Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקומפוננט הוא דוטק 5.25 .

החור המקורי בדלת הוא 5.4 * 8 אינץ !

אני יכול לחבר את הרמקול לחור , אבל יהיו פתחים מסביבו !

או עדיף שאני יבנה מעץ MDF פלטה בגודל החור המקורי ועליו אני יעשה חור של 5.25 !

כך שהחור יהיה אטום !

אבל למה השאלה אם לבנות או לא , מפני שבדלת יש עוד חורים בגדלים של 10 * 15 ס"מ בערך ועוד כמה יותר קטנים .

אז , האם האיטום שאני יעשה בחור המקורי בשביל הקומפוננט , יעשה הבדל ?! או שזה לא משנה אם יש כבר חורים בדלת , וההבדל יהיה זניח ?

תודה .. :)

זה נכון

פורסם

כמובן שמומלץ MDF בכל מקרה.

ואיטום אכן יהיה משמעותי.

תשתמש בהגבהה אובלית עם פתח לרמקול של הדוטק אם המידה הייתה קטנה יותר אז זה כבר בעייה, אבל במקרה שלך זה לא ממש מסובך.

under construction..

פורסם

בדלתות תמיד יש את הבעיה של אטימות מה שאתה יכול לעשות זה לקחת חומר שנקרא דיינמייט ולאטום את כל החורים הפתוחים שיש לך בדלת וגם מומלץ להדביק גם את החלק הפנימי של הדלת מאחורי הרמקול

שווה את ההשקעה ............תהנה

פורסם

אני יודע מזה דיינמייט ומה הוא עושה !

וברור לי שהשימוש בדיינמייט משפיע על הסאונד , אבל זה לא יקרה בקרוב (אולי בעתיד) .

בנתיים אני קבלתי את התשובה שלי , אני יחתוך MDF בצורה אובלית ויחתוך בתוכו חור של 5.25 + חור לטוויטר !

זה נכון

• תוכן חדש...