Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגנון של צריבה שמשפיעה על איכות הדיסק

swiftoren
שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם !

היום הייתי אצל המתקין שלי , בדקנו את המערכת עם דיסקים שהוא צרב, הוא אמר משהו על זה שהוא צרב

את הדיסקים בשיטה מיוחדת שגורם לאיכות להיות גבוה יותר (לא הקשבתי לו כל כך הייתי עסוק בלהתלהב מהמערכת :-) )

עכשיו אני מצטער על כך כי אני שם לב שאני שם דיסקים שלי (אפילו מקוריים) לא שומעים כמו ששמעו עם הדיסקים

שלו, השאלה שלי האם יש איזה שהיא שיטה לצרוב דיסקים שיהיו יותר איכותיים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איכות או ווליום שני דברים שונים לגמרי:wink:

שיטה שגורמת לדיסק להיות איכותי יותר? wtf

אפשר לצרוב במהירויות נמוכות על דיסקים שמיעדים לאודיו אבל מדבריך משתמע שכאילו מדיסק לא איכותי הצריבה שלו כן איכותית???:?

אין על דיסקים אורגינליים (בד"כ)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מדבר על לשמוע יותר חזק אלה יותר איכותי , הרי דיסקים של MP3 נשמעים ככה כהה , ממש לא כמו דיסקים מקוריים.

הדיסקים של המתקין שלי נשמעו פשוט מדהים אין לי דרך לתאר את זה , אני ממש כרגע שומע ומתבאס כי אני יודע שאני

יכול לשמוע הרבה יותר טוב, יכול להיות שזה קשור לאיכות של הקובץ של השיר ? אם כן איך אני יודע איפה אני מוריד קבצים איכותיים יותר ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיסקים מקוריים הם באיכות של 128 כדיי לשמוע טוב יפה ונקי באוטו עדיף להוריד שירים מעל 192 האמת שמעל 192 האוזן שלנו כבר לא יכולה להבדיל באיכויות...

ואם אתה צריך עזרה איך לחפש באיכויות כאלה תשאל...

יום טוב

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קובי שיל, תרשה לי לתקן אותך... דיסק מקורי מגיע 192.

ועם ציוד איכותי גם אפשר להרגיש את ההבדל של 192 ומעלה...

דיסק מקורי הוא 1440.

תמיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי את זה ואתה צודק טעות שלי דיסק מקורי נותן 1440

אני בדקתי את זה בדרך אחרת כשאתה מכניס דיסק מקורי למחשב ומפעיל אותו בווינאפ הוא מצהיר שהאיכות היא 192 וזה לא נכון!

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיסק מקורי באמת נמדד ב1440 אבל לא מדובר על kbps בכלל

דווקא עד כמה שידוע לי דחיסה שמשתווה לדיסק מקורי בקירוב הכי גדול היא 256 kbps

ב192 אנחנו כבר לא אמורים להרגיש הבדלים אבל זה גם תלוי

כי שיר שנדחס ל256K מקובץ ווייב שהיה פעם MP3 - ישמע גרוע...

גם כשאנחנו מורידים משהו באיכות גבוהה אנחנו לא יודעים עדיין מאיזה מקור הוא נוצר...

בגלל זה כשאנחנו רוצים להיות בטוחים - עדיף להשיג דיסק מקורי ולדחוס ישירות ממנו ל192 לפחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי המתקין שלך שיחק באקולייזר לפני שהוא צרב את השירים...משמע:

כמו שאני יכול בנרו להעלות את הrms אני גם יכול לשחק באקולייזר....

יש מצב שזה זה...

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...