Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה...

בתור במה קדמית אני משתמש במורל אלייט 6", ומאחורה על המגש יש לי מורל הייבריד אוויישן 6".

השאלה שלי היא כזאת: האם הMOREL HYBRID יהיו יותר אפקטיביים בדלתות האחוריות של האוטו?

כלומר בתוך הדלת עצמה? ולא על המגש האחורי...

והשאלה השנייה שלי היא: בהנחה וקניתי עוד סט MOREL HYBRID OVATION האם הוא יוסיף

משמעותית לסאונד באוטו, או שזה לא יהיה אפקטיבי עוד סט באוטו? כלומר יהיו לי 3 סטים באוטו

פורסם

מה זאת אומרת יהיה אפקטיבי יותר? אם אני הייתי צריך לבחור במקומך הייתי מוכר את האוביישן ואת האליט ומביא משהוא יותר טוב, בשבילך (הנהג) אין שום סיבה להשקיע בבמה אחורית שכן אתה שיושב מקדימה לא תבחין בהבדלי איכות ולכן כל מה שאתה צריך לחשוב עליו זה איך לשפר את הבמה הקדמית

פורסם

אני מאודדדד אוהב את ה ELATE אומנם לא שמעתי הרבה סטים בחיי, אבל באמת שאני מאוהב בסט הזה.

מדויק, עדין לאוזן, חד מאוד! פשוט תענוג.

WELL DONE MOREL

אני מאוד לא רואה את עצמי מגיע לסט יקר יותר ואומר לעצמי וואי זה יותר טוב מהELATE, כאילו לא נתקלתי

בכאלה דברים- אבל אני פתוח להצעות

פורסם

מה שיש לך זה סט 2way או 3way ? אם יש לך שני חלקים בסט אתה יכול לעלות לסט שלושה חלקים ולבצע בנייה, זאת ההצעת יעול הכי ריאלית שיש לי לתת לך ושוב כל שינוי שתבצע בחלק האחורי של הרכב הוא זניח מבחינתך

פורסם

מסכים עם עומרי במיוחד לאור העובדה שאתה רוצה להוסיף סט נוסף מאחורה

כמו שהבנתי,מה שלא מומלץ, לא יודע כמה עוצמה זה יוסיף לך אבל לבמה ולאימג'

זה בטוח לא יוסיף ורק יגרע.

מחפש עוד עוצמה עוד איכות?תשקיע באיטום(עם אין),או בלהתאים לרמקול הגברה ראויה

יותר(עם אני זוכר אמרת שאתה מגביר אותם עם 100RMS,את האלייט כמובן).

עדיין לא מספיק ויש מספיק כסף לבזבז?3WAY.

פורסם

תחליף לסט 3WAY מורל אלייט עם בי-אמפינג ותהנה מהקונצרט.

2סטים של היבריד אוביישן מאחורה לא יתנו לך כלום חוץ ממשיכת הבמה כלפי אחורי הרכב, סה"כ מדובר בסטים חזקים, לדעתי אם כבר יש לך את הכסף להשקעה ,תבצע איטום מלא של 2 הדלתות הקדמיות ,בניה לסט 3 חלקים , התקנה של האלייט 3 WAY עם בי-אמפינג על הגברה נכונה.

סה"כ 100 וואט RMS לאלייט זה גם לא מספיק ועוד יותר מזה כאשר אתה יכול להשתמש בבי-אמפינג שזאת בכלל חגיגה.

חוצמזה שאתה יכול "להסתפק" באלייט 2WAY עם בי-אמפינג וסאב קטן מדוייק, אבל כמובן על איטום כמו שצריך.

זו דעתי, תהנה.:)

under construction..

פורסם

קיצר אתם אומרים שאיטום לדלתות אמור לעשות ניסים ונפלאות?ומה הכוונה בי-אמפינג? לחבר בגישור כל דרייבר?

אני משתמש היום על הקומפוננטים שלי במגבר של KICKER 650.4, כשבעיקרון במתח עבודה של 14.4V

הוא מספק 120RMS לערוץ.

על איזה עוד מגברים אתם ממליצים? לא הצלחתי להשיג את ה850.4 של קיקר

פורסם

אני לא מאמין שיש לך סט קומפוננט מורל אליט ולא עשית איטום, אוי יו יוי, בהקדם האפשרי תעשה איטום מלא, אני הייתי שוקל לבצע גם איטום של הפלסטיק

פורסם

אתם חושבים שכדאי להחליף את המגבר?

הוא מגבר דיי חזק...

לגבי האיטום, כמה הוא אמור לעלות ל2 הדלתות? משו כמו 800 שקל לא?

פורסם

לא הייתי ממליץ לך להחליף מגבר .

כן הייתי ממליץ כמו שנאמר לעשות איטום .

מעבר לזה , אתה צריך לחשוב , האם שמיעה נכונה של המוזיקה - מיקום הכלים , תמונת הצליל וכו חשובים לך , אם הדברים האלו מדברים אליך אז ההשקעה הנכונה היא בניה וסט 3 חלקים . אם זה לא חשוב לך ואתה אוהב שיש סאונד גם מאחורה , סט 3 חלקים מיותר עבורך .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם אתה מתחיל עם איטום, אז תאטום את כל הדלת קומפלט בצד הפנימי של החלון ובצד הפונה אל מרכז הרכב, אל תתקין את הספיקר קיט כי זה איזה 2 ריבועים מטופשים של 25*25 ס"מ והם לא ממש מועילים בכלום.

אגב, על איזה רכב מדובר? יש ברכבים מסויימים עוד כמה דגשים שיש לתת עליהם את הדעת.

under construction..

• תוכן חדש...