Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות קומפוננט 6.5(חדש בלבד) בתקציב של עד 2000 שח.

העדפה לקומפ" איכותי . . .

יוגבר ע"י rockford 8004 punch או power הכל פתוח.

מבקש הצעות וחוות דעת.

ומעוניין לדעת איפה ניתן לשמוע דוגמניות (סטים) בפעולה.

בחניות או רכבים... שבוע טוב ותודה. :scatter:

פורסם
למה לכל אחד ממליצים על המורל מה יש לכם מהחברה הזאת? אני לא תוקף אני רק שואל ...

לא להתרגש... ציפית שזה יקרה.

לגבי המורל - לקחתי לתשומת ליבי תודה.

מה עוד אתם ממליצים?

פורסם

פוקאל פוליגלאס V2.

אם כי ניתן גם להשיג את הפוקל אוטופיה משומש במחיר הנ"ל.

מורל הייבריד אוביישן 6.

אני אישית מעדיף את המורל.

ולדעתי ב2000 ש"ח עדיף לקחת דוטק MK2, ולבצע אטימה כוללת ואולי אפילו תיאום זוויות וכיוון בהתאם.

under construction..

פורסם

המליצו לי גם על קומפוננט של רוקפורד דגם power 6.5 100w rms.וגם שמעתי אותם עם רוקפורד power 8004 והם נשמעו לדעתי ממש לא רע.אבל אני לא סגור עליהם ומעוניין לשמוע עוד כמה סטים.

פורסם

גם אותי זה משגע שכל אחד שרוצה שימליצו לו על קומפוננט בתקציב מסויים אז כולם אומרים לו עד 2000 קח הייבריד עד 1000+- קח דוטק מספיק עם זה כבר תגוונו.

תמליצו על סוגים שונים שלא כל המערכות תהיינה דומות שיהיה קצת שוני וייחודיות כמו שכבר נאמר פה כל הקשור למורל וחלק מאנשי הפורום נראה קצת מוזר.

(לא לקחת את זה בצורה זילזול וגינוי זה בתור חוות דעת וטעם אישי)

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

כל שבוע זה חוזר על עצמו...

תמיד ממליצים על מורל (ובצדק!)

ותמיד קופץ מישהו (בלי להעליב) ואומר "למה תמיד מורל?".

אני יגיד למה תמיד מורל, לפחות כהמלצה ראשונית (כי אולי האדם מעדיף פוקל רוקפורד או אפילו מאגנט בול פאוור...), מורל מייצרים את הסדרות הגבוהות שלהם בארץ (מלבד הפולס הכל בעצם). מה שאומר שאין עלויות יבוא (משלוח, מיסים, שכר למייבא ושאר ירקות). במילים אחרות מקבלים מוצר שיש לו המון ניסיון, טכנולוגיה ו"רקע טוב" מאחוריו במחיר שווה לכל נפש. לעומת מוצרי יבוא שלרוב נלקחים עליהם בארץ מחירים שיהיה אנדרסטיטמנט לומר עליהם מופרזים.

ושוב מלבד הפן הכלכלי מדובר על סטים מעולים.

אני הכי אוהב לעשות השוואות לרוקפורד כי זה הכי קל... לומר שבארה"ב פאוור עולה באיזור ה200 דולר בעוד שהייבריד נחשב מציאה ב400-600.

אבל שוב. זה רק אומר למה ממליצים על מורל כל הזמן התמורה מעולה וזה לרוב מה שכולנו מחפשים.

אין זה אומר שצריך לקנות מורל אלא רק שצריך לבדוק את המורל למיניהם בהשוואה לעוד דברים בעלי סגנון אחר לראות מה הכי טוב עבור כל אחד באופן פרטני.

ולכן לדעתי צריך להמשיך להמליץ על מורל. בנוסף, אם ניתן (בדומה למה שניר עושה), לתת עוד כמה המלצות.

לילה טוב

רום

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
כל שבוע זה חוזר על עצמו...

תמיד ממליצים על מורל (ובצדק!)

ותמיד קופץ מישהו (בלי להעליב) ואומר "למה תמיד מורל?".

