Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום..

אני קצת חדש בעניין של המערכות

הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא חומר על מערכות מגברים סאבים וכו' ?

את הבסיס אני יודע כמו הספקים SPL/SQ התנגדויות עובי חוטים ואפילו לחבר הכל כמו שצריך באוטו

אבל לאחרונה שעיינתי בפורום קיבלתי את הרושם שיש הרבה דברים מעבר לזה שאני לא יודע כמו נצילות יחס אות לרעש איך מתאימים מגבר לסאב או לרמקולים התקנה נכונה של מגבר ומערכת איך מכוונים מערכת בצורה טובה מה זה כל נתון של סאב או מגבר וכו...

אם למישהו יש קצת חומר שיכול להעשיר אותי בנושא אני יודה לו מאוד.

נ.ב את האתר AUTOSOUND אני מכיר וקראתי את הכל שם פשוט רוב הדברים שם הם בסיסיים.

תודה רבה !

טל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...