Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו, קראתי את כל הדיון הקודם בעניין ויש לי שאלה מאוד פשוטה שאני רוצה לשאול בנושא.

למי שמכיר - אצלי הבאס מהווה מרכיב משמעותי ועיקרי מאוד בסאונד ברכב, ולכן כל שיפור (אפילו קל) יתקבל בברכה. (כמובן בהנחה שהתמורה להשקעה תהיה מספקת)...

מה סוגי החומרים הקיימים? איפה אני משיג? יתרונות של הטובים מול הפשוטים, ועלויות?

אני יודע על שתי חומרים - ספוג ביצים (כמו של הכריות הנוחות) וצמר סלעים.

אגב, הסיבה שלא העליתי את זה כחלק מהת'רד הקודם - הא כמות הריבים הבלתי פוסקת שם...

תודה לעונים

SPL - 143.6DB

"

פורסם

הספוג שאתה מדבר עליו זה לא אותו ספוג כמו שיש בכריות , אלא ספוג מחומר אחר , אקוסטי יותר וקשה יותר .

זה חומר דיי יקר , בזמנו רציתי לעצב עם זה את החדר שלי , וירדתי מהרעיון .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

למטרת SPL. אין חשיבות רבה לאיכות ולדיוק של הבס.

אבל יש חשיבות עצומה לצורת התיבה של הסאב.

ולכן אני הייתי משקיע יותר בתיכנון שלה. (ושלא תהיה מרובעת) ולא בחומר בפנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אמנם התצורה של המערכת נוטה באופן ברור לכיוון ה SPL, אך איכות ודיוק הבאס חשובים לי מאוד.

זו הסיבה ש3 הקיקרים יושבים בתיבות אטומות, במקום לשים 2 בפתוחות ולהגיע כמעט לאותו "כח" באס, אבל ממש לא אותו הדיוק ולא אותה האיכות בצליל ובהפרדה בין התדרים השונים. (כן יש דבר כזה - איכות צליל הבאס - לפחות אצלי :) )...

אז אמנם אני חובב של SPL אבל חשוב לי מאוד איכות הבאס, לא סתם באס חזק ומחניק, אלא באס חזק ואיכותי וכל מה שיקרב אותי לאיכות טובה יותר - יתקבל בברכה...

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...