Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !!!!,אניי חדש פה ואני מאוד מעריך את מה שאתם עושים פה

יש לי כמה שאלות למומחים ביניכם בתחום המולטימדיה באוטו.

לחבר שלי יש עוד חודש יום הולדת ויש לו אוטו עבודה של ההורים אבל הוא לא מרוצה ממנו הוא קישט אותו עשה ממש יפה שם אבל הבעיה היא אחת הוא מאוד רוצה לשם רמקולים קטלניים באוטו .הבעיה היא שבאוטו כזה אין מגש אחורי ואני ועוד חבר רוצים להכין לו מגש שכזה וגם להתקין רמקולים אחוריים 6/9...מאיזה חומרים אני ממש פנטזיה זו ואיך בדיוק...רמקולים קדמיים יש לו אבל הוא לא מתקין אותם בגלל שהוא לא יודע ואני קצת מבין בנושא זה אז אנא עיזרו לי הוא ממש חבר טוב ואני רוצה לתת לו מתנה שלא ישכח בשביל זה יש חברים

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם
שלום !!!!,אניי חדש פה ואני מאוד מעריך את מה שאתם עושים פה

יש לי כמה שאלות למומחים ביניכם בתחום המולטימדיה באוטו.

לחבר שלי יש עוד חודש יום הולדת ויש לו אוטו עבודה של ההורים אבל הוא לא מרוצה ממנו הוא קישט אותו עשה ממש יפה שם אבל הבעיה היא אחת הוא מאוד רוצה לשם רמקולים קטלניים באוטו .הבעיה היא שבאוטו כזה אין מגש אחורי ואני ועוד חבר רוצים להכין לו מגש שכזה וגם להתקין רמקולים אחוריים 6/9...מאיזה חומרים אני ממש פנטזיה זו ואיך בדיוק...רמקולים קדמיים יש לו אבל הוא לא מתקין אותם בגלל שהוא לא יודע ואני קצת מבין בנושא זה אז אנא עיזרו לי הוא ממש חבר טוב ואני רוצה לתת לו מתנה שלא ישכח בשביל זה יש חברים

קודם כל בהצלחה!!

לדעתי לך לחנות מערכות טובה בעיר שלך והם יעשו לך מה שאתה צריך..

פורסם

בעיקרון זה לא צריך להיות מסובך..

תיקח מידות דבר ראשון

תקנה פלטת MDF ותחתוך לפי המידות

תיקח את הגריל של אותו רמקול שהוא הולך לשים ותשרטט על המגש, תיקח את העובי של הגריל תשרטט אותו בתוך העיגול שעשית ותחתוך את הקו הפנימי יותר.

תדביק על הפלטה לבד בצבע המבוקש ותרכביב את הרמקולים..

אני מציע לך אם אתה מסתבך ללכת למתקין שיכין לך את זה.. יכול להיות שזה גם יצא יותר זול אצל מתקין

בהצלחה

פורסם

אני מבין שזה רכב שיש לו מקום למגש אחורי... רק שהוא חסר

MDF - זה עץ שעשוי מקרטון דחוס - הוא מאוד חזק מאוד ישר ומאוד נוח לעבודה וגם מאוד זול - הבעיה - מאאאאאוווודדדד כבד! אם הדפנות שאליו אתה מחבר אותו עשויות ממתכת - אין בעיה - מפלסטיק - בעיית משקל תתקין בנוסף לכך עמודי MDF שיתמכו בתושבות כדי שהלוח לא יתעקם.

בנוסף לכך אם אתה רוצה לפני שאתה מדביק את הלבד אתה יכול לקחת ספוג דק ולהדביק על החלק העליון של הלוח - אתה צריך לשם כך אקדח סיכות בכדי להדק את הספוג לMDF תעטוף גם קצת מסביב לדפנות - יתן מראה קצת פחות מגושם ויותר מקצועי למגש...

אחרי זה - תקנה ספריי דבק - ותרסס על הספוג (או על הלוח אם בחרת בלי ספוג) וככה תדביק את הלבד - תדאג למתוח את הלבד יפה - ובחלק התחתון אתה יכול לתפוס אותו עם אקדח סיכות...

אם אתה רוצה לכסות גם את החלק התחתון בלבד (שלא יראו עץ) - גם ספריי דבק וסיכות במקומות אסטרטגיים שיראו כמה שפחות...

את החור לרמקול תעשה לפני שאתה עוטף בבד - עדיף להתחיל בחור קטן יותר מאשר חור גדול מידי - תזכור את זה - מאוד חשוב, חבל לבזבז לוח שלם על חוסר מדידה - כך מקדח - תקדח חור מספיק גדול בשביל שהלהב של המסור האנכי תעבור - את החור תסרטט בעזרת מחוגה - אם אין לך מחוגה - תקע מסמר במרכז המעגל ממנו תמשוך חוט באורך הרצוי ובקצה הקשר תקשור עפרון, זה עובד נהדר!

אם אתה רוצה שהסאב או הרמקולים יהיו שקועים בתוך המגש (במידה ואתה רוצה שלא יראו אותם - כלומר התקנה שמסתירה את הרמקולים - אתה יכול לחבר אותם או מתחת למגש - או לחרוט בעזרת מחרטה מגרעת (מדרגה) בעומק של הרמקול - זאת אפשרות.

בהצלחה - ועוד עצה ידידותית - לפני שאתה מתחיל לעבוד עם חומרים שאתה לא מכיר - תעשה נסיון על פיסת עץ קטנה יותר - בד"כ דברים כאלה לא מצליחים ישר על הפעם הראשונה...

תהנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...