Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה, כבר החלפתי כל מיני סאב וופרים והגעתי למסקנה ש אני רוצה "קיק" חזק ו"אטום". אז אחלטתי ש אני הולך על סאב וופר של קיקר משהו חזק. לפני כמה ימים התחדשתי ב קיקר S12L7 סאב שהרבה זמן רציתי וחיכיתי. עכשיו יש לי אותו, ו אני יבנה לו תיבה בהתאם לסאב המחובד הזה חזקה ו אכותית! ש תכלול עץ סנדוויצ' 30מ"מ בעובי, התיבה תיהיה אתומה לגמרי בנפח של 51 ליטר, מודבקת אם דבק עץ צהובת חזק במיוחד ו מורכבת אם ברגים 4.5*50 וכמוון סיליקון. מכווה להגיעה למפגש!

פורסם

דבר ראשון תתחדש!

דבר שני - שגיאות כתיב- !!!

ואגעתי=והגעתי

אחלתתי=החלטתי

אולך=הולך

וחיקיתי=וחיכיתייבנה=אבנה

המחובד=המכובד

אתומה=אטומה

אם=עם

מכווה=מקווה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...