פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
צהריים טובים מבקש סיוע להעברת כבל מהמצבר דרך קיר האש לפנים הרכב. יש גומיות מעבר אך להגיע אליהם יש לפרק מיכל עודפים מתוף תא המנוע או את לוח החשמל מתוך הרכב. האם יש למי שהוא ניסיון לרכב הספציפי בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים! לאחרונה רכשתי סאב (פיוניר 305c) ותיבה עם פורט מיד שניה. שמתי לב שכאשר הווליום מתחיל להיות גבוה ישנם רעשים דומיננטים של חרחור מוזר. בהתחלה חשבתי שמדובר בסאב עצמו אבל לאחר בדיקה התגלה שלא זה העניין אלא שהתיבה עצמה, כלומר, הפלטה הקדמית , עליה יושב הסאב, לא מחוזקת מספיק והיא "רוקדת" על הפלטה השניה. איך אני יכול לחזק את זה?, האם נגר פשוט יכול לעשות את העבודה? תודה לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת sssmr.s, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה .. התקציב הוא עד 2000 שקל אפשר לחרוג קצת אני קצת בכיוון של פוקל המליצו לי עליהם אני מחפש סט שיהיה SPL אבל לא שישמעו מגעיל שיהיה לו קצת איכות... אם יש לכם דגמים ומחירים גם זה יעזור מאוד תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת tkalimia, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
שלום לכולם אפשר לקבל המלצות בתחום המתקינים? איזור ת"א תודה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 1 תגובות
- 735 צפיות
דגם: ZC-602 http://www.cadencestore.com/ProductCart/pc/caraudio_detail.asp?idcategory=45&idproduct=111 1. מישהו שמע אותו ויכול להביע חו"ד? 2. האם הוא שווה 600 ש"ח? אודה לכם אם תענו לי... עמנואל.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 1 תגובות
- 862 צפיות
מחר ע הבוקר אני הולך לרכוש רמקולי קומפוננט מה התגובות שלכם על קומפוננט של MOREL PULSE 5.25 איך הוא שווה לקנות ,יש לא בסים ?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם פתאום לפני שבוע התחיל לי בעיה מוזרה מאוד שהתחילה לבד קודם כול לא יודע עם זה קשור אחד לשני אבל זה קרה ביחד האזעקה לא עובדת והלד בתוך האוטו לא מהבהב הוא דלוק קבוע ואין אזעקה... המנורה של המגבר הPOWER גם דלוקה גם שאני מכבה את האוטו הרימוט מחובר והכול מחובר רגיל לא יודע מה קרה... למישהו אולי יש מושג?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שם אותו בתיבה מוכנה. התיבה בגודל 12 אינץ - עשויה מעץ MDF מלא - הכוללת שלושה רכיבים נוספים - פיר(באס רפלקס) פנימי - טרמינל מחברים - ורשת להגנה על הסאב - רכיב נוסף וחשוב הוא קופסת החיבור(טרמינל) העשויה משני מחברי פלסטיק להספקים גבוהים שאליהם - מתחברות שתי כניסות פלוס ומינוס - תופסנים לתפיסה של הרשת http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=14587&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=369# סבבה?
הודעה אחרונה מאת תמיר61, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 930 צפיות
שלום חברים שמי יוסי חבר חדש בפורום.... אשמח לדעת היכן אני מוריד " אנימציות " למכשיר הרדיו דיסק יש לי -PIONEER-DEH-P6750MP וכיצד אני מתקין את זה על המערכת ( סליחה על הבורות *) :roll: ותודה מראש יוסי
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אולי מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הקומפוננט הזה? אני מדבר על ה6 וחצי. http://www.dragsteraudioart.com/DS.html תודה רבה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן בעייה שיש לי במערכת ברכב יש לי HU של אלפיין 9843 ו 2 רמקולים של jbl 6X9 שקניתי ב 400 שקל,לא זוכר את הדגם בדיוק העניין הוא ששומעים רוב הזמן מצוין,רק מה, בקטעים מסויימים של באסים אז שומעים בצורה מאוד ניכרת הפרעות מהרמקולים, מה יכולה להיות הבעייה? האם שימוש במגבר ימנע את ההפרעות?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
התאמת סאב למגבר
מאת 21nir- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
רכשתי לאחרונה את המגבר הנ"ל: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=Q4000&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 מי שיכול להמליץ לי על סאב מתאים אני אודה לו מאוד בטווח ה- 400 +/- ש"ח
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 898 צפיות
ערב טוב לכולם! מה לדעתכם מכשיר יותר טוב? Kenwood KDC-MP628 Panasonic 7401W? האם למישהו היה נסיון עם אחד משניהם? לפי המפרט נראה שהפנסוניק טוב יותר, אם למישהו יש המלצות בעד או נגד אז תרגישו חופשי. תודה!
