Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

קומפוננט מורל פולס

מגבר JBL GTO 75.4

וסאב קיקר COMP C12 או cvr 12 קיקר

צריך מהר תגובות מחר אני קונה

לא לגבי המחיר אלה לגבי האיכות?

איך זה ישמע ברכב?

פיזו 206 קופה רק האוס!

פורסם

אם אין לך בעיה של תקציב עדיף בהרבה את הקיקר CVR..

ועם הזמן תקנה מגבר רק לסאב שינצל אותו יותר טוב

פורסם

הסאב מצויין - המגבר גם כן

אני חולה על מוראל, פשוט מטורף על הצליל שלהם ובמחיר של הסט של הפולס אני לא חושב שאתה תמצא סט קומפוננט טוב יותר - הסט של לייטנינג אודיו גם יותר יקר וגם הטוויטרים שלו נכנסים לתוך המוח ברמות מדאיגות - אני לא אוהב צליל צורם שחותך לתוך הראש.

המוראל מאוד אנושיים.

אם יש לך קצת יותר ממון - תקנה קומפוננט של ג'יי בי אל או אינפינטי בסביבות ה700 800 ש"ח - שם כבר יש יותר שליטה על הקרוסים וב1000 ש"ח או קצת יותר אתה יכול ללכת על הדוטק - אבל המערכת שבחרת בהחלט חביבה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה מבין שני הסאבים יעבוד יותר טוב בווליום ואיכותעל המערכת הזאת

קיקר COMP 12 או CVR 12 גם של קיקר

להתחשב במגבר וביכולותיו

תודה

פורסם

הא שמעון זה סימון. מצאתי לך את התשובה. הJBL נותן לך 284RMS לסאב, בנוסף לעוד 104RMS לכל רמקול.

ככה שלגבי ההספק של המגבר לסאב לא תהיה לך בעיה ללכת על הקומפ וי אר, שעדיף בהרבה על הקומפ, שכן ההספק "האמיתי" שקיקר ממליצים לסאב הוא כ 300RMS - ואתה תספק לו 284, זה מספיק ביותר...

הנה הקישור

http://thebassbin.co.uk/shop/product/products_id/758.html

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...