Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת DEHP7750MP Pioneer

מגבר P4004 Rockford 100*4 rms

קומפוננט 6.5" morel hybrid 140 rms

סאב Rockford P112S4 punch

מה אתה אומרים על המערכת הזאת

ואם יש מה לשפר אני שמח לקבל הצעות

תודה לכל העונים

פורסם

תחליף את המגבר הנ"ל בסט אפ.

ישנם אופציות טובות יותר .

JBL 75.4

אוריון 4004.

אלפיין MRD345.

פיניקס גולד אוקטן R 5.0.4.

פייז אבולושיין RS4.

ואת הHU, תנסה למצוא את ה770 פרימייר, הוא יותר אמין מה7750. אותו מחיר +- 100 ש"ח.

והסאב, אם כבר תלך על הVMAX. או פיניקס גולד ZR, או אפילו קיקר CVR.

under construction..

פורסם
770הוא יותר אמין מה7750. אותו מחיר +- 100 ש"ח..

אני רוצה תשובה מדוייקת למה אתה כבר קובע שה7750 פחות אמין מה770...

אחר כך אני יתן את התשובה שלי.

תמיר

פורסם

בקשר למגבר בסדר בחרתי את JBL

בקשר לסאב אני לא יודע וה-hu אני גם לא יודע מה לעשות בילבלתם אותי עכשיו

תעזרו לי ה7750 נראה לי יותר טוב מה770

פורסם
אני רוצה תשובה מדוייקת למה אתה כבר קובע שה7750 פחות אמין מה770...

אחר כך אני יתן את התשובה שלי.

תמיר

תמיר .

קודם כל הפרימייר מגיעם עם שנתיים אחריות שזה כבר יתרון.

אבל בלי שום קשר הבעיות של ה7700/7750/6700/6750/5600 הם:

1. שהעינית פשוט מפסיקה לקרוא MP3 ונותנת לך קריאת ERROR.

כמוכן יש להם בעיה של קריאת דיסקים צרובים.

2.יש בעיה במנגנון של כניסה והצאה של דיסקים, בעיקר בחום הארצישראלי ותדירות ההחלפה הגבוהה של דיסקים.

3. הפרימייר מאופיינים בקריאה מהירה יותר של MP3 וספריות.

under construction..

פורסם

מה ההבדל בין העיינית של ה770 פרימייר לבין העיינית של ה7750 ?

כנ"ל מה ההבדל בין המנגנון ?

(נ"ב שלא תחשוב שאני מנסה להוציא אותך לא צודק או שמה אני מדבר בתוקפנות או משהו ,פשוט יש לי חיים בשעה הזאת של הלילה... סתם אני מנסה להעשיר את הידע שלי עוד טיפה)

פורסם

סאב כמו שניר אמר.

V-MAX

פיניקס גולד ZR או אפילו R או אפילו קסנון, תלוי בכמה אתה משיג אחד, נראה לי שיש קסנון כרגע ביד שניה.

CVR לא אהבתי אבל יש הרבה אנשים שאוהבים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
תחליף את המגבר הנ"ל בסט אפ.

ישנם אופציות טובות יותר .

JBL 75.4

אוריון 4004.

אלפיין MRD345.

פיניקס גולד אוקטן R 5.0.4.

פייז אבולושיין RS4.

ואת הHU, תנסה למצוא את ה770 פרימייר, הוא יותר אמין מה7750. אותו מחיר +- 100 ש"ח.

והסאב, אם כבר תלך על הVMAX. או פיניקס גולד ZR, או אפילו קיקר CVR.

האוריון בכלל מסוגל להרים בגישור של שני ערוצים את אחד הסאבים האלה יחד עם הקומפוננט שהוא ציין - היבריד 140RMS??? המגבר הזה מצוין אבל הוא 75RMS למיטב ידיעתי. תקנו אותי אם אני טועה.

ואם אפשר המלצות לסאב שהאוריון כן יכול להרים יפה. תודה, שי.

פורסם
תמיר .

קודם כל הפרימייר מגיעם עם שנתיים אחריות שזה כבר יתרון.

אבל בלי שום קשר הבעיות של ה7700/7750/6700/6750/5600 הם:

1. שהעינית פשוט מפסיקה לקרוא MP3 ונותנת לך קריאת ERROR.

כמוכן יש להם בעיה של קריאת דיסקים צרובים.

2.יש בעיה במנגנון של כניסה והצאה של דיסקים, בעיקר בחום הארצישראלי ותדירות ההחלפה הגבוהה של דיסקים.

3. הפרימייר מאופיינים בקריאה מהירה יותר של MP3 וספריות.

