פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם. קצת רקע: המערכת ברכב שלי, מותקנת מהרכיבים הבאים: -מגבר JBL P4000 -מגבר V12 פלטינום -סאב מגנט ריפלקס -זוג קומפוננט קדמיים JBL -זוג פיוניר 9*6 מאחורה -HU פנסוניק. אותה מערכת, מלבד מגבר ה-V12 שהוסף לאחרונה, הייתה מותקנת ברכבי הקודם-סיטרואן ZX. מעולם לא היו בעיות חשמל כלשהם ברכב, כולל טעינת מצבר והתנעה. המערכת הנ"ל הועתקה ועברה לפיזו' 306 לאחר מכירת ה-ZX (כאמור, נוסף המגבר של פלטינום) לאחורנה יש לי בעיות טעינה רציניות במצבר, עד כדי חוסר אפשרות להניע את הרכב כלל. (לפעמים מניע, ולפעמים לא.. מצבר מתרוקן גם אחרי יומיים של אי נסיעה ברכב) הסטרטר חדש, המצבר חדש גם הוא (45 אמפר של שנפ) והאלטרנטור נבדק ונמצא תקין. לבינתיים, נותקה המער…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עלה במוחי רעיון. חשבתי על לקנות מגבר 2 ערוצים שנותן ב-2 אום 180 WRMS. והרעיון הוא כזה, אני אחבר 6*9 וזוג קומפוננט במקביל. עכשיו תהיינה בעיה של פיידר ותחימת תדרים שאני לא יוכל לבצע. אז חשבתי לשים קרוס-אובר אקטיבי או פאסיבי שאני אכין. הבעיה היא האם הקרוס יעמוד בהספק שיווצר? כי הוא מחובר אחרי המגבר ולא לפניו. בנוסף כדי לשלוט בפיידר חשבתי לבצע הנחתה קלה ברמקולים מאחור יש את זה בקרוס-אובר האקטיבי או שזה לא סיפור לבנייה? ושוב השאלה אם זה יעמוד תחת ההספק כי הוא יחובר אחרי המגבר ולא לפניו!
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חבר שלי התקין היום אצל תומר מ"תומקאר" בריניתייה ..מערכת.. והוא אמר שהמחירים שם והשירות ללא תחרות.. רציתי קצת חוות דעת על המקום הזה.. איך הוא מבחינת מחירים? אמינות? יחס? תודה רבה שבת שלום
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 938 צפיות
שלום רב צירפתי קישור לכתבה שנראית לי מאד מעניינת ורציתי לקבל מכם חוו"ד לגביה http://www.sharks.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=68 אני מתכנן לבצע את התהליך על שני הרכבים אצלי.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום יש לי מגבר אחד ברכב. על המגבר 2 פיוזים של 40 אמפר כל אחד. הוא מחובר עם כבל + 4G ועליו פיוז של 60 אמפר - עובד בסדר גמור כבר קרוב לשנה. אני רוצה להוסיף עוד מגבר שעליו יש 2 פיוזים של 30 אמפר כל אחד. השאלה שלי היא האם אני יכול להשאר עם כבל ה + שיש לי עכשיו ופשוט לשים עליו פיוז יותר גדול (120 אמפר) ולפצל אותו לפני המגברים, או שאני חייב להחליף את כבל הפלוס הראשי ל 2G ולשים שני כבלים משניים של 4G. תודה לכל העונים טל
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סאב: JBL 12" - 1000W מגבר: JBL GTO 4000 - 600W רמקולים אחוריים: PIONEER 6X9 - 350W חוץ מזה אני צריך לקנות שבוע הבא מכשיר ואני גם שם רמקולים קדמיים 4 אינץ 150W של סאונד סטרים... אז איך המערכת בכללי?
