Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

מה לדעתכם מכשיר יותר טוב?

Kenwood KDC-MP628

Panasonic 7401W?

האם למישהו היה נסיון עם אחד משניהם?

לפי המפרט נראה שהפנסוניק טוב יותר, אם למישהו יש המלצות בעד או נגד אז תרגישו חופשי. תודה!

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הקנווד .... אין לי סיבה מקצועית לכך , אני לא כל כך אוהב פנסוניק .. (אפילו שהם חברה מעולה)

המכשירים באמת די דומים במפרטים שלהם , אתה יכול ללכת על הכשיר שיוצא לך יותר זול.

פורסם

אני הייתי הולך על הקנווד בגלל השירות והאמינות שלהם...

הם יותר מוצלחים בטווח הארוך

בהצלחה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

שלום רב.

קודם כל מי שאומר שהמכשירים דומים במפרט שלהם או שהוא לא יודע לקרוא או שהוא שולף דברים מהמותן.

אז ככה מספר דברים ששני המכשירים שונים בינהם הבדלים מהותיים :

1.לפנסוניק יציאת 5VOLT PREOUT למגברים לעומת 2.5VOLT שיש בקנווד.

2.לפנסוניק 3 יציאות למגברים לעומת 2 בקנווד.

3.לפנסוניק אפשרות לכיוון HPF/LPF מה שאין בקנווד.

4.לפנסוניק בדגם הנ"ל יש 4 שנות אחריות של היבואן ומי שאמר שאין להם שרות טוב טועה ובגדול (עוד אחד שעשה סקרים לגבי נותני שרות בארץ) .

5.הדגם הנ"ל של קנווד הוא לא יבוא של ניופאן ומכך תקבל רק שנת אחריות אחת וגם לא של ניופאן.

6.לפנסוניק 2 כניסות AUX לקבלת 2 מקורות שמע חיצוניים לעומת זאת בקנווד אין כלל.

2 מכשירים שונים לחלוטין שהכף נוטה לכיוון הפנסוניק ועדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקבל תמורה טובה לכספך.

תומר.

• תוכן חדש...