Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

המערכת שלי כוללת זוג קומפוננט קדמי 400 RMS עוד פעם RMS סה"כ + סאב וופר שהוא 750 RMS!

סה"כ יש לי 1150 וואט RMS.

1150 W לחלק ל 12V זה יוצא בערך 95 אמפר.

עכשיו אני מחליף עוד מעט את האלטרנטור שלי מ120 ישן שבטח לא מפיק כבר 120 ל 150 משופץ של JUMPY!

השאלות שלי הם:

1 האם אני חייב להחליף חוטים מהמצבר לאלטרנטור?

יש לי עכשיו 4 AWG מקורי. אם כן אז בחרתי אפשרות להוסיף עוד אחד במקום להריץ יותר עבה כי אי אפשר לימצוא בארץ 2 AWG, ואז גם להריץ עוד אחד נוסף ל4 AWG שיש לי מהמצבר ל מגברים וגם יש עוד שלוש חוטים של האוטו בעובי משהו כמו 8 ו6 AWG ןכל זה אני חייב לחבר לטרמינל אחד קטן שיש לי על המצבר! הכניסות שיש לי בטרמינל הם שני כניסות של 4 AWG ו זהו. יותר גדול גם בעיה לימצוא.

השאלה השניה: האם אופן חיבור כזה כמו בתמונה ש צירפתי יעביר זרם חשמל שקרוב ל 100 אמפר ו לפעמים גם יותר?

ו מה קורה אם פיוז אני מתכוון לשים 150 אמפר יש לי כבר בית פיוז והוא לא כפול. אז איך לחבר אותו?

כמו ב ציור או 1 כמו בציור 2

תודה!

OFEN HIBUR.JPG

OFEN HIBUR1.JPG

OFEN HIBUR2.JPG

פורסם

אין לך למה לחזק את החיבורים בין האלטרנטור למצבר, זה לא משנה, באורכים כאלו, הסטנדרטי(שמותאם ל120A) בד"כ מספיק.

אבל אם אתה כבר מחזק אז תדאג להחליף את כל שלושת נקודות החיבור.

בכל מקרה, תריץ על כל כבל 4G פיוז עצמאי בסגולה שתואמת את המגבר אליו מחובר הכבל.

גודל מקסימלי על 4G זה פיוז של 70A.

תוסיף לך 40 ש"ח ותביא בית פיוז נורמלי בנוסף בשביל הכבל החדש.

בכל מקרה, אם אין לך מקום על הקלאמפ של המצבר, אתה יכול להשיג קלאמפים של 2 כניסות של 4G, אני יודע שיש לאוטופרט כאלו של רוקפורד , לא סיפור יקר מידי אבל חיבור בריא למצבר אם כי 2 נעלי כבל על הקלאמפ הקיים גם מספקים.

תתחדש על האלטרנטור ועכשיו לדעתי תפרד לשלום מהקבל כי אין בו צורך מעבר לתצוגה דיגילית של הוולטאז.:).

under construction..

פורסם
אין לך למה לחזק את החיבורים בין האלטרנטור למצבר, זה לא משנה, באורכים כאלו, הסטנדרטי(שמותאם ל120A) בד"כ מספיק.

אבל אם אתה כבר מחזק אז תדאג להחליף את כל שלושת נקודות החיבור.

בכל מקרה, תריץ על כל כבל 4G פיוז עצמאי בסגולה שתואמת את המגבר אליו מחובר הכבל.

גודל מקסימלי על 4G זה פיוז של 70A.

תוסיף לך 40 ש"ח ותביא בית פיוז נורמלי בנוסף בשביל הכבל החדש.

בכל מקרה, אם אין לך מקום על הקלאמפ של המצבר, אתה יכול להשיג קלאמפים של 2 כניסות של 4G, אני יודע שיש לאוטופרט כאלו של רוקפורד , לא סיפור יקר מידי אבל חיבור בריא למצבר אם כי 2 נעלי כבל על הקלאמפ הקיים גם מספקים.

תתחדש על האלטרנטור ועכשיו לדעתי תפרד לשלום מהקבל כי אין בו צורך מעבר לתצוגה דיגילית של הוולטאז.:).

GREEN תיסתקל טוב טוב על הציורים הטרמינלים אצלי הם כבר של רוקפורד. האם הסחמה הזאת היא בסדר או לא אני לא מאבד בזרם?

פורסם

צריך להחליף ומהר את החוטים בין האלטרנטור למצבר, גם החוט הסנדרטי של האלטרנטור הסנדרטי זה לא החוט האידיאלי, זה חוט שמעביר את הזרם לעבודה יום יומית ולא לעומסים, ובכול רכב יש נפילת מתח של מעל 0.2V בכבל הזה.

תמיר

פורסם
מאיפה האלטרנטור החדש? כמה הוא עולה? והאם הוא מתאים גם לגולף

תודה רבה

יש מקום שנימצא בקיבוץ גלויות 13 בתל אביב. יעלה לי 750 שקל כולל פירוק ו הרקבה. האלטרנטור מסיטרואן JUMPY.

צריך להחליף ומהר את החוטים בין האלטרנטור למצבר, גם החוט הסנדרטי של האלטרנטור הסנדרטי זה לא החוט האידיאלי, זה חוט שמעביר את הזרם לעבודה יום יומית ולא לעומסים, ובכול רכב יש נפילת מתח של מעל 0.2V בכבל הזה.

תמיר

האם אופן החיבור שבציור הוא בסדר?

תמיר?

• תוכן חדש...