Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשארתי ללא תשובה סגורה בנושא מגבר- JBL או מאק? (אני יודע שצריך לשמוע, עדיף שתגידו לי איפה...)

פשוט JBL מתקשר לי ישר עם איכות (למרות ששמעתי רמקולים מדפיים שלהם באיכות נוראית) וראיתי את המאק בעיקר מקושר לSPL באינטרנט... לפני שמיעה נראה שלJBL יש יתרון איכותי וגם עוצמתי- אפשר להנות מכל "העוגה" ולהשאיר אותה שלמה.

שמעתי את המאק Z4100 בפומפה כשהלכתי לשמוע רדיודיסק והיה נשמע טוב אבל זה היה יחסית לבלי מגבר אז אין לי מושג מה הוא שווה מול מגברים אחרים.

מה דעתכם על מגבר של אימפנדנס/ פרימייר/ אוריון?

שאלה לא קשורה בנושא סאבים: איך הסאבים ב"תצורת בזוקה"? בעקרון מומלץ סאב תיבה פתוחה או סגורה?

פשוט ראיתי את הבזוקה ונראה לי שדווקא דבר כזה יתנו לי לשים באוטו לפני שאני קונה אחד משלי בניגוד לאחרים שאם אני אשים אני אמצא אותם בפח :smile:

פורסם

מה דעתכם על מגבר של אימפנדנס/ פרימייר/ אוריון?

הם לא יכולים להיות באותה שורה כי הם לא אותה רמה בכלל שתי החברות הראשונות הם זבל סיני לעומת אוריון.

לגבי השאלה שלך, JBL לא קיים כבר , אין אותו בדיוטי פרי ולשלם עליו קרוב ל1300 + לא שווה תכסף.

במקום זה הצעתי לך לרכוש את האינפינטי שזהה בתכונותיו לJBL

לגבי מה שאמרת ששמעת את המק אודיו , והוא נשמע SPL , שוב זה לא מדד להשוואה ...

הוא מגבר מעולה ולא נופל מהJBL או אינפינטי ...

האוריון יותר יקרים ולא נראה לי שיעמדו בתקציב שלך , יש את ה4004 של אוריון שהוא 50*4RMS

עולה יקר בסביבות ה1400+ מולו יש גם את הרוקפוד 4004 עם אותם נתונים .

פורסם

הם לא יכולים להיות באותה שורה כי הם לא אותה רמה בכלל שתי החברות הראשונות הם זבל סיני לעומת אוריון.

לגבי השאלה שלך, JBL לא קיים כבר , אין אותו בדיוטי פרי ולשלם עליו קרוב ל1300 + לא שווה תכסף.

במקום זה הצעתי לך לרכוש את האינפינטי שזהה בתכונותיו לJBL

לגבי מה שאמרת ששמעת את המק אודיו , והוא נשמע SPL , שוב זה לא מדד להשוואה ...

הוא מגבר מעולה ולא נופל מהJBL או אינפינטי ...

האוריון יותר יקרים ולא נראה לי שיעמדו בתקציב שלך , יש את ה4004 של אוריון שהוא 50*4RMS

עולה יקר בסביבות ה1400+ מולו יש גם את הרוקפוד 4004 עם אותם נתונים .

לא ידעתי שהחברות האלה הן זבל עד שתומר מתומקאר אמר לי היום.

לא הבנתי נכון בקשר לJBL. חשבתי שכל פעם שאתם כותבים אינפיניטי אתם מתכוונים לJBL

כי ראיתי לינק ש2 החברות של תאגיד הרמן. כתבתי שראיתי את המאק בעיקר בהקשרי SPL

באינטרנט. בקשר למה ששמעתי- אמרתי שאני לא יודע להגיד מה הוא שווה כי שמעתי רדיודיסק איתו וגם בלי מגבר בכלל ולא בהשוואה למגברים אחרים.

ההתלבטות כרגע היא בין: רוקפורד 4004

אוריון 4004

אינפיניטי 7541A

סאונדסטרים4220

בלאופונקט

אני ממש בדילמה כי חלקם 50 וואט ואני מעדיף לשאוף לכיוון ה100 אבל האיכות חשובה גם. אני מעדיף פחות עוצמה אם ההבדל באיכות ממש משמעותי

עזרתכם שוב בבקשה.תודה.

פורסם

אז אני אומר לך שלא תקבל פחות איכות ...

הנושא הזה נטחן פה הרבה ולדעתי לא תוכל להבדיל בין איכות ההגברה של הרוקפורד לבין איכות ההגברה של האינפינטי.

מה שכן, יש שמועות שאומרות שהJBL הוא חזק משמעותית מהרוקפורד.

וכך גם האינפינטי שזהה ל JBL אחד לאחד

פורסם
תן מחירים, ואז יהיה קל יותר לעזור לך.

המחיר הוא שיקול חשוב בהמלצה.

תקציב?

כ1400

אם יש משהו שווה באמת אפשר להוסיף 200

• תוכן חדש...