחבר של חבר.

בזה מבחינתי הסתיים העניין.

פורסם
K, אני מקבל עובדות מהמפעל ישירות , לא מחבר של חבר.

בזה מבחינתי הסתיים העניין.

למידן,

אני מניח שמר STI שמח לשלם כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר.

ל-FASTGT, עד כמה שידוע לי שם משפחתך אינו JELKO.

את הקשקושים שלך תשמור למקום אחר.

MB SLK 320 - 2002

• תוכן חדש...