הודעה אחרונה מאת d00G, -
סאב וופר 4"
מאת roykroy10- 4 תגובות
- 981 צפיות
האם יש כזה דבר? מאיפה אני יכול להשיג אחד (רק את הסאב) טוב ובזול? תודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה: רמקולים קידמיים ואחוריים ממוקמים בדלתות קומפוננט סרווין וגה וי מאג 6.5 (שכניראה יוחלפו לפוקאל k בגלל שהם לא מנוצלים מהמגבר אבל עדיין באיכות מעולה) מאחורה לא מותקנים הקרוסים וטוויטרים והתדרים מכוונים מהמגבר (מי שמתעניין למה שישאל) כל הסט הזה מוגבר ע"י נאקמיצ'י pa1004 סאב רוקפורד p1 אינצ' 12 שמוגבר ע"י רוקפורד p3001 ואחרון אחרון חביב ר"ד alpin9833 למי שבאמת יש ניסיון איתו מבין על איזה איכות מדובר (: הרכבתי מחיצה בין הכסאות האחוריים לתא המטען לראשונה כדיי לא לעשות חורים בכסאות וגם נגד עיין הגנבים בקרוב יעלו תמונות של כיצד המגברים מורכבים פשוט לא היה לי זמן לצלם אותם... והדבר שבאמת הפריע לי שהמגברים כמעט על 0 בגלל השילוב של רדיו דיסק האיכותי והמגב…
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
-
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בהתחלה הרדיו דיסק עבד עם מגבר קטן והרים 2 רמקולים של פיונר 240W .. היום התקנתי קומפ של מורל פולס, ומשום מה .. הקומפ השמיע יפה את התדרים הגבוהים אך את הבאס הוא ממש חלש.. אני לא אומר שאין באס אבל שמים לב שמשהו לא טוב והבאס ממש חלש.. גם שאני מכוון את הבאס עד הסוף הקומפ מחרחר.. אבל חלש ... בדקתי את המינוס\פלוסים וכד .. וניראה שהכול תקין.. צריך לציין שהרכבתי את הקומפ וחיברתי אליו את המגבר.. ועוד משהו .. לאחר מכן הרכבתי את הרמקולים של הפיונר להגברה של הרדיו דיסק, וגם אצלהם הבאס היה מאוד חלש והתחרבש בווליום נמוך.. ככה שאני בדילמה רצינית מה קורה פה ? יש הצעות ? וכן כל החיבורים נעשו בצורה "חאפרית" או כל מילה שתבחרו, כבל הוארך ע"י עוד ועוד כבלים, אבל זה לא הפריע ל6\9 הק…
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 724 צפיות
היי אנשים יש לי שתי שאלות בקשר למפגש 1. אם יהיה גשם הולכים או דוחים? זו פעם ראשונה שלי במפגש לכן אני לא יודע... 2. במידה ויהיה מפגש האם יש למישהוא מכשירים מתאימים לכיוון גיין במגברים ? ואם יש האם יש אפשרות להביא את זה למפגש . תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 7 תגובות
- 984 צפיות
התחדשתי בסאב jbl :gto 1200b ומגבר jbl:gto 301.1 עדיין לפני התקנה. למי שיודע עליהם או שהיה לו ניסיון איתם אשמח לשמוע את דעתכם.
הודעה אחרונה מאת leva1986, -
- 3 תגובות
- 829 צפיות
שלום! אני לא יודע איזה מגבר לשים על מנת שיגביר לי את ה kicker comp c12 בצורה הכי טובה שאפשר. אודה לכם אים תענו לי.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, דבר ראשון זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז רציתי להגיד שאני שמח לקחת חלק. דבר שני, התחדשתי בר"ד הנ"ל, שאלתי היא האם בשביל לכייל את התחנות ברדיו אני צריך לשלוח את הרדיו למעבדה או שיש דרך לעשות את זה עצמאית. תודה.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
2200 סמ"ק בדלתות מקדימה? והאם אפשר להשים יותר?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
היי תגידו מגבר בוס C600 יסחוב את הסאב הזה P112S4 Rockford? תודה
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי חיווט של 8G ואני צריך בית פיוז איפה אפשר לקנות ? כמה עולה ? יש לי פיוז אחד שכתוב עליו 5AG60A הוא מתאים ? איזה בית פיוז אני צריך ? או שכולם אותו דבר? המערכת שלי כתובה בחתימה..
