Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי מגברים + שתי קומפוננטים + סאב.

דיסקמן כבר מורכב.

לא צריך לחתוך כלום באוטו.

התקנה + כבלים.

אם זה חשוב מותקן בשברולט אופטרה.

פורסם

תלוי איזה חיווט אתה רוצה להרכיב

למשל לשני מגברים לדעתי צריך להעביר חוט של 4G עם בית פיוז מתאים שזה יעלה לך בסביבות 200-250 ש"ח חוטים לרמקולים ולסאב בסביבות גם 200 ש"ח ובנוסף מפצל לפלוס 30-50 ש"ח והתקנה בסביבות 300-350 ש"ח

תגיד איזה הספק יש לך למגברים? אולי אתה צריך פחות חשמל

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

מגבר JBL 50X4RMS

מגבר MAGNAT 100X2RMS

סאב MAGNAT 230RMS כנראה יוחלף בימים הקרובים לKICKER 150RMS

וקומפוננט 6.5 דלתות קידמיות MAGNAT BULLPOWER

קומפוננט אחורי עדיין לא החלטתי אם זה יהיה PHASE 4 אינץ' או MAGNAT 5.25 אינץ'

פורסם

המחיר תלוי באיכות ההתקנה

אם ההתקנה סטנדרתית עם חוטים פשוטים ההתקנה תהיה זולה

יכול להיות שצריך בניה לקומפוננט או שאתה רוצה איטום וזה ייקר את ההתקנה..

השאלה מה אתה רוצה בדיוק בהתקנה?

פורסם

נו ברור .. בדרך כלל זה הולך מחיר לאיכות התקנה.

מחיר נמוך בדרך כלל התקנה עם בעיות

מחיר גבוה התקנה מקצועית

אבל מה זה מחיר סביר ? אני לא צריך כבלים באוטו בעובי של אצבע.

פורסם

בהנחה שלא קנית את כל הרכיבים במקום אחד- אני חושב שעד 1000- 900 זה המחיר.

ואין מה לעשות שני מגברים=חיווט עבה.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

שי.

פורסם

לדעתי אתה תהיה חייב לפחות קיט התקנה של 4 גיג (שעולה מינימום 300 ש"ח).

+

המחיר של ההתקנה הזאת היא לפחות 400 ש"ח - 500 ש"ח (אם מדברים על התקנה איכותי ומקצועית)

סה"כ זה אומר בסביבות ה 700 ש"ח (תנסה להסתדר קצת עם המתקין שלך).

פורסם
נו ברור .. בדרך כלל זה הולך מחיר לאיכות התקנה.

מחיר נמוך בדרך כלל התקנה עם בעיות

מחיר גבוה התקנה מקצועית

אבל מה זה מחיר סביר ? אני לא צריך כבלים באוטו בעובי של אצבע.

תאמין לי שיספיק לך 8 AWG אל תדאג

סה"כ יש לך משהוא כמו אולי 200-300 וואט בריאיים.

מחיר 500-600 זה מספיק נירא לי אם חיווט סביר.

פורסם

לשאול ככה כמה עולה התקנה זה ממש לא רלוונטי, יש אלף דרכים להתקין באלף צורות.

באופן עקרוני התקנה של 2 זוגות קומפוננט+ 2 מגברים וסאב כאשר המגברים והקרוסים מותקנים על גבי פלטת עץ מצופה בלבד תעלה באיזור ה700 ש"ח כולל הכל.

התקנה זה דבר מאוד כללי, אפשר לזרוק את המגברים על המושבים האחוריים אפשר על גבי פלטות, אפשר לעשות סגירה על אותה פלטה עם חלונות פרספקס עם לדים נוצצים ואפשר אפילו לעשות רצפה כפולה עם מאווררים,אפשר ליצור באגאז חדש מפיבר ובקיצור לכל דבר יש תוספת מחיר לזרוק פה באוויר כמו שיש כאלו שכתבו זה סתם לא לעניין.

יש התקנה ב500 ש"ח ויש ב5000 ש"ח.

ההבדל בינהם הוא כמה רוצים להשתולל ,עם איזה חומרים עובדים(עץ,לבד,סקאי,פיבר,עור), איזה חיווט(מפצלים,ברייקרים,RCA,כבלי מתח,מאווררים,לדים),איטום\ללא איטום ומה רמת היצירתיות שרוצים להגיע(רצפות כפולות,פיבר,צביעות,עיצובים).

under construction..

פורסם
לשאול ככה כמה עולה התקנה זה ממש לא רלוונטי, יש אלף דרכים להתקין באלף צורות.

באופן עקרוני התקנה של 2 זוגות קומפוננט+ 2 מגברים וסאב כאשר המגברים והקרוסים מותקנים על גבי פלטת עץ מצופה בלבד תעלה באיזור ה700 ש"ח כולל הכל.

התקנה זה דבר מאוד כללי, אפשר לזרוק את המגברים על המושבים האחוריים אפשר על גבי פלטות, אפשר לעשות סגירה על אותה פלטה עם חלונות פרספקס עם לדים נוצצים ואפשר אפילו לעשות רצפה כפולה עם מאווררים,אפשר ליצור באגאז חדש מפיבר ובקיצור לכל דבר יש תוספת מחיר לזרוק פה באוויר כמו שיש כאלו שכתבו זה סתם לא לעניין.

יש התקנה ב500 ש"ח ויש ב5000 ש"ח.

ההבדל בינהם הוא כמה רוצים להשתולל ,עם איזה חומרים עובדים(עץ,לבד,סקאי,פיבר,עור), איזה חיווט(מפצלים,ברייקרים,RCA,כבלי מתח,מאווררים,לדים),איטום\ללא איטום ומה רמת היצירתיות שרוצים להגיע(רצפות כפולות,פיבר,צביעות,עיצובים).

אמרתי התקנה בסיסית לא הזכרתי שום פרספקט ולא לדים ולא מאוררים

ח'ברה ~הבנת הנקרא~

פורסם
סתכל פה....

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=484&CatCode

המחירון פלוס מינוס זהה אצל כולם...

באופן עקרוני כן, אבל תמיד יש לפה ולשם מהרבה סיבות כמו שכבר אמרתי, להתקין מגבר 4 ערוצים יש מליון ואחת דרכים לעשות זאת וזה יכול להיות מ250 ש"ח ועד 2500 ש"ח.

ולקודמי, הסיבה שרשמתי את זה , זה שאנשים ידעו במה מדובר, אנשים חושבים שמה שהם רואים אצל אחרים זה בדיוק מה שיעשו להם, בפועל מה שקורה זה שלכל דבר יש מחיר ושלא תופתעו אם החלון פרספקס אצל חבר שלכם לא יכלל אצלכם בהתקנה סטנדרטית של 500 ש"ח.

זה הכל.

וכדי שתסגרו טוב טוב מה אתם רוצים לפני שאתם ניגשים למתקין על מנת להגיע פחות או יותר עם כיוון מסויים על מנת להשוות מחירים בין מתקינים שונים ו"לתאם ציפיות".

under construction..

פורסם

מה שאני אומר זה שרוב המתקינים לוקחים את אותו המחיר בלי שום דבר מסביב, עם חומרים סבירים...

כלומר קבל רגיל, בלי בניה או אטימה וכו'...

בלי קבלים יקרים מדי ופיברגלס...

גרין מונסטר, אני מסכים איתך שהכל תלוי בהתקנה אבל אני חושב שתמיר61 מדבר על התקנה סטנדרטית במקום טוב...

• תוכן חדש...