Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב שלי הוא אינפינטי קאפה לצורך העניין,

והמגנט שלו "כאילו" מחולק ל2 חלקים, כלומר 2 מגנטים,

כרגע שמתי לב שהמגנט העליון זז טיפה אבל עדיין שמים לב שהוא זז ולא יושב בדיוק מול המגנט התחתון.

השאלה שלי אם זה אומר שהסאב גמור, דפוק, וכו ..

המגנט גם טיפה שבור בקצה בחלקיקים קטנים קטנים .. מה זה גם אומר ?

כמו שפעם מישהו אמר לי (במפגש) "בצער רב אני ... " - תבין לבד .. :-x

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקאפה שאלי מכר לך הוא בסדר גמור ועובד פיקס לא מבין אותך. זה שזה זז זה אוליי שולי כל עוד זה לא גורע על הסאנד . דבר שני שאתה קונה משהו מיד שניה האחריות עלייך לבדוק אותו ב10 עיניים ולוודא שאין פגם או משהו . ככה שלבוא בטענה כזו אחרי הקניה זה לדעתי לא יפה.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חס וחלילה .. לא באתי אל אלי בטענות ולכן גם לא הזכרתי את שמו.

אלי ניראה לי בחור מאוד אמין, ולכן שחשבתי שהסאב לא טוב אז הייתי טיפה מאוכזב, העובדה שהאחריות היא עליי זה ברור,גם הקנייה שלי נעשתה אחרי שמיעה של הסאב ווידוי שהוא עובד טוב וכך היה ולכן רכשתי אותו אבל היה לי את הספיקות כאשר ראיתי היום את התזוזה של המגנט ..

בכל אופן .. תודה כל הכל, אבל אני אשמח לעוד דעות אם תזוזה כזו יכולה לגרום נזק לעתיד הרחוק ..

אולי עצות איך להזהר ומה לעשות, אנשים עם נסיון בזה .. התזוזה היא מאד קטנה אבל הבנתי שסאב הוא רמקול רגיש מאוד, ולכן צריך להזהר מאוד ...

שמעון.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

מגנט זז? הסליל ידפק בקרוב כאשר המגנט כבר לא ישר והסאונד לא יהיה אותו הדבר.

לתקן את זה זה לפרק את כול המימבנה וספידר ולפרק את הברגים של המגנט להחליף אחד או להדביק בתקווה שזה ירזיק מעמד. קרה כבר לסאבוופר אחד שהיה לי.

תמיר

פורסם

איש בשורות אתה אסרף, ישר כוח.

פותח הדיון בהנחה ואסרף צודק אז צר לי עבורך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

השקעתי כל שקל שהיה לי ופשוט לא הולך לי :(

בכל אופן .. תמיר, עם מה אני מדביק את המגנטים אחד לשני? האם זה סיפור לפרק את הסאב וללכת לחנות שייעשו לי את זה ?

אולי להשאר עם זה והגביר את הסאב במינימום של המינימום ? אולי 250 - 300 RMS ?

שמעון.

נ.ב - זז הכוונה לכך שהמגנט "העליון" לא מקביל במלואו ל"תחתון",

ואני גם מת לדעת מה יש לסאונדמן (אלי) להגיד על זה ! .. כי למכור סאב לא טוב, ולעבוד על אנשים שאין להם כמעט מושג על כך זה לא מתקבל בעין יפה !

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אפשרות שחשבתי עליה ...

אולי אפשרי לקחת פטיש גומי ולתת מכה למגנט חזרה למקום ולאחר מכן לקחת 4 מלחציים קטנים מעץ ולהדק חזק בין 2 המגנטים ושהם יחזיקו אותם ..?!

קומיבנה מגעילה, מטורפת ובטח גם לא הגיונית, וכמובן גם מתוך ייאוש ..

אשמח לתשובה לשאלה המטורפת ...

שמעון.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
ואני גם מת לדעת מה יש לסאונדמן (אלי) להגיד על זה ! .. כי למכור סאב לא טוב, ולעבוד על אנשים שאין להם כמעט מושג על כך זה לא מתקבל בעין יפה !

קנית משומש-ידעת שזה משומש-שילמת מחיר של משומש.

היית צריך לבדוק את הסאב לפני הקנייה.

אם הייתי מוכר לך רכב, היית עושה סיבוב ליד הבית , ואחרי שלושה שבועות היה "עף" המנוע?

מה אתה מצפה שהייתי אומר לך?

לא שילמת על אחריות-זה חלק מהסיכון, אם זה היה עובד טוב היית נהנה מהמחיר הטוב, נכון?

אני לא מבין, אתה מצפה שיחזירו לך את הכסף? שיתקנו לך?

