Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק פשוט אבל אמין

רמקולים קדמיים רגילים

אחוריים טובים מאוד

מגבר וסאב על הפנים

עם אתה אוהב את מה שאתה שומע זה מספיק לא כול אחד אוהב צליל של רמקול מסויים גם עם הוא פירמה טובה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אחי אם אתה מצפה מהמערכת שלך לניסים ונפלאות הרי שלא תקבל את זה ממגבר של טוקסיק וסאב של אנערף, גם לא מרמקולים של פיוניר.

אבל אם אתה לא משוגע על מערכות לרכב והתקציב שלך הוא מצומצם אז וואלה סבבה, תתחדש

פורסם

אהבתי את המשפט: "אנשים מבעסים אותי על המערכת מה אתם אומרים? "

אנשים מבאסים אותך ?

או אתה מבואס מהמערכת?

כמה שילמת עליה?

כללי הרכיבים סבירים למשתמש הממוצע המתחיל .

אם כבר אתה שואל מה יש לשפר אז זה הסאב של פרסטאוסטריה פשוט שמעתי אחד שלהם לא מזמן אצל חבר שרכש ב120 שקל והוא לא שווה גם 50 שקל לטעמי ואני בעברי התנסתי בהמון זבל סיני מפה ועד סין.

אבל הסאב של פ.א -על הפנים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המחיר של המגבר הנ"ל טיפה מופרז , יש לי חבר מהצבא שכרש אותו אותו מוואלה שופס ב400 כולל משלוח ועוד לפני חצי שנה אבל ניחא.

סה"כ אתה מרוצה מהשמיעה?

מה בדיוק חסר לך בשמיעה אם בכלל חסר?

ומזל טוב על הרישיון.

פורסם

תראה אם אתה אוהב את השמיעה שלך אז אל תקשיב למה שאחרים אומרים... העיקר שזה טוב לך וזה מה שאתה יכול להרשות לעצמך... כל אחד ויכולתו... חג שמח ותתחדש על המערכת

פורסם

תודה לכולם

המערכת עוד בארגזים,צריך להתקין מקווה שיהיה בסדר.

asafay1:

אולי חבר שלך קנה גם מגבר של טוקסיק אבל 500W שתי יציאות לפי סקר קניתי את המגבר הכי זול שיש.

חג שמח לכולם,אעדכן השבוע איך המערכת!

פורסם

לא , אני מכיר את ה2 ערוצים 500W . הוא קנה את ה"טוסיק"[טוקסיק] 4 ערוצים 1000W בדוק אני לא עילג תאמין לי .

מגבר סה"כ חמוד מאד כרמת הפלטינום אודיו אם אתה מכיר ויצא לך לשמוע..

פורסם

אחרי שתתקין את המערכת שלך תגיד לנו מה אתה חושב עליה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לי יש תמגבר של טוסיק (כינוי של חברים) הבאתי אותו ב400 + משלוח 1000 ואט

הוא נראה סבבה לא היה לי יותר כסף להוציא רציתי תפאלי :(

אני עדיין לא התקנתי אותו מסיבה פשוטה אין לי מושג כמה ואט הוא נותן ליציאה (אבדתי תחוברת)

אז אני לא יודע איזה רמקולים לבחור

אם תועיל בטובך לומר לי אודה לך

פורסם

אני מעריך שיש לו סביבות ה50 RMS לערוץ ו150RMS בגישור .עובד סבבה אצל חבר שלי מחובר לסאב רוקפורד פאנץ 150RMS +קומפוננט של לייטנינג אודיו בולט 70RMS ומרים את הכל בצורה נחמדה מאד..

סה"כ זבל סיני טוב ביחס למסתובב בשוק.

היום המגבר שווה 300-250 יד שניה . אז היה אפשר להשיג אותו באמת ב400 עם משלוח והינה עוד אחד חוץ מחבר שלי שהביא אותו ב400 ..

פורסם

מה איכפת לך מה אומרים, המוזיקה היא בשבילך, לא כדי להשמיע לסביבה שלך, בסופו של דבר כבודו נוהג ושומע את המוזיקה ברכב ולא אף אחד אחר.

תהנה ממה שיש לך בתור מערכת ראשונה, במידה ולא ימצא חן בעינך תוכל להתייעץ עם אנשים מהפורום שמבינים עיניין ותוכל לשדרג את המערכת לעוצמות ואיכות גבוה יותר.

תתחדש

ובהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...