Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת סדר....

רמקולים של בית ורמקולים של רכב עומדים על אותה התנגדות 4-8 אוהם.

סאב ביתי ניתן לחבר לרכב במידה ויש לו חיבורים מתאימים שלא עוברים דרך המגבר הפנימי, ואם אין, אפשר ממש בקלות להוציא מבתוכו כבלים בהרכבה עצמית.

סאב של מחשב הוא בסך הכל רמקול מאוד חלש, ובלי קשר, הרבה צעקו פה שריפה שריפה!

דברים לא כל כך מהר נשרפים, אם ההתנגדות שלו גבוהה, נניח 16 אוהם, ואם לא, אתה יכול לחבר שני סאבים של מחשב בטור על מנת לקבל 16 אוהם מה שיחליש את המגבר בחצי, כח המגבר נקבע על פי התנגדות הרמקולים, מגבר צריך לעבוד ב60 אחוז מהיכולת שלו בכל מקרה ולא משנה עם איזה רמקול, ככה שאם תעבוד רגוע תוכל גם להפעיל סאב של מחשב ברכב, עד עכשיו נשמעתי אולי מדבר ברצינות ועכשיו לשאלה.... מה אתה חושב להשיג עם סאב של מחשב ברכב?? כשאתה יושב במחשב הכל שקט מסביב ואתה יושב ליד הרמקול, אם תשים אותו באוטו, לא תצליח לשמוע אותו בכלל, לא תדע שהוא שם.

פשוט מגוחך... עדיף לקחת סאב לא מוגבר ולא משנה איזה העיקר שתהיה לו תיבת תהודה מתאימה. בין אם של בית או של רכב.

בעבודה עם מגבר מעבר ל60 אחוז מהיכולת שלו קיים דבר שנקרא DISTORTION, עיוות, שגורם לסליל לנוע בצורה לא נכונה ולשחוק אותו ואז בעצם להביא ל"שריפת" הרמקול... הסליל.

מגבר תמיד חייב להיות יותר חזק מהרמקולים, אבל לא במקרה של סאב של מחשב שאולי מוציא 10 וואט RMS מול מגבר שמוציא בBRIDGE

400 וואט.

פורסם

אחי יש לך יותר מדי זמן פנוי...

אם אתה מחפש על דרכים לשרוף רמקולים של מחשב.

יש שיטה טובה יותר, המצרכים הנדרשים:

א. רמקולים טובים של מחשב.

ב. מקום פנוי לעבודה עדיף מקום פתוח.

ג,ד,ה. בקבוק 1.5 בנזין,מצית,והרבה רצון טוב...

בהצלחה

נ.ב.

תצלם בבקשה ותפרסם.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם
קצת סדר....

רמקולים של בית ורמקולים של רכב עומדים על אותה התנגדות 4-8 אוהם.

400 וואט.

נכון שהם עומדים בין 4-8 אום , אבל 16 איך הגעת

סתם בוא ניזרוק מגבר ממוצע נותן 50 RMS , נגיד הרמקול 8 אום , הסאב יקבל 25 RMS שעדין מספיק לשרוף אותו בגלל פייק גבוה לא בגלל RMS

בכל אופן מיותר !!!

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

סאב ביתי ניתן לחבר לרכב במידה ויש לו חיבורים מתאימים שלא עוברים דרך המגבר הפנימי, ואם אין,

אפשר ממש בקלות להוציא מבתוכו כבלים בהרכבה עצמית

יוצא לי מהסאב חיבור בננה... איך אני הופך את זה לחיבור שאפשר לחבר למגבר ??

ולא נראה לי שהבנתה אותי..

אני לא רוצה לחבר את זה באוטו..

יש לי בחדר רמקולים שמחוברים למגבר של אוטו ולזה אני רוצה להוסיך את ה 2.1 של המחשב..

פורסם

אם אתה מחבר שני רמקולים על CHANNEL אחד ושניהם 4 אוהם, באותו ערוץ יהיו 2 אוהם, נכון המגבר פתאם יהיה חזק, אבל ייצר הרבה חום ובתקווה שיש לו פיוזים להגנה על היציאות, הם ישרפו, אם לא, המגבר ישרף. ממש בקלות.

אם יש לך שני רמקולים של 8 אוהם על אותה יציאה, יהיה לך 4 אוהם ביציאה, אם אתה רוצה לחבר שני רמקולים של 4 אוהם על אותה יציאה, אתה צריך לעשות זאת בטור, ואז תקבל 8 אוהם, שזה יותר רגוע אבל הרמקולים לא באותו גודל, אז מה החוכמה??

פורסם
לא הבנתי כלום..

שאלה - המגבר שלי הוא 200X4 וואט

מזה אורמ? כמה RMS יש לכל יציאה?

4 יציאות - כל אחת 200 וואט, סביר להניח שאתה יכול לעשות BRIDGE לכל שתי יציאות ולקבל 400X2, אם לא, תעשה BRIDGE בעצמך...

פורסם
לא הבנתי כלום..

שאלה - המגבר שלי הוא 200X4 וואט

מזה אורמ? כמה RMS יש לכל יציאה?

200W לא מרמז על RMS

נתון ה RMS הוא נתון בפני עצמו

למרות ש 200W יכולים בקלות לשרוף את הסאב מחשב שלך

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...