Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו כל חנות שהלכתי אליה ואמרתי להם שאני צריך רק סאב כי תיבה כבר יש לי ושאלתי על אחריות הם אמרו לי שאין אחריות על סאבים שיוצאים משם בלי תיבה... מה הקטע?(????) כאילו אז יופי אתם בניתם את התיבה הכי טובה בעולם אז לזה אתם כן תתנו אחריות?(?!?)

תקנו אותי אם יש פה במרכז חנות שמוכרת סאב ללא תיבה אבל עם אחריות כי אני כבר השתגעתי

~באס הוא כמו קוץ ב*חת, גם אם תאבדו את השמיעה עדיין תדעו שהוא שם~

פורסם

אני מאמין שאם תבוא אם התיבה והם בעצמם יאשרו אותה וירכיבו את הסאב בתוכה אז תקבל את האחריות שבכל מקרה לא מכסה, שריפת סליל וכל בעיה שתיגרם עקב כיוונון לא נכון או כל דבר דומה אלא רק בעיות יצור... ככה שזה גם ככה לא הכי משמעותי...

בשיפוצים

פורסם

אז בעצם זה לא כל כך משנה אם יש אחריות או אין.. טוב אם כבר עסקנו באחריות, יש למישהו מושג לגבי האמינות של ה 306C של פיוניר? אני לא מדבר על איכות כמו בהרבה ת'רדים שהיו פה אלא אמינות לאורך זמן ועמידות בעומסים כי הם מוצהרים 400RMS והשאלה אם הם באמת יספגו את כל זה בלי לשרוף סליל אחרי שלושה ימים?

פורסם

ראיתי את הסאב הזה עובד במגבר מאוד חזק רוקפורד 801X בגישור בלי בעיה בכלל והוא הפעיל אותו עד הסוף, עבד יפה מאוד.

תמיר

אין אחריות על סליל שרוף יש אחריות על שבר במימברנה או בגוף הסאב, שיחרור המגנט, וספידר קרוע, הסליל על אחריותך.

תמיר

פורסם

אז מסתבר שהאחריות כן יכולה להועיל כי ספידר קרוע או מנותק זה משהו שיש לי ניסיון איתו, יש לי סאב של בזוקה שלקחתי מחבר וכל המימברנה פשוט התנתקה אני בינתיים כל יומיים מפרק את הסאב לנסות לסדר את זה חח.

אבל בלי שום קשר בואו נגיד את זה ככה, אתם הייתם קונים מחנות שלא נותנת לכם אחריות על סאבים כמו רוב החנויות הוירטואליות?

פורסם

באופן עקרוני יש יבואנים שנותנים אחריות גם על הסליל אבל רק כאשר לוקחים את הסאב עם תיבה שהם מספקים כי מבחינתם אם תיקחו סאב ותשימו אותו בתיבה גדולה מידי יש אפשרות לשרוף את הסליל הגלל התיבה שלא מתאימה, ולכן הם מתנערים מאחריות, עוד סיבה להתנערות היא פשוט לסחוט עוד כמה שקלים על תיבה "מקורית" וכך להבטיח קניה גדולה יותר.

בד"כ אין אחריות על הספקים, כלומר אם סליל נשרף זה לא באשמת המוצר עצמו כלומר אין פגם במוצר יש פגם משימוש, ואל זה אף אחד לא לוקח אחריות...

תמיד יש את מקרה ה"חבר המבין" שבא ונוגע בגיין ובכיוונים ללא כל ידיעה ושורף אלמנט כזה או אחר.

under construction..

פורסם

לא היתי כאן אתמול אז מצטער שלא יצא לי להגיב בכל מקרה קניתי אתמול כבר שני סאבים של פייל, לא יכולתי לעמוד בפיתוי אז תודה בכל מקרה על העזרה.

שאלתי אותם על האחריות הם אמרו לי מה שחלק כבר אמרו פה שאין אחריות על סליל אבל על מימברנה או ספיידר יש בהחלט

• תוכן חדש...