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב יש לי את המערכת שמופיעה בחתימה האוטו אטום עם DINAMAT מערכת החשמל שופרה האם לדעתכם יש משהוא שאפשר להוסיף למערכת שיוסיף לאיכות ?? הצעות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- 3 תגובות
- 848 צפיות
שלום חברייה יש לי כמה שאלות אליכם האחת היא שאני צריך עצה מקצועית לגבי האם שווה לקנות את הקומפוננט של מורל פול 5.25 וגם רדיו דיסק של פיונר סידרה 4700(http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40669&g=1) מחכה לתגובות שלכם בקוצר רוח והשאלה השניה היא שאמרו לי שלא כדיי לי לקנות מהאינטרנט שאפשר ללכת לתחנה מרכזית פה בתל-אביב ולקנות את המכישים אפילו במכיר נמוך יותר ולא לקחת אך הסיכון של קנייה באינטרנט...? תודה שמרו לע קשר אני הייתי מעדיף שתהנו לי יותר על השאלה של הפיונר כי כבר רשמתי וקיבלתי תשובות על המורל...
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה : פנל (רדיו דיסק) - ALPINE 9845 קומפוננט קידמי - MOREL דגם MILLENIUM רמקולים אחורים של INFINITI מגבר של DRGON FLY ארבע יציאות 1200 וואט 440 RMS סאב של רוקפורד 15 אינ'ץ זהו זה מה שקניתי אם אתם יכולים לתת לגיד לי איך המערכת או שיש לכם רעיון לשיפור או מה לא טוב וכדי לחליף אני השמח !!
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 857 צפיות
nakamichi pa - 506 יש לו שישה ערוצים שנת יצור 2002 שווה משהו?
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
- 3 תגובות
- 772 צפיות
שלום, אני מחר הולך להתקין מערכת לאוטו (גולף 94'), דיברתי עם הבנאדם כבר, הייתי אצלו בחנות והכל, והוא הציע לי להיות חכם. הוא אמר לי תקשיב יש אנשים באים אלי והם מפגרים שמים רמקולים בכל חור שאפשר לשים, הוא הציע לי לשים בדשבורד למעלה יש 4 אינץ', הוא הציע לי לשים קומפוננט 4 אינץ', 2 רמקולים אחוריים של פיוניר, מגבר 1400 של חברה (לא בדיוק חברה, סתם שם מסחרי מסריח) קוריאנית שהוא ממליץ עליה בחום, והוא מביא לי אחריות לכל החיים אם המגבר ישרף או יקרה לו משהו, כי אני לא סומך על המגבר, וסאב של JBL 12", וגם אני צריך לקנות מכשיר. עכשיו, יש לי שאלה! זה עלול לעלות בסביבות ה-2200 שקל בערך אני חושב בתכלס דיברתי עם אמא שלי ואני השבוע קונה פנסים לאוטו קידמיים + אחוריים ב-800 שקל, ו…
הודעה אחרונה מאת tal17, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי כמה שאלות.. יש לי 2 מגברים : Rockford punch 400.4 Alpine MRV-F400 עכשיו לאלפיין יש 2 פיוזים חיצוניים שכל אחד הוא 20A צריך בשבילו פיוז של 40A ?? לרוקפורד יש פיוז פנימי שהבנתי שהוא 50A יש לי חיווט 8G הכבל של הפלוס מפוצל (3 קצוות _!_ ככה הוא נראה) זאת אומרת שאחד למצבר ו 2 הקצוות האחרים למגברים.. והכבל מינוס שלי אותו דבר רק שאותו אני מחבר לשילדה במקום למצבר כי החוט יותר קצר.. אני יכול לשים בית פיוז אחד לשתי המגברים ?