זו החבילה שזה בא איתה, זה משומש , זה זול, וזה עם סיכון, אין מה לעשות.

ZZR

פורסם

אם הסאב יצא ממרכוז המגנט שלו, זה יגרום לנזקים עתידיים ועיוות של הסליל או שריפתו.

צריך להשתמש במגנומטר על מנת למרכז בחזרה את המגנט, כמובן שכל זה ניתן לעשות אך ורק כאשר פותחים את כל הסאב, בתקווה שלא נגרם כבר נזק, וזה תיקון יקר של בסביבות 500 ש"ח, ולא כל אחד יכול לעשות את זה.

בכל מקרה ישנם רכיבים שמוצהרים שברגע שאתה פותח אותם, חייבים להחליף קיט שלם .

, בכל מקרה, לא ניתן לעשות את זה ככה לבד, צריך ידע והמון ממנו, וכמוכן צריך מגנומטר.

בכל מקרה אני רק יכול להמליץ על רפי האוזמן לצורך תיקון כזה, לא מנסיוני, אך מנסיונים של רבים אחרים ולאו דווקא בתחום הסטריאו לרכב (רמקול זה רמקול).

under construction..

פורסם

לא מצפה לשום דבר, לומדים מטעיות לא ?

רפי האוזמן, מס טלפון? מיקום ?

תודה .. שמעון.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

מידן, אני לא מסכים איתך, אם הבן אדם מכר לו ציוד פגום ולא ידע אותו על כך אז זו פשוט רמאות ובמיוחד אם הוא מכר לבחור שאין לו מושג בתחום.

לדעתי לפחות במקרה ושאלי לא ידע על התקלה אז שניהם צריכים לשלם על התיקון.(כמובן תלוי כמה זמן עבר)

פורסם
קנית משומש-ידעת שזה משומש-שילמת מחיר של משומש.

היית צריך לבדוק את הסאב לפני הקנייה.

למי שכתב שורות אלו - תתבייש לך , פשוט תתבייש לך, אין מילים לתאר את הגועל נפש מהלך רוחך.

אתה טיפוס מפוקפק שחושב שאחרים פראיירים.

ובהמשך לדברייך :

אם הייתי מוכר לך רכב, היית עושה סיבוב ליד הבית , ואחרי שלושה שבועות היה "עף" המנוע?

מה אתה מצפה שהייתי אומר לך?

הייתי תובע לך את הטוסיק, כן כן , אל תראה כל כך מופתע, אך למען הסדר הטוב אני אסייג את דבריי,

כל זאת בהנחה שידעת על הפגם , ובמקרה הנדון דעתי היא כי בעל הסאב ידע גם ידע על הפגם, אמנם יהיה קשה להוכיח זאת,

אך הפורום הזה הוא לא בית משפט כי אם פורום חברים, ונדמה כי ברור בהחלט כי בעל הסאב ידע על הפגם ועל כן היה חייב לציין

זאת בעת ביצוע העסקה שאם לא כן הרי שמדובר בהטעיה ועליה חייב הוא . חד משמעי.

לאור האמור, דומני שבעל הסאב חייב בביטול העסקה, לא רק ההגינות מחייבת זאת אלא אף החוק תובע זאת, סעיף 14 לחוק החוזים קובע

כי חוזה שבסיסו בהטעיה הוא חוזה בטל שאף פיצויים בגינו , והרי כבר נקבע ( כך לדברי ) כי בעל הסאב ידע על הפגם אך הסתיר זאת בעת קיום העסקה .

צר לי אך אם אלו האנשים אשר נמצאים בפורום הזה והזוכים לגיבוי חבריו ... טוב, אמרתי מספיק .

שומר נפשו ירחק .

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

ובמקרה הנדון דעתי היא כי בעל הסאב ידע גם ידע על הפגם, אמנם יהיה קשה להוכיח זאת,

אך הפורום הזה הוא לא בית משפט כי אם פורום חברים, ונדמה כי ברור בהחלט כי בעל הסאב ידע על הפגם ועל כן היה חייב לציין

זאת בעת ביצוע העסקה שאם לא כן הרי שמדובר בהטעיה ועליה חייב הוא . חד משמעי.

אולי תשלח חברת חקירות פרטית לבדוק אם "סאונדמן" ידע או העריך שיש בעייה?

אתה כנראה החלטת שהוא ידע , אני חושב שלא.

אתה רואה יותר מדי "אלי מקביל" בערוץ 3 ,

אסיים את דברי:

אתה כבר הבנת - זה הכימיקלים שלך שלא הבינו.

ZZR

• תוכן חדש...