Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פה כמה הודעות שאנשים רשמו

על המגברים שלהם ...

זה גם לפי זה הולך ?

רציתי לדעת אולי עם יש לי עומס באמת

יש לי ...

מגבר לאנזר 1000 וואט 4 יציאות יושב על רמקולים אינפיניטי 6/9 ועל קומפוננט דראגסטר

ומונובלוק לאנזר 1200D יושב על קיקר L7

יש מצב שיש לי עומס? ואני צריך...

ורציתי לדעת עם זה עוזר למצבר קצת שלא יגמר מהר...

בבקשה אל תביאו לי לינקים של תשובות כי לא הבנתי מיזה כלום

שאלה פשוטה עם זה עוזר למצבר קצת..

שיהיה אפשר להשאיר את האוטו מכובה ולא יגמר המצבר....

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

יש לך בעיות חשמל ?

נפילות מתח ?

אורות מהבהבים ?

מגברים שמתכבים באמצע הפעולה בווליום גבוהה ?

נ.ב

הקבל הוא מקור מתח רגעי שעוזר לשמור על מתח קבוע

חשוב לדעת שהוא לא משמש בתור מצבר , ואם האוטו מכובה המצבר ניגמר באותה מהירות עם\בלי הקבל

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קח בחשבון שמערכת בעוצמה גבוהה הורסת את המצבר כאשר הרכב מכובה,

החלפתי ברכב שלי 2 מצברים כבר, אם אתה מתעקש פשוט תביא מצבר עם נתון -Ah- גבוה יותר מימה

שיש לך.

תמיר

פורסם

הייתה לי בעיה קשה של ריקון מצבר.

היה מותקן 2 מגברי לאנזר אחד 2 יציאות והשני 4 יציאות. 1000W + 600W . ומונו ארפקיווק 2000W

גמר את המצבר ב5 דקות.

המצבר היה בן שנתיים. והוא היה 55 אמפר שעה.

החלפתי למצבר 72 אמפר שעה. והאוטו החזיק שעה וחצי. (סרט בדרייב אין) בווליום בינוני. !!

אבל הסיבה השניה. היא שהמצבר היה ישן !!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם רוצים לשבת ולשמוע מוזיקה עם המערכת הרבה זמן,כאשר הרכב כבוי אז כן, מצבר בעל נתוני אמפ"ש גבוהים יותר יעשה את העבודה, אך באופן עקרוני זה לא מומלץ, כי ריקון המצבר וטעינתו במצב כזה היא לא בריאה לאף מצבר .מצבר שנטען ונפרק בצורה מהירה זה בריא, רק כאשר מדובר בעבודה עם אלטרנטור, כאשר המצבר נפרק ונטען לעיתים יותר קרובות כאשר הוא מופעל עם האלטרנטור זה גם מאריך לו את אורך החיים.

כאשר שדרגתי את האלטרנטור שלי (120A) חשבתי להחליף גם את המצבר, אך אז הבנתי(בעזרתו של מישהו ש"קצת" מבין בתחום) שזה הרבה יותר בריא ככה, זה משפר לו את הטעינה והפריקה, ומאריך לו את אורך החיים.

בכל מקרה, אתה לא צריך קבל, זה לא ימנע עומס אלא להפך זה רק יעמיס לך על המערכת, זה עוד צרכן על המערכת שגם ככה עובדת בעומס ואין צורך להעמיס עליה עוד צרכן.

קבל זה לא מצבר, והמצבר שלך יגמר באותה מהירות עם או בלי קבל, מה שכן אם יש לך בעיה של הבהובי אורות, נפילות מתחים וכדומה, עדיף לך לחזק את מערכת החשמל שלך, יעלה לך את אותה עלות של קבל ויתרום לך הרבה יותר...

under construction..

• תוכן חדש...