Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו וכיום מותקנת בה מערכת של sony די ישנה עם צ'נג'ר, וזוג רמקולים אחוריים של קנווד שלי הם נישמעים די סבבה.

אני רוצה לקנות רדיו דיסק mp3 עם אפשרות לשלוט על הצ'נג'ר ומגבר פשוט ולא אימתני מדי.

התקציב שלי הוא 1000 ש"ח

שמעתי על רדיו דיסק של pilot דגם charm שמאפשר usb לdisk on key. מישהו מכיר?

http://tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=a80b37cc5a621e408580d1c756b9fb4b&productid=201

איך האיכות של pilot?

אני צריך גם המלצה על מקום להתקין אותו. המטרה היא לא לחרוג מהתקציב גם בהתקנה.

פורסם

אתה רוצה איכות או משחקים?

אם איכות לשמה, פיילוט זה לא הכיוון עם כל הכבוד לניופאן יבואני פיילוט (אם הוא מיובא ביבוא שלהם כמובן) השירות שלהם מעולה, המכשיר, מה לעשות, לדעתי זה לא זה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לך צינצ/ר של סוני.

אז אתה צריך רדיו של סוני. !! ועכשיו תחפש מכשיר.!!

ולגבי מגבר. אין סיכוי בתקציב הזה גם מכשיר סוני וגם מגבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שלום,

אלי רק להעשיר את היידע, למה הוא חייב

להתאים את החברה של הרדיו לחברה של הצנג'ר?

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

כי אחרת זה לא יפעל. חייב להיות ב99אחוז מהמקרים אותו סוג, ולפעמים אפילו שזה אותו סוג אם הדגמים הם בני שנים רבות של הפרש בייצור , לעיתים הפרוטוקול תקשורת, ואו החיבור הפיסי אינם מתאימים, ולכן לא יפעל, אלא אם זה מחליף מסוג FM , ונראה ממש שזה לא.

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...