Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כמו שכבר ציינתי פעם שעברה - אני לא אוהב לעשות סלט בפוסטים - ולכן, אני מפריד:

אז ככה: "הגיעו לאוזניי שמועות" על קיומה של חברה בשם Xetec שמייצרת בין היתר מגברים לרכב.... (מי שיודע על מי מדובר, יודע... אני בינתיים לא מעוניין בקטעים של זיהוי על מי מדובר - אלא רוצה חוות דעת נקייה של אנשים)

www.xetec.de - באתר הבא - יצא לי קצת לקרוא על המגברים שלהם, והם נשמעים דיי מבטיחים (וחיפוש קצר באיביי מעלה גם מחירים דיי מכובדים לרציניים שבהם (כ400 דולר))

עכשיו.... חוץ מאשר באיביי - לא מצאתי את המגברים האלה בשום חנות אינטרנטית (בין היתר לא בקראצ'פילד, ולא בעוד כמה מקומות)

ומן הסתם שגם בחנויות בארץ לא ראיתי מגברים של החברה הזאת.....

..... אם מישהו מכיר את החברה: אנא תנו דעתכם עליה!! ורצוי גם לעשות השוואות לדברים שיותר מוכרים כאן בפורום...

בברכה!

יונתן.

פורסם

חברה מכובדת עם מגברים מעולים מהסדרה הבינונית ומעלה, הם יובאו לארץ ע"י סאונד FX שנסגרה, אם אתה מעוניין אני מכיר מקום שנשארו לו עודפים, פנה אליי בה"פ.

איציק.

פורסם

למעבדות אבל בטח יהיה חלפים לא מקוריים לדוגמא בעיה כמו שהייתה אצלי אם נשרף הקרוס לא הייתי רוצה לקבל חדש שהוא איננו מקורי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מה זה נשרף הקרוס? נשרך אולי סליל או קבל בקרוס או אולי ריליי, במגבר יש נטו אלקטרוניקה ורוב החברות לא מיייצרות את הקבלים, סלילים, נגדים ושאר חלקי האלקטרוניקה לבד אלא קונות איזשהו מותג ומרכיבות אותו בבורד שלהם.

איציק.

פורסם

אייל , בנושא הזה אני חולק על דעתך.

תנסה לתקן מגבר רוקפורד במעבדה פרטית, אין להם מושג מאיפה מביאים חלקים,

הטרנזיסטור התחליפי פשוט לא עומד בעומס.

ומה עם החלפה של כל המגבר במקרה תקלה? כדאי לחשוב על זה.

ZZR

פורסם

חבר'ה, אתם גולשים מהנושא קצת...

אני מודע לחלוטין לבעיה של אי-קיום ספק מסודר... אבל כרגע זה פחות מטריד אותי...

השאלה בפועל היא: האם בעצם המגברים האלה כל-כך טובים, שהם "לא רואים ממטר" מגברים אחרים באותו סכום כסף??

והאם בעצם כדאי להתחיל להתעסק איתם, או שאפשר לקנות משהו מוכר באותו סכום, שיהיה בדיוק באותה איכות?

אני בכוונה חוקר - כי אני אישית בחיים לא שמעתי על החברה, וגם כמה מהחברים שלי (שמתמצאים "טיפה" יותר טוב ממני)...

אני ראיתי כאן שיש הרבה אנשים שהיו להם או יש להם מגברים של החברה הזאת (בפירוטים בחתימה שלהם)

ומה שאני מבקש זה חוות דעת אישיות של אנשים ששמעו את המגברים האלה בפעולה!

(ואולי גם קצת רקע, על החברה הזאת.... ולמי הם מקבילים באיכות שלהם בערך?)

בברכה!

יונתן.

פורסם

קודם כל החברה אירופאית, ומנסיון שראיתי עם מוצרים שמגיעים מאירופה התימחור שלהם בישראל הוא מצויין... מוצרי XETEC אולי אפילו יותר זולים מאשר באירופה... מוצרים מארה"ב ולרוב יש איזה הבדל של פי 2 במחיר... עוד דוגמא מאירופה, מוצרי ספארקו נמכרים בישראל רק ב20% יותר מהמחיר שלהם בשאר העולם.

אני יכול רק להגיד לך שאני ממש מרוצה מהXETEC Gravity שלי (4G300MKII)

ואני רוצה לקנות בקרוב גם מונו שלהם להתקנה חדשה שאני מתכנן ברכב...

חוץ מזה תנסה לחפש Reviews באתרים בחול שתראה השוואה יותר ספציפית של המגברים (אני זוכר שהיה, פשוט אין לי זמן לחפש עכשיו)

Scooby WRX

פורסם

אפשר לשאול כמה עלה לך המגבר שלך??

ומאיפה קנית אותו? (הרי הבנתי שהיום אין יבואן מסודר שלהם)

ולגבי הREVIEW מחו"ל - אני אודה לך אם תוכל להפנות אותי לאתרים הרלוונטיים (כשתוכל).

עוד מישהו??

בברכה!

יונתן.

פורסם

המגבר יצא לי בעיסקת חבילה מאוד מאוד בזול, אז זה לא ממש לעניין...

בקשר ליבוא, אני מאמין שכל חנות שמכבדת את עצמה תתן אחריות מלאה לשנה, כמו שאמרו פה תיקון מגבר זה לא משהו כל כך מסובך.

גם אם היה יבואן מסודר האחריות הייתה עובדת באותה הצורה...

קניתי את המגבר מקארטון (תחפש בפורום טלפון)

בקשר לreviews הייתי בטוח שהיה, אבל כל מה שאני מוצא זה ברוסית... אני עם קצת מאמצץ מצליח לקרוא ולהבין אבל אני מניח שאתה לא קורא רוסית, נכון? :)

Scooby WRX

פורסם

האמת שאני ממוסקבה - וקצת יותר מ10 שנים בארץ (אני בן 19), אז אני קורא רוסית שוטף! :smile:

והREVIEWS של הרוסים תמיד נראים לי כדיי אמינים (הם דווקא מבינים הרבה בתחום!)

אז אם אתה מכיר משהו - אני אשמח אם תיתן לי קישורים!

מי זה קארטון? או יותר נכון - מה הכינוי שלו פה?

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...