Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ALPINE 9855

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעוניין לקנות בשבוע הקרוב מכשיר של ALPINE

ראיתי את הדגם 9855

יש כמה הצעות מחיר שנעות בין 3000 ל 3600

ההבדל הוא שאחד מהמכשירים הוא 9855 והשני 9855R

האם יש הבדל בין שני המכשירים חוץ מה RDS?? או שלא

ההבדל הוא איזה 600 ש"ח ואני לא ממש צריך RDS

אשמח לתגובות

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אין הבדל מהותי בין שני הדגמים מלבד מה שציינת, אבל מה שכן צריך לקחת בחשבון זה את נושא האחריות, דגמי ה-R(אירופאים) מיובאים ביבוא סדיר לארץ ועד כמה שידוע לי יש עליהם 3 שנות אחריות עם מעבדה מוסמכת לעומת הדגמים ללא ה-R(אמריקאים) שעליהם החנויות נותנות שנת אחריות אחת ומיובאים ביבוא מקביל ולכן גם עולים פחות.

איציק.

פורסם

הבנתי

עכשיו לגבי התחנות רדיו

האם הדגם האמריקאי עובד בסדר עם תחנות זוגיות כי הבנתי שיש בעיה עם זה

תודה

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

איפה שמעת שעל אלפיין יש 3 שנות אחריות????

היבואן הרישמי שלהם בארץ(ס.ג. אלקטרוניקה אם אני לא טועה..) נותן על המכשירים שהוא מוכר שנת אחריות אחת בלבד!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

היבואן הרשמי של אלפיין לארץ הינו אפריל טקליין והוא היחידי שמורשה ע"י אלפיין והוא מייבא רק את המכשירים האירופאים.

תסתכל בקישור הבא לדוגמא ותראה את ההבדל בתקופת האחריות לגבי החנות שמציגה פעמיים את אותו המכשיר, פעם ב3,000 למכשיר האמריקאי עם אחריות של שנה ופעם ב3,600 למכשיר האירופאי עם אחריות של שלוש שנים.

איציק.

פורסם
איפה שמעת שעל אלפיין יש 3 שנות אחריות????

היבואן הרישמי שלהם בארץ(ס.ג. אלקטרוניקה אם אני לא טועה..) נותן על המכשירים שהוא מוכר שנת אחריות אחת בלבד!!!

הייבואן הרשמי של אלפיין הם אפריל טקליין והם אכן נותנים 3 שנים אחריות. (ס.ג הוא הייבואן של קלריון)

פורסם

צודק... טעות שלי.... היבואן הוא אפריל טקליין!!! מצטער...

בקשר לאחריות.. יש שנה אחריות על העין... ו-3 שנים על המכשיר... וזה רק באפריל טקליין...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

תודה רבה לכם אנשים

עדיף באמת לקנות את הדגם האירופאי לכל מקרה של תקלה אחרי שנה :-)

פורסם

אני גם קניתי לפני מספר שבועות את הדגם הזה של אלפיין אבל דרך EBAY עלה לי 1500 ש"ח שלחתי אותו למישהו במיאמי שאמור להגיע לארץ ולמסור לי אותו...

אז הצעתי אליך אם אתה מכיר מישהו שאמור להגיע לארץ מארה"ב עדיף לקנות דרך EBAY מקווה שעזרתי לך...

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

אבל במקרה כזה מה עם אחריות?

נניח חס וחלילה יהיה בעיה במכשיר אחרי שבוע מה עושים?

פורסם

הולכים לאפריל טקליין שואלים כמה יעלה תיקון, ומקווים שלא יתקעו לך מחיר מהשמיים....

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אם תשתמש במכשיר כמו שצריך ויתקינו לך אותו כמו שצריך אין סיבה שתהיה בעיה זה מכשיר אמין ואיכותי מאד מחברה מכובדת ולא סתם זבל.

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם
אבל במקרה כזה מה עם אחריות?

נניח חס וחלילה יהיה בעיה במכשיר אחרי שבוע מה עושים?

בוא נגיד שרכשת מכשיר ב1500 ש"ח

תחשוב ככה- שאם חס וחלילה יקרה משהו , יש לך עוד 1500 ש"ח פנויים בצד לתיקונים

כל זה במקום לשלם 3000 עם אחריות ובארץ, זה ממש גניבה.

• תוכן חדש...