Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז קודם כל עשיתי חיפוש ולא מצאתי הרבה דברים בנושא

אני מחפש דיוידי נייד בסגנון http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130602

משהו לבית ולאוטו אני לא מחפש משהו רציני אני לא רוצה להשקיע יותר מ1000 -1500 על הדבר הזה אני מעדיף להשקיע במערכת עצמה ולא בדיוידי אבל זה דבר חמוד ונייד ולא חייב אותו רק באותו אז אני מוכן להוציא את הכסף הזה הקיצר אני מחפש שיקרא לי DIVX VCD MP3 וכל השטויות האלו כי אני כנראה לא יראה בו סרטי דיוידי הוא בעיקר לקליפים שאני יוריד וסרטים מהאינטרנט ולא סרטי דיוידי מקוריים

אני לא מחפש משהו קבוע לאוטו אז בבקשה לא להציע תודה מראש לעונים

פורסם

מה מחירו יש אולי קישור ?

והאם יש עוד המלצות אני לא יודע מה החברות המומלצות במכשירים האלה אז אם מישהו יוכל להאיר את עיני עם קצת מידע בתחום אני אודה לו מאוד

פורסם
חפש בזאפ הרי אחד כבר מצאת!

יש גם xoro ועוד אבל לדעתי במחירים האלו הם לא "משו".

מה אני נראה לא חיפשתי הריי הבאתי קישור משם לא? הבעיה היא שאין להם שם מבחר רק 2 ואני רוצה לדעת מה טוב לא רק מה2 שהציעו לי שם אני ירוץ לקנות אז אם יש למישהו הצעה למכשיר כזה טוב (אני מאמין שלא מייצרים רק מכשירים שהם זבל אוליי יש כאלה שהם איכותיים ) מוזמן לכתוב פה ...
  • תוכן חדש...