Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיקר קומפ ויאר 2 סלילים של 4 אוהם

ויש לי מגבר לא מונובלוק אלא הייפוניקס 6400 הסאב עובד אצלי על 8 אוהם והוא לא מנוצל

אני רוצה לקנות את הסרווין ווגה דגם ווגה הישן והטוב

או פוקל ה400 RMS

אשמח לעוד סאבים טובים למטרת SQ בעוצמה של 400 RMS ודומה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אינפיניטי קאפה פרפקט הסאב הכי טוב שיש לsq במחירים האלה, גם IDQ של אימג' דינמיקס רק שיותר קשה להשיג אותו, הפוקל הוא יותר לspl ככה אני הבחנתי כששמעתי אותו בתיבה פתוחה

פורסם

את הפוקאל קשה מאוד לדחוף מנסיון אני אומר לך את זה...

אם תרצה אתה מוזמן להרכיב את שלי אצלך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני ממליץ לך על הפוקל סאב איכותי ביותר לי יש את הקבלר סידרה צהובה 13" פשוט תענוג ודרך אגב הסאב כן בנוי לSPL ובתיבה אטומה הוא עובד סוף הדרך

• תוכן חדש...