Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרמניה הבנתי יקר.

איך בריטניה (ליתר דיוק לונדון)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תלוי מה איך ולמה....

הכי פשוט, תיכנס לאתרים שם ותשווה מחירים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בגדול אירופה יקרה ולא משתלמת , ארצות הברית זה המקום העדיף .

בכל מקרה , לגבי אירופה , אתה יכול לנסות לבדוק מוצרים שמיוצרים באותה מדינה , אולי זה יהיה משתלם .

פורסם

זה לא נכון שאירופה יקרה יותר מבארץ...

אני מסכים שבאנגליה\צרפת\גרמניה\אוסטריה\בלגיה\הולנד מאוד יקר.

אך דרייברים למשל בדנמרק מאוד זולים כי זה מיוצר שם.

ועוד למשל בארצות שבהן לא התחלף המטבע מאוד זול כמו בולגריה,פולין,רומניה.

כנ"ל גם ברוסיה ואוקריאנה.

ויש מדינות כמו איטליה שהייצור האיטלקי הוא מאוד זול שם,לדוגמאת אודיסון, או למשל בספרד ,רכיבים של דרגסטר מאוד זולים.

הכל יחסי .

זה כמו שלהגיד לאמריקאים שמאוד יקר בישראל לקנות סטריאו לרכב, אך מורל למשל מאוד זול בארץ...

ויש דברים כמו מגברים של US AMPS וזאפקו,ארק אודיו,מאוד יקר גם בארה"ב כמו בשאר העולם, אבל יחסית למדינות אירופה, בארה"ב זה יהיה יותר זול.

under construction..

• תוכן חדש...