Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חיווט של 8G

ואני צריך בית פיוז איפה אפשר לקנות ? כמה עולה ?

יש לי פיוז אחד שכתוב עליו 5AG60A הוא מתאים ?

איזה בית פיוז אני צריך ? או שכולם אותו דבר?

המערכת שלי כתובה בחתימה..

פורסם

אם אני לא טועה אתה צריך 40 אמפר...

בית פיוס לדעתי לא צריך להשקיע על בתים שקופים וכל זה בסופו של דבר כולם עושים אותו דבר...

תקנו אותי אם אני טועה בקשר לפיוז

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

פורסם

פיוז 30 אמפר, לדעתי עדיף באותם בתים שקופים ייעודים.

אצלי מותקן אחד של דראגסטאר- הנוחות מתבטאת בזה שבעת הצורך להתעסק עם המערכת ו/או מערכת החשמל ברכב פשוט פותחים את ההברגה ושולפים החוצה את הפיוז.

פורסם

הפיוז שיש לי כרגע לא מתאים ?

הוא 60 אמפר אני חושב..

כי אם הוא יתאים אני לא צריך לקנות..

פורסם

אני ממש מקווה שכרגע מותקן לך פיוז עד 30 ס"מ מהמצבר כי אם לא אז קצר קטן וכל הרכב יכול לעלות בלהבות...

אם עדיין לא מותקן אל תיסע עם הרכב מטר נוסף לפני שאתה מתקין פיוז כזה. מרפי חי ובועט.

לעניינך, הרוקפורד שלך מצריך פיוז 50 אמפר. מהחוברת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני ממש מקווה שכרגע מותקן לך פיוז עד 30 ס"מ מהמצבר כי אם לא אז קצר קטן וכל הרכב יכול לעלות בלהבות...

אם עדיין לא מותקן אל תיסע עם הרכב מטר נוסף לפני שאתה מתקין פיוז כזה. מרפי חי ובועט.

לעניינך, הרוקפורד שלך מצריך פיוז 50 אמפר. מהחוברת.

איתמר.

אז לא לנסות לשים את ה 60 ?

פורסם

פיוז מתאימים ביחס למגבר עליו הוא יושב, תבדוק מה הפיוז על המגבר שלך ותתאים לו פיוז זהה.

זה לא אולי 30/40/50/60, זה ערך מדוייק אותו אתה לוקח בחשבון, אין פה משחקי נדמה לי, תבדוק,תקנה זהה,תתקין.

פרט לכך, אני רואה שמותקנים אצלך 2 מגברים, בעקרון אני כבר הייתי ממליץ על חיווט 4G עם פיצול ל2 של 8 G, או 2 כבלי 8G מורצים עם פיוז עצמאי לכל מגבר.

ואגב, עדיף בתי פיוז שקופים, לא בגלל היופי, פשוט הם הרבה יותר עמידים מאשר הבתי פיוז הסטנדרטיים, למרות שיש את הבתי פיוז הגדולים כמו של משאיות שגם הם עושים את העבודה, אבל עדיין הבית פיוז השקוף עם פיוז AGU, עדיף .

under construction..

פורסם
פיוז מתאימים ביחס למגבר עליו הוא יושב, תבדוק מה הפיוז על המגבר שלך ותתאים לו פיוז זהה.

זה לא אולי 30/40/50/60, זה ערך מדוייק אותו אתה לוקח בחשבון, אין פה משחקי נדמה לי, תבדוק,תקנה זהה,תתקין.

פרט לכך, אני רואה שמותקנים אצלך 2 מגברים, בעקרון אני כבר הייתי ממליץ על חיווט 4G עם פיצול ל2 של 8 G, או 2 כבלי 8G מורצים עם פיוז עצמאי לכל מגבר.

ואגב, עדיף בתי פיוז שקופים, לא בגלל היופי, פשוט הם הרבה יותר עמידים מאשר הבתי פיוז הסטנדרטיים, למרות שיש את הבתי פיוז הגדולים כמו של משאיות שגם הם עושים את העבודה, אבל עדיין הבית פיוז השקוף עם פיוז AGU, עדיף .

אז לכל מגבר אני צריך לעשות בית פיוז ?

יש לי מגבר שיש לו 2 פיוזים של 20A כל אחד... אז אני צריך לחבר לו בית פיוז עם פיוז של 40A ?

• תוכן חדש...