Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבעלי המגברים מהסידרה הנ"ל. / מביני עניין

אני שואל לגבי הברוטוס 2005D ובחוברת מופיע במפורש. !!

להפעיל על המגבר רמקולים/סאבים. בהתנגדות של או 4 אום 2 אום או 1 אום בלבד.

אני רוצה להפעיל עליו סאב של 3 אום. או שנים בהתנגות סופית של 1.5 אום.

זה לא אמור להיות בעיה? מעשית (לחבר אותו הוא יעבוד) השאלה . מנזק משימוש ממושך.

שכן הם מדגישים. שזה לא באחריות שלו. התנגדות אחרת חוץ מ 4/2/1 אום.

אני מבין התנגדות נמוכה מ 1 אום. תעשה נזק. אבל 3 או 1.5 אום?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ברמה העקרונית לא צריכה להיות בעיה בחיבור של 3 אום ,

המגבר יציב עד 1 אום , אז את כל הביניים הוא מפעיל פשוט בהספקים שונים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אין בעיה לתת למגבר לעבוד ב1.5 אוהם או ב3 אוהם , הוא יעמוד בזה בצורה נהדרת, בכל מקרה אל תשכח שיש הרבה סאבים שמוצהרים נגיד 2 אוהם אך בפועל זה 2.4 אוהם, או רכיבים של 4 אוהם שבפועל זה 3.8 אוהם...

בסופו של דבר גם אם זה יהיה 0.8 אוהם, ולא תעבור את ההספק שהמגבר יכול לתת ב1 אוהם, הוא יעבוד בצורה סדירה.

אך כל עוד המגבר יודע לעבוד ב1 אוהם, הוא יכול לעבוד בכל התחום של בין 4 ל1 אוהם.

ובלי שום קשר, מגבר מומלץ בחום.

under construction..

• תוכן חדש...