אני יגיד למה תמיד מורל, לפחות כהמלצה ראשונית (כי אולי האדם מעדיף פוקל רוקפורד או אפילו מאגנט בול פאוור...), מורל מייצרים את הסדרות הגבוהות שלהם בארץ (מלבד הפולס הכל בעצם). מה שאומר שאין עלויות יבוא (משלוח, מיסים, שכר למייבא ושאר ירקות). במילים אחרות מקבלים מוצר שיש לו המון ניסיון, טכנולוגיה ו"רקע טוב" מאחוריו במחיר שווה לכל נפש. לעומת מוצרי יבוא שלרוב נלקחים עליהם בארץ מחירים שיהיה אנדרסטיטמנט לומר עליהם מופרזים.

ושוב מלבד הפן הכלכלי מדובר על סטים מעולים.

אני הכי אוהב לעשות השוואות לרוקפורד כי זה הכי קל... לומר שבארה"ב פאוור עולה באיזור ה200 דולר בעוד שהייבריד נחשב מציאה ב400-600.

אבל שוב. זה רק אומר למה ממליצים על מורל כל הזמן התמורה מעולה וזה לרוב מה שכולנו מחפשים.

אין זה אומר שצריך לקנות מורל אלא רק שצריך לבדוק את המורל למיניהם בהשוואה לעוד דברים בעלי סגנון אחר לראות מה הכי טוב עבור כל אחד באופן פרטני.

ולכן לדעתי צריך להמשיך להמליץ על מורל. בנוסף, אם ניתן (בדומה למה שניר עושה), לתת עוד כמה המלצות.

לילה טוב

רום

בדיוק

חברה מצויינת שלא צריכים לשלם מכס ומשלוח שקונים מוצרים שלהם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

השאלה היא לא רק הרכיב עצמו.

כמו שכבר גרסנו בעבר.

תקחו פוקל אוטופיה 3 חלקים תתקינו אותו על אוויר סתם כך, ללא אטימה ללא בנייה נכונה ללא כיוון פאזות ללא תיאום זויות ללא כיוון נכון, ותקבלו תוצאה זוועתית.

תקחו סט של לייטנינג אודיו או אפילו מגנט בול פאוור, ותתקינו אותו בבניה נכונה עם כיוון פאזות כיוון נכון ותיאום זוויות והוא ישמע יותר טוב.

אלמנט איכותי = חצי מהעבודה אפילו פחות.

הסוד הוא בכיוון\בנייה\זוייות\פאזות.

ופרט לכך, זה באמת נכון ואין פה מניעים אחרים, עד 1000 ש"ח- אין מתחרה לדוטק.

ועד 2000 ש"ח אין ממש מתחרים להייבריד אוביישן.

הבעיה היא שרמקול צריכים לאהוב את הציויון סאונד שלו, מי שאוהב מורל יכול רק לברך שזה מיוצר בארץ.

הפוקאל זה סטים מצויינים אבל יש להם ציויון סאונד אחר לגמרי, וזה נתון לטעמו של כל מאזין.

אם כי גם הסטים של פוקאל שנמכרים בארץ עד 2000 ש"ח, לא ממש מתחרים בדיוק וברמת הפירוט כמו של ההייבריד, אך זו רק דעתי,וזה רק מנסיוני עם הרבה סטים...

זה לא אומר שאין סטים שנשמעים יותר טוב, או שיותר איכותיים, יש כאלו בארץ, רק לא בתקציבים הללו.

שתבינו משהו קטן, סט שעולה לצרכן 1000 ש"ח בארץ, עולה בחו"ל עד 100 דולר...

והעובדה שמדובר על ייצור כחול לבן, מורידה משמעותית את העלות.

זה כמו הוויכוח על המגבר של JBL.

זה שמכרו אותו בדיוטי פרי ב200 דולר, רק הוריד את מחירו בארץ.

אם לא היו מוכרים אותו בדיוטי במחיר של 900 ש"ח+-, הוא היה נמכר בארץ במחיר כפול מזה.

under construction..

• תוכן חדש...