Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלי נסעו לתיאלנד והם ביום שבת יהיהו בבנקוק שיש שם קניון רק של רכיבים אלקטרונים מישהו יודע לגבי מחירים?

פורסם

לקניון קוראים mbk וכל התיירים מגיעים לשם...

תוכל למצוא שם טונות של סלולארי,טלויזיות ושאר גאדג'טים-מכשירי סטריאו לרכב מוכרים שם ב-2 חנויות ורוב המוצרים הם של sony, הפרש המחירים לארץ הוא בערך 15% מפני ששם יש רק תיירים והמחירים יחסית מופרזים!

אם אתה מחפש מערכות סטריאו מומלץ לקחת מונית (לא טוק טוק!) לצ'יינהטאון -לשוק שנקרא klongthom market ושם תמצא את מבוקשך,קח בחשבון שזה 30-40 דקות נסיעה ממרכז העיר ואפשר ללכת לאיבוד בצ'יינה טאון כי היא ענקית!!!

אם אתה לא מחפש משהו מפלצתי אלא מכשירים סטנדרטים כמו sony\pioneer אין צורך להסתובב, גש לקשר הישראלי בקווסאן(כולם מגיעים לשם בשלב כלשהוא) יש להם שם תצוגה וגם קטלוגים-אם אין במלאי יביאו לך את זה למחרת. כמו כן יש שם אחלה אוכל !

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

קודם כל בMBK לאוטו יש שם,לא מבחר גדול אבל יותר יקר מהארץ, דבר שני אכן ליד הציינה טאון (לא בתוכה) יש רובע של מערכות, וכן אפשר למצוא מערכות אפילו אמריקאיות (רק במחירים יותר מהארץ) רק לשים לב טוב טוב יש הרבה... המון חיקויים וזיופים, ואל תקנה בקשר הישראלי המחירים שם גבוהים ביחס לשאר המקומות. אם הם נוסעים לצפון יש בצאנג ראי מרכז אלקטרוני המחירים שם הכי זולים

אני קניתי בבנגקוק מגבר קנווד מעולה באמת ורמקולים סוני שהם לא משהו בכלל אז כדאי להשקיע יותר מ100 שקל לרמקול אחורי....

בהצלחה בחיפוש

פורסם
קודם כל בMBK לאוטו יש שם,לא מבחר גדול אבל יותר יקר מהארץ, דבר שני אכן ליד הציינה טאון (לא בתוכה) יש רובע של מערכות, וכן אפשר למצוא מערכות אפילו אמריקאיות (רק במחירים יותר מהארץ) רק לשים לב טוב טוב יש הרבה... המון חיקויים וזיופים, ואל תקנה בקשר הישראלי המחירים שם גבוהים ביחס לשאר המקומות. אם הם נוסעים לצפון יש בצאנג ראי מרכז אלקטרוני המחירים שם הכי זולים

אני קניתי בבנגקוק מגבר קנווד מעולה באמת ורמקולים סוני שהם לא משהו בכלל אז כדאי להשקיע יותר מ100 שקל לרמקול אחורי....

בהצלחה בחיפוש

אני לא יודע,אולי אתה היית בתאילנד שונה ממה שאני הייתי?

פיוניר 1650 ב450 ש"ח זה יותר יקר מבארץ? או פיוניר p1y ב900 ?

פורסם

לא יודע אם בדקת את המכשירים יש גם מזוייפים גם מחודשים וכו'... ושוב אתה משווה מחירים לארץ ביחס לשאר החנויות שלא בMBK זה יקר

פורסם

ביום רביעי (עוד יומיים - התרגשות) אני נוסע לתאילנד עם מטרה ברורה - לחזור עם רדיו דיסק חדש.

מבטיח לעדכן עם מחירים ומקומות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
סבבה אבל עדיין איך מצאת בMBK יש שם הכל חוץ ממותגים
יש בקומה שלישית חנות של סוני (בכניסה מהכביש הראשי),וגם בקומה רביעית (בצד השני של הקניון).

ביליתי בקניות יומיים (אלקטרוניקה) בזמן שאישתי הטרייה עשה קניות של בגדים.:-)

פורסם

אם אתה מתכוון בחנות שיש הכל מדי.וי.די וטלוויזיות ראיתי אבל היה יקר (עוד פעם ביחס לתאילנד)

אבל שוב אני הייתי בדיוק אבל בדיוק במצב שלך חברה ביומיים של קניות בגדים ומתנות ואני מחפש מערכת לאוטו. אני מתכוון גם לנסוע שוב לשם ולהביא עוד מגבר וכו' אז אתה חושב שבMBK בחנות סוני יותר זול?( אני לא מצאתי אותה)

פורסם

ההיפך,הכי זול זה בשווקים!

ורק בשביל שתדע כנכנסים ל mbk מהגשר(קומה 3) מצד ימין אחרי הסיבוב הראשון נמצאת החנות של סוני.

פורסם

עזוב גם אם תצייר לי מפה אני לא אמצא את זה ואני בטוח שאתה מבין אותי כי זה מקום ענק

אתה ראית את המכשירים שיש להם בקשר?

פורסם

תשמע לי..........

שלא יקנו לך כלום

זה לא כזה זול שמה

הייתי שמה בקניון הזה ואני מכיר את תאילנד טוב מאוד (הייתי שם פעמיים, פעם אחרונה לפני 5 חודשים)

לא כדאי....

אם אתה רוצה דברים זולים אז פלאפונים זה עסק כדאי :)

• תוכן חדש...