1. פריימיר מגיעים עם שנתיים אחריות וזה תקף רק בחול.

2. זה בלאי זה הגלגל הגומי שמושך את הדיסק החוצה, דווקא זה קרה רק למכשירי פריימיר.

3. זה לא נכון.

770 זה פיוניר אירופאי. 7750 זה פיוניר סיני, שלא צריכים לפתוח אותו כדי לכייל את התחנות שלו שיתאימו הוא כבר מגיע עם כיול, לקפיצות של 0.5, יש גם פיוניר7790 שהוא פחות נפוץ שהוא גם סיני אבל לא מכוייל לתחנות כמו בארץ.

ההבדל היחיד - מפעל שונה, אותה סכמה אותם מכלולים, אותם מתכננים, על פריימיר אתה מקבל שנתיים אחריות כי אתה משלם כמה דולרים יותר, וזה אחריות של החברה, כשמיבאים את זה לארץ לא מממשים את זה. ואחרי שנה אחריות הכול חרתא, אין אחריות על שום מכלול.

יש לי חבר שיש לו כבר 15 שנה מעבדה והוא מתקן את כול סוגי הרדיו דיסקים לרוב פיוניר.

בכול מקרה אני לא מתקב לפיוניר, היציאות קדם מגבר שלהם חרא, נהרסות מהר.

תמיר

פורסם
1. פריימיר מגיעים עם שנתיים אחריות וזה תקף רק בחול.

2. זה בלאי זה הגלגל הגומי שמושך את הדיסק החוצה, דווקא זה קרה רק למכשירי פריימיר.

3. זה לא נכון.

770 זה פיוניר אירופאי. 7750 זה פיוניר סיני, שלא צריכים לפתוח אותו כדי לכייל את התחנות שלו שיתאימו הוא כבר מגיע עם כיול, לקפיצות של 0.5, יש גם פיוניר7790 שהוא פחות נפוץ שהוא גם סיני אבל לא מכוייל לתחנות כמו בארץ.

ההבדל היחיד - מפעל שונה, אותה סכמה אותם מכלולים, אותם מתכננים, על פריימיר אתה מקבל שנתיים אחריות כי אתה משלם כמה דולרים יותר, וזה אחריות של החברה, כשמיבאים את זה לארץ לא מממשים את זה. ואחרי שנה אחריות הכול חרתא, אין אחריות על שום מכלול.

יש לי חבר שיש לו כבר 15 שנה מעבדה והוא מתקן את כול סוגי הרדיו דיסקים לרוב פיוניר.

בכול מקרה אני לא מתקב לפיוניר, היציאות קדם מגבר שלהם חרא, נהרסות מהר.

תמיר

קודם כל הפרימייר זו סדרה שמיוצרת לארה"ב ולא לאירופה, אחרת לא היה צריך לפתוח אותו כדי להתאים אותו לתדרים אירופאים.(קפיצות של 0.5).

האחריות היא לשנתיים על העינית וכן יש אחריות על זה רק עכשיו שלחתי 2 מכשירים להחלפת יוניט קומפלט +החלפת המנגנון של INPUT/OUTPUT.

ועכשיו הבנתי שגם "רב-בריח" מייבאים את המכשירים האירופיים(סיומת XX50), ונותנים 3 שנות אחריות על היוניט.

דבר שני הם כן קוראים MP3 יותר מהר ,פרט ל740 פרימייר שיש לו מנגנון זהה ל7400.

ה670 פרימייר הוא הHU שלהם שקורא הכי מהר ,הוא המחליף של ה5600 שהוא היה היציאה הכי טובה לפיוניר.

לגבי הקדם מגבר שלהם אתה צודק, וגם ההצהרות שלהם לגבי הPREOUT רחוקים מהמציאות.

דבר שני הכל טוב בתאוריה אבל בפועל לא צריך להיות בעל מעבדה של 15 שנה של פיוניר כדי להבין מה המחלות של דגמים בני שנה-שנתיים.

במיוחד שמדובר על המכשירים הכי פופולרים בארץ.

בכל מקרה עדיף לשלם עוד 100 ש"ח, ובמידה ויש תקלה ביוניט אחרי שנה , מחליפים את זה ללא ויכוחים מאשר יוניט חדשה שתעלה 450 ש"ח.

under construction..

פורסם

טוב עזבו רגע את הנושא של המערכת אחר כך נילך לזה

דברו איתי איזה מגבר ואיזה סאב לשים באוטו ושיתאימו לי מבחינת שישמעו טוב איתם עם השילוב של הסאב והקומפוננטים ומבחינת ה-rms שהסאב והקומפוננטים יתחברו לי טוב למגבר

תודה לכל העוזרים

• תוכן חדש...