Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחר הולך להתקין מערכת לאוטו (גולף 94'), דיברתי עם הבנאדם כבר, הייתי אצלו בחנות והכל, והוא הציע לי להיות חכם.

הוא אמר לי תקשיב יש אנשים באים אלי והם מפגרים שמים רמקולים בכל חור שאפשר לשים, הוא הציע לי לשים בדשבורד למעלה יש 4 אינץ', הוא הציע לי לשים קומפוננט 4 אינץ', 2 רמקולים אחוריים של פיוניר,

מגבר 1400 של חברה (לא בדיוק חברה, סתם שם מסחרי מסריח) קוריאנית שהוא ממליץ עליה בחום, והוא מביא לי אחריות לכל החיים אם המגבר ישרף או יקרה לו משהו, כי אני לא סומך על המגבר, וסאב של JBL 12", וגם אני צריך לקנות מכשיר. עכשיו, יש לי שאלה!

זה עלול לעלות בסביבות ה-2200 שקל בערך אני חושב

בתכלס דיברתי עם אמא שלי ואני השבוע קונה פנסים לאוטו קידמיים + אחוריים ב-800 שקל,

ואין לה הרבה כסף לשים לי אז אמרתי לעצמי שאני יוותר כרגע על רמקולים ויקנה את הסאב והמגבר בנתיים

(לגולף יש אחלה רמקולים שמקבלים עם האוטו), או שיותר עדיף לי לקנות רמקולים ולוותר בנתיים על הסאב והמגבר ולקנות אותם עוד מעט?

מה אתם ממליצים לי? בבקשה תעזרו לי, כי אני מחר ב-9 בערך צריך ללכת לבנאדם!

בתודה, יוסי.

פורסם

תלוי אם תביא את הרמקולים + המגבר כניראה שתשמע יותר טוב, אבל בלי באס רציני (יש אנשים שזה מספיק להם

כל אחד וטעמו האישי) אבל אם חשוב לך באס שידפוק כמו שצריך אז בוודאי שתביא סאב ....

פורסם
שלום, אני מחר הולך להתקין מערכת לאוטו (גולף 94'), דיברתי עם הבנאדם כבר, הייתי אצלו בחנות והכל, והוא הציע לי להיות חכם.

הוא אמר לי תקשיב יש אנשים באים אלי והם מפגרים שמים רמקולים בכל חור שאפשר לשים, הוא הציע לי לשים בדשבורד למעלה יש 4 אינץ', הוא הציע לי לשים קומפוננט 4 אינץ', 2 רמקולים אחוריים של פיוניר,

מגבר 1400 של חברה (לא בדיוק חברה, סתם שם מסחרי מסריח) קוריאנית שהוא ממליץ עליה בחום, והוא מביא לי אחריות לכל החיים אם המגבר ישרף או יקרה לו משהו, כי אני לא סומך על המגבר, וסאב של JBL 12", וגם אני צריך לקנות מכשיר. עכשיו, יש לי שאלה!

זה עלול לעלות בסביבות ה-2200 שקל בערך אני חושב

בתכלס דיברתי עם אמא שלי ואני השבוע קונה פנסים לאוטו קידמיים + אחוריים ב-800 שקל,

ואין לה הרבה כסף לשים לי אז אמרתי לעצמי שאני יוותר כרגע על רמקולים ויקנה את הסאב והמגבר בנתיים

(לגולף יש אחלה רמקולים שמקבלים עם האוטו), או שיותר עדיף לי לקנות רמקולים ולוותר בנתיים על הסאב והמגבר ולקנות אותם עוד מעט?

מה אתם ממליצים לי? בבקשה תעזרו לי, כי אני מחר ב-9 בערך צריך ללכת לבנאדם!

בתודה, יוסי.

יוסי שלום

היום הייתי בבוקר אצל תומקאר מערכות התקנתי מערכת לרכב שלי וראיתי גולף שנת 94 כחולה אני לא יודע אם זאת שלך , אבל הבנאדם התקין בגולף את אותם חלקים שרשמת פה

אם זאת הגולף שלך צור איתי קשר בפרטי ודרך אגב ניראית מערכת חיה!

טל

• תוכן חדש...