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
כיוון p8mp
מאת Sago- 0 תגובות
- 745 צפיות
אהלן רכשתי את המכשיר הנ"ל. אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי לכוון אותו. עדיף מישהו שיודע לכוון מוזיקת טראנס. אני מתל אביב. תודה
הודעה אחרונה מאת Sago, -
- 2 תגובות
- 880 צפיות
מה אתם אומרים על המכשיר הזה?? אני יודע שאלפיין זה רמה גבוהה אבל מה יש בו ? איזה פונקציות ? עשיתי חיפוש לא מצאתי מידע עליו..
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 2 תגובות
- 932 צפיות
קודם כל שלום...חדש כאן בשבוע האחרון התקנתי באוטו שלי (של ההורים...סוברו לגאסי90) רמקולים אחוריים נחמדים של לייטנינג אודיו אחרי שהקודמים היו פשוט מזמזמים אפילו מרדיו... בכל אופן..עכשיו שיש לי אחוריים טובים ואני רוצה להגביר אז הקדמיים מזמזמים לי, אז בא הרעיון להחליף קדמיים אבל המיקום של הרמקול מקדימה קצת שבור בכל זאת אוטו בן כמעט 16...זה לא ממש שבור אבל אם נפרק את זה אני מאמין שלא נצליח להרכיב את זה מחדש, וגם בחנויות אמרו לי שהם לא לוקחים על כך אחריות..מה גם שאין בידוד מקדימה וגם הרמקולים הנוכחיים מרעידים את כל הדלת.. אבא שלי אמר לי שהוא הלך לחנות ואמרו לו שיש אזושהן תיבות לרמקול שאפשר לשים וככה אפשר לשים את הרמקול בתוך בוקסה משל עצמו...חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום ד…
הודעה אחרונה מאת Nadavgot, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי שאלה החלפתי לפני כמה ימים את המגבר שלי לJL 500/1 מהייפוניקס1205D אני רוצה להחליף את הסאבים שיש לי כרגע והשאלה שלי כזו לפי מה ששתי מתקינים אמרו לי הL5 ינוצל וישמע יותר חזק מהL7 עם המגבר שלי האם זה נכון וגם אתם ממליצים ככה ? ועוד שאלה היום הייתי בחנות וראיתי סאב של קיקר L7 אבל הוא לא היה כסוף עם S כחולה כמו שאני מכיר וכמו שיש גם באתר של קיקר ... הוא היה כסוף עם S אדום שחור דומה יותר לסדרה של הסולו X שלהם אבל היה רשום על הסאב L7 אז שאלתי את המוכר למה הוא לא נראה לי כמו הדגם המוכר אז הוא אמר שזה הדגם החדש יותר האם לבקש ממנו שיביא לי תדגם הזה או את הדגם שהוא הציג לי? ועוד שאלה האם עדיף להביא אולי במקום הקיקר 2סאבים של רוקפורד 2 HE סליל כפול של4 אום כ…
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ברשותי שתי זוגות רמקולים אחוריים קנווד 350 וואט הדגמים הנ"ל: KFC-M6935ie http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37399 KFC-6903ie http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=370996 התסכלתי טוב מכל הבחינות ואני לא כזה מבין ככה שלא מצאתי איזה דגם משניהם יותר טוב עכשיו ברכב מותקן שתי רמקולים קדמיים ומגבר 4 ערוצים Boss אז חשבתי לחבר אחד מהזוגות על המגש האחורי ואני פה צריך את עזרתכם שתגידו לי איזה מהם יותר טוב. בתודה רועי
הודעה אחרונה מאת Nature, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 777 צפיות
שלום רב רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בפונקציות בין 9855 ל 9853 ?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם ! היום הייתי אצל המתקין שלי , בדקנו את המערכת עם דיסקים שהוא צרב, הוא אמר משהו על זה שהוא צרב את הדיסקים בשיטה מיוחדת שגורם לאיכות להיות גבוה יותר (לא הקשבתי לו כל כך הייתי עסוק בלהתלהב מהמערכת ) עכשיו אני מצטער על כך כי אני שם לב שאני שם דיסקים שלי (אפילו מקוריים) לא שומעים כמו ששמעו עם הדיסקים שלו, השאלה שלי האם יש איזה שהיא שיטה לצרוב דיסקים שיהיו יותר איכותיים ?
