Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר מכשיר חשמלי לרכב.

הוא מקבל במקור 220V שממור DC 15-+ פעמיים אבל מגושר ל30 .

אפשר לבנות מעגל לחקות את זה ברכב?

בקיצור. מ12V ל 15V+- פעמיים שבגישור היה 30.?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מגברים מהכי פשוטים מעלים מתח מ 12V

למתח של מעל 30V+\- (60V(.

אם יש לך מגבר ישן, עם ספק PWM (תפתח אותו תראה שנאי).

משנים את יחס הליפוף.... ואז הוא יפיק לך מ12V ל15V+\- ולהוסיף לו מעגל ייצוב.

זה הכול.

תמיר

פורסם

אני מדבר על מכשיר משולב לימיטר/אקולייזר/קרוס קטיבי/קומפרסור ועוד.

המכשיר היום פועל על 220V ואני רוצה לחבר אותו לאוטו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

כמו שאמרתי, או מעלה מתח ל15V +\- זה המתח עבודה של המגברי שרת שמרכיבים את המכשיר שלך.

שזה אומר לבנות ממגבר של רכב, מגבר פשוט אפילו.

או שתקנה מעלה מתח ל220V.

תמיר

פורסם

אז זהוא. שאני לא רוצה להעלות ל220V. למה לא לבנות ל15DC . זה יצרוך פחות חשמל.

פורסם

אמרתי לך בשביל להעלות ל 15V+\- אתה צריך ספק PWM,(יש כול מיני קובינות שאפשר להגיע למתח הזה עם 12V אבל לא תקבל ביציאה זרם גבוה וגם לא מתח מספיק מיוצב בשביל המכשיר שלך שהוא אמור לעבוד עם מתח כמה שיוצר יציב) לבנות אחד זה לא בעיה, להשיג את השנאי בתדר הרצוי זה הבעיה, קשה למצוא בארץ יחידות ליבה בתדרים גבוהים, להספקים שאנחנו דורשים (הלא כול כך גבוהים), אפשר לאלתר מכול מיני מכשירים ישנים אבל לא שווה להתעסק.

עדיף להביא מגבר ב150 שקל ישן של רכב ומימנו לבנות את הספק הרצוי. אין יותר טוב מיזה.

אז יש לך 2 אופציות. וזה פעם שניה שאני חוזר על זה.

תמיר

• תוכן חדש...