Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כיום תיבה פתוחה לסאב לאנזר VIBEPRO התיבה בנפח 64 ליטר אם פורט לא זוכר בידיוק כמה הוא יצא.

חשבתי לעבור לתיבה אטומה יש לי אחת 54 ליטר בבית השאלה האם הגיוני שבגלל תיבה אטומה הסליל ישרף?

אם לא הגיוני אפשר קצת מידע כיצד יכול להשרף הסליל כי הסאב הנל כבר נשרף לי סליל בו שהוא היה בתיבה אטומה 45 ליטר

פורסם

לא נשרף הסליל, אלה מרוב תנודות הסאב עובר את גבולות הXMAX, וגורם לקרע בין הסליל לחוטים הגמישים שמחברים, זה אכן ניראה כאילו הוא נישרף אבל יש נתק וזה דורש הלחמה,

לשרוף סליל זה תהליך שבוא שומעים את הבאס מחרחר ונחלש וזה לא במכה אחת.

תמיר

פורסם

היה לו באמת חירחור לפני שזה קרה וכאשר הייתי מגביר ככל שהייתי מגביר למשל ברדיו דיסק הייתי מגיע ל25 מתוך 32 אז ב25 זה היה השיא ושאתה ממשיך הבאס היה נעלם.

אני שיערתי שהסליל נשרף כשאר הייתי לוחץ על הממברנה פנימה הוא היה דופק וזה גם מה שאמרו לי בתיקון.

פורסם

אז כן במקרה הזה הוא נישרף

אין קשר לתיבה אלה לסליל שמובנה באלמנט, סיפקת לסאב הספק מעל הספק הממושך שהוא מסוגל לקבל.

אני לא ממליץ לתקן סאבים משום שזה לא הסליל של החברה זה סליל חלופי וזה משנה את הנתונים של הסאב,

תמיר

פורסם

לא תמיד זה סלילים חלופיים, לרוב יבואן שמכבד את עצמו מחזיק במעבדה קיטים של ריקונינג בהתאם לסאבים.

גם באודיו בייתי קורה אותו דבר ,ויש אפילו אלמנטים מסויימים שלא מתקנים,אלא פשוט על כל בעיה מחליפים ישירות את כל הקיט קומפלט למעט הקאסט והמגנט.

under construction..

פורסם

אולי תוכלו לעזור לי בעניין הזה lanzar vibepro 124 12 אינץ זה הדגם אם תוכלו להגיד לי מה הגודל האופטימלי לתיבה אטומה

כרגע הסאב יושב בתיבה פתוח 65 ליטר פורט מכוון ל35 הרץ הבעיה שאין לי בגז' והאוטו לא שלי בלבד ועושים לי יותר מדי רעש על הגודל של המפלצת הזאת.

פורסם

כמה עלה התיקון?

תיקנתי את הסאב כבר ואני מרוצה מאוד מהסאונד שלו פשוט חשבתי לעבור לתיבה אטומה ואני חושש מזה פשוט
פורסם

כן הוא היבואן, תנסה למצוא את הנתוני QTS FS VAS SPL באתר של לנזר על הסאב שלך.

תמיר

פורסם

אתה רוצה לבנות תיבה אטומה ורוצה לדעת מידות?!

תמיר

• תוכן חדש...