Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

הסאב הנ"ל קיקר קומפ VR מוגדר כ 4 אוהם DVC. יש לי שני סאבים כאלו.

הסאב הוא 400 וואט RMS.

המגבר שלי, מונו HIFONICS TX1005D ע"פ יצרן יציב 1000 וואט ב 1 אוהם.

700 ב 2 אוהם ו 350 ב 4 אוהם.

מבקש חוות דעת של חברי הפורום בנוגע לחיווט האופטימלי בין כל אחד מהסלילים.

לפי דעתי הכי טוב יהיה לחבר את ארבעת הסלילים במקביל, לקבל התנגדות שקולה של 1 אוהם.

האם למישהו יש הצעה טובה יותר?

תודה רבה לכולם.

פורסם

להירוד כל סאב ל2 אום ואז לחבר ביחד ל1 אום.

חיבור מקביל. אתה מחבר בעצם את כל ה + של 4 הסלילים ל+ של המגבר

ואת 4 - ביחד ל - של המגבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן אם תקרא את ההודעה הבנתי את זה לבד...

השאלה היא האם למישהו יש הצעה טובה יותר להציע לתוצאה יותר טובה.

או האם למישהו יש השגות לגבי ההספקים (250 RMS לכל סליל?) על סאב שמיועד ל - 400 וואט RMS.

האם ניתן לפצות על כך בהורדת GAIN?

פורסם

אין פה מה להציע עוד, יש לך 2 סאבים שדורשים 800 וואט RMS, הצורה היחידה שהמגבר שלך יוכל להפיק כזה הספק היא ב1 אוהם, ולכן אתה מחבר במקביל כל סאב ומחבר בינהם .

וככה תקבל 1000 וואט RMS שזה בדיוק מה שהסאבים שלך צריכים, כי בפועל הספק של המגבר מדוד ב14.4V, מה שלא קורה אצלך ברכב, ולכן ההספק ב1 אוהם יעמוד על איזור ה900 וואט RMS, בדיוק מה ש2 הסאבים שלך דורשים.

תהנה.

under construction..

• תוכן חדש...