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
הרכב הוא KING מיציבושי.. נראה לי זה 4" או 5" מה הכי כדאי? ואני רוצה גם מגבר עד 1000 שח סך הכל התקציב הוא 4000.. עדיף פחות..
הודעה אחרונה מאת tomtk, -
alpine 9855r
מאת mohadib- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב התחדשתי אתמול ברדיו דיסק המופיע בכותרת יש לי שתי שאלות האם אפשר להוריד אנימציות למכשיר הזה?? בהגדרות הקרוס אובר יש מה שנקרא SLOPE שהולך 6-12-18-24 DB / OCTAVE מישהוא יודע מה ההגדרה הזאת אמורה לעשות?? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפנל שלי אין הרבה כיוונים ואת הטרבל כיוונתי בו לDB-4 ועדיין הצלילים גבוהים מידי איך אפשר לסדר את זה, אולי לכוון את החיתוכים במגבר? אם כן אז מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת hazic, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז ככה, לפני כמה ימים הזמנתי זוג רמקולים אחוריים 9*6 של פיוניר 420 וואט (שהם בעצם 80 וואט RMS). היום הרמקולים הגיעו, התקנתי אותם עם כמה חברים, ונתקלנו במספר בעיות: קודם כל, ה"חור" בו ישב הרמקול הישן לא מתאים ב-100% ל-9*6, כלומר הרמקולים החדשים בולטים מעט מעל המגש האחורי מפני שחלקם התחתון לא נכנס עד הסוף אל תוך החור... לכן השתמשנו בברגים ארוכים יחסית והברגנו, אממ, לטווח רחוק. אין לי מושג אם זה פוגם באיכות השמיעה, אשמח לקבל תשובה על כך, אבל הרמקולים יושבים יציבים לחלוטין, רק קצת בולטים. האם יש לכך פיתרון מלבד ללכת למתקין (אני לא הולך לעשות את זה לבד...) ולארגן שיחתוך לי בפח? בעיה נוספת, שאין לי מושג אם היא קשורה לראשונה או לא, היא העובדה שכאשר הגברתי קצת …
הודעה אחרונה מאת Raz171, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נפתחה לי התיבה הסאב הוא פיוניר יהלום 600 כבר נפתחה פעם אחת וחיזקתי עם ברגים אבל זה שוב קורה לכן החלטתי לבנות בעצמי תיבה ורציתי עצות לסוג העץ הכי כדאי מחירים שלו ואם זה יוצא יותר משתלם לבנות לבד (חוץ מהסיפוק בסוף כמובן) צריך מידות בשביל התיבה גם... יש לי את התוכנה של בניית תיבות אבל אין לי מוגש שם כלום.... green monster זקוק לעזרתך ולעזרה של אחרים .....יש למישהו עצות? דרך אגב ניר יצא ממש יפה בקרוב תמונות.....
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 6 תגובות
- 901 צפיות
שלום! השאלה היא כזו- כמה אמפר המצבר והאלטרנטור המקוריים בלאנטיס 2001? לפי מה שאני יודע זה כנראה 55A, אבל אני לא סגור על זה ולכן אני שואל. האם 55A זה מספיק למערכת של כ-600RMS? תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תגידו מישהוא מכיר פה איזה חשמליי או מישהו שמתקן חלונות חשמליים בתל אביב ולא לוקח הרבה....ועוד מה שהוא רציתי לדעת מה התגובות שלכם על קומפוננט של MOREL PULSE 5.25 איך הוא שווה לקנות ,יש לא בסים?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 4 תגובות
- 913 צפיות
צהריים טובים מבקש סיוע להעברת כבל מהמצבר דרך קיר האש לפנים הרכב. יש גומיות מעבר אך להגיע אליהם יש לפרק מיכל עודפים מתוף תא המנוע או את לוח החשמל מתוך הרכב. האם יש למי שהוא ניסיון לרכב הספציפי בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 24 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 855 אורחים (הצג רשימה מלאה)