Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכיבים שלי בחתימה ,והפאנל שלי הוא דגם ישן מאדהוא רדיו טייפ ששולט על צי'נגר(רדיו טייפ)רציתי לדעת איך ישמעו והאם חייבים רדיו דיסק?(כי אני די פוחד מגניבות)יש לפאנל יציאה אחת למגבר

זה הסוג של הפאנל רדיו טייפ

SonyCDXC610Auto CD Deck199615w x4, CD changer control, detatch face, custom file, optional remote, station naming, 3 second ESP, program play, dual illumination

פורסם

באופן עקרוני, אם מחברים מפצל לRCA, זה מוריד בערך 10-15% מהוולטאז' של היציאה שגם ככה היא ללא ממש חזקה.

אם זה שמיע? לא תמיד ובד"כ לא תשים לב.

כן מומלץ מכשיר חדש יותר בעל וולטאז' פריאווט יותר חזק, זה בד"כ מונע רעשים במידה ויש.

אם כי אם יש לך רעשים ב2V, אז 4V לא יעלים אותם, אלא רק יטשטש אותם.

במכשירים מתקדמים יותר יש בד"כ גם אקולייזר ככה שתוכל להשיג שליטה באופן יותר פרקטי ונקודתי על כיוון הסאונד כמוכן שליטה על סאב וחיתוכיו אם כי אני לא רואה שבסטאפ שלך יש סאב, במכשירים עוד יותר מתקדמים לדוגמאת האלפיין 9855 יש אפילו שליטה על כיון האות מבחינת טיימניג שניתן להגיע לתוצאת סאונד טובה יותר (טיים קורקשיין).

אין לך מה לדאוג מבחינת גנבות, אם ירצו יגנבו בכל מקרה, זה לא אומר דבר.

under construction..

פורסם
אין לי כסף לרדיו דיסק אולי בעתיד

אני לא מחפש לשמוע איכות בשמיים אלא לשמוע טוב

אם אין לך תקציב לHU, אז אני לא מבין כלכך מה השאלה היא כרגע לא רלווטית.

ברור שאם תחבר HU חדשני עם מעבד טוב יותר ועוצמה חזקה יותר מבחינת פריאווט אתה תקבל סאונד טוב יותר.

כבר אמרתי לך שכמעט ולא ניתן להבחין במכשיר שמחובר עם מפצל למגברים.

הדבר היחידי שניתן להבחין בו, הוא שכאשר מחברים יציאה אחת למגבר 4 ערוצים, אין שליטה על FADE כלומר בין במה קדמית לאחורית.

לגבי הסאונד, ספקני אם תוכל להבחין בזה.

under construction..

פורסם

תודה רבה

זה גם מה שאמר לי המתקין בגולד סטריאו

אבל הוא לא הסביר את זה כל כך טוב

ד"א איך קיט ההתקנה הזה של סטינגר 8 ג'ייג הכבלים שזורים כמובן הוא רוצה על זה 300 שקל

ועוד 120 שקל ל2 מפצלים של סטינגר שזורים

האם אני צריך כזה קיט התקנה כזה יקר?

הוא רוצה על כל העבודה 900 שקל כולל הכל ובמקום אחר פחות מקצועי הבנאדם רצה 500 שקל בערך וקיט התקנה של EXPLOSION

פורסם
התקנה של מגבר+קומפוננט+HU+רמקולים אחוריים+חיווט= עלות של בין 500-700ש"ח .

זה לפחות המחירים שאני מכיר.

900 ש"ח ממש יקר...

הHU מותקן כבר

יש חייוט לרמקולים אחוריים כבר ויש רמקולים קדמיים שצריכים להוציא ולהחליף לסט קומפונט

900 שקל הוא רוצה על הכל כולל כל החיווט של סטרינגר

ובמקם אחר 500 שקל כלל התקנה עם על חיווט של אקספלוזשין

• תוכן חדש...