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
-
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שיהיה בעיקר איכותי אבל לא חלש!
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב אז היום אכלתי סיבוב על המערכת שלי שאני בטוח שהרבה מכירים פה בפורום והחלטתי לשדרג אותה! אז הרדיו דיסק שלי נשאר רוקפורד 9220 (שאגב בעוד כשבועיים וחצי יוחלף לסוני 8815x) מקדימה יש 2 זוגות קומפוננטים הראשון הוא alpine spa-171 בעל הספק של 50 אראמאס השני הוא רוקפורד p152 בעל הספק של 60 אראמאס את הקומפוננטים האלו מגביר מגבר לייטנינג אודיו b2400.4 אגב שתי הקומפוננטים ממוקמים בדלתות הקדמיות (מיצובישי קולט) ונעשתה בנייה ומחר אם ירצה השם הטוב אני יעלה תמונות של הבנייה שנעשתה אצל שיקו ורפי בחולון (sr system ). בדפנות האחוריות ישנם פיוניר 350 וואט שמחליפים את הפלאנט אודיו 6*9 שהיו לי שם! מאחור על המגש יש פיוניר 300 וואט הישנים הטובים והבלתי מנוצחים! ואו…
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
רציתי לדעת מה דעתכם על הרדיו דיסק הזה? איך הוא טוב??? לא קופץ עושה בעיות השמיעה תהיה יפה ?..... נקיה JVC צבעוני http://zap.co.il/model.asp?model_id=32856 יש לי כרגע 750 פיוניר פריימיר ה JVC יותר טוב באיכות ?
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין להתקין אותו השברולט אלרו וכמו שאתם יודעים המערכת שם זה BUILT IN איך אפשר לעשות את זה? אגב המערכת שקניתי זה עם מסך נשלך מהרדיו. אגב כמה עולה לעשות ZONE 2 למערכת DVD? אגב מישהו יודע איזה גודל של רמקולים יש בדלתות מקדימה?
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
מציאת מד מתח 1 2
מאת סאונד בראש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שאלתי היא כזאת איפה אני משיג מד מתח דיגיטלי או בשמו באנגלית REMOTE DIGITAL VOLTMETER http://www.alphasonik.com/electronics/PMA100V.jpg מחירים ? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 6 אלף צפיות
לפי האתר של tomcar.co.il הבנתי שמדובר בחנות שממוקמת במושב רינתיה. אבל פה באתר חיפשתי וראיתי המון המלצות חמות על המתקין תומקאר והלכתי לחנות בהוד השרון ורציתי לדעת אם הם קשורים לאתר באינטרנט? והאם כל ההמלצות שהיו פה בעבר מדברות על תומקאר בהוד השרון או במושב רינתיה? אבי.
הודעה אחרונה מאת JohnyB, -
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
הרדיו דיסק מבחורה נחמדה וללא שריטות כלל. כמה נחשב הגיוני כיום? תודה אבי
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 875 צפיות
בקרוב אני יעלה תמונות ופירוט על הכל פשוט ממהר לעבודה ולא יכול לצאת מהאוטו בגלל האיכות סאונד המטורפת (:
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
ולמה יש מפגש פעם באיזה חודשיים ולא כל איזה שבועיים הרי כולם אוהבים את זה אז למה לא?
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 890 צפיות
שלום לכולם, יש לי הד יוניט פיוניר 7750MP (מומלץ בחום), יש בו הרבה מאוד פונקציות לכיוון הצליל וההתאמה לרכב (אין חוברת הדרכה בעברית), ועד לא מזמן המערכת תיפקדה (הכיוונון הראשוני של המתקין) מצויין והוציאה באסים מעולים מה6*9 האחורים מבלי סאב...משום מה המכשיר עשה לעצמו ריסט ומאז אני לא מצליח לקלוע לצליל (בעיקר הבאס) הנכון והטוב שהיה. האם יש למישהו מדריך או שיטה או מקום טוב שיכול לכוון לי את המערכת באיזור ירושלים..ובכלל כל עזרה ועצה תעזור.
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- ALX
- guy.a
- Rשף
- thebaron
- Satori
- Jeka88
- itaimoto
- tan tan
- איציק נ.
- discoTD5
- נעם101