Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם במקביל לדיון הקודם בנושא לפני מספר ימים(ביום שישי)

שנוגע לפיאט פונטו והתקנת מערכת בתקציב מועט

לאחר התקנה כוזבת של רמקולים 6X9 בעוצמה 250W שאינם מתאימים למגבר

ולאחר עוד התקנה כוזבת ביום שבת של רמקולים רגילים לקדימה דגם:1640R עוצמה 160W

החלטתי עקב חוסר ברירה וזכות של 250 שקל אצל המתקין לקנות רמקולים קומפוננט עד 500 שקל

ומגבר בדיוטי JBL 75.4 (במקרה חברה של ההורים טסה ביום ראשון הקרוב)עכשיו יש לי כמה שאלות:

1)האם הרמקולים של מורל פולס הם מומלצים או שאתם ממליצים על חברה אחרת(עד 500 שקל)

2)האם ידוע לכם אם המגבר במלאי ואם כן האם המחיר שלו הוא אכן 200$ והאם הוא שווה את מחירו?

3)האם אתם ממליצים על מגבר אחר?הבנתי שיש להם מספר דגמים בדיוטי.

4)במידה ואין\נגמר להם ביום הקניה האם לקנות מגבר ואיזה, או האם לחכות שמישהו אחר

יטוס לחול(הרבה זמן).

5)ומידה והתשובה לשאלה הקודמת היא להמתין.האם העוצמה של המורל מוגבר ע"י הרדיו דיסק ישמע סביר

או שלא?ישמע כמו הרמקולים שיש לי כיום או יותר טוב?

6)כמה יעלה לי התקנה של כל הדברים יחד מגבר+העברת כבלים לרמקולים אחוריים וקדמיים+התקנת קומפננט?

7)האם לחבר את הרמקולים האחוריים למגבר?

8)איכן להתקין את המגבר?איך שולטים על הווליום?צריך ללכת כל הזמן לתא מטען?

9)תכלס זה ישפר הרבה או שאני סתם מבזבז 1600 שקל?

10)תהיו לי בריאים אם עניתם לי עד שאלה 10 אתם אחלה אנשים

תודה תודה תודה תודה מראש יוסי

פורסם
שלום לכולם במקביל לדיון הקודם בנושא לפני מספר ימים(ביום שישי)

שנוגע לפיאט פונטו והתקנת מערכת בתקציב מועט

לאחר התקנה כוזבת של רמקולים 6X9 בעוצמה 250W שאינם מתאימים למגבר

ולאחר עוד התקנה כוזבת ביום שבת של רמקולים רגילים לקדימה דגם:1640R עוצמה 160W

החלטתי עקב חוסר ברירה וזכות של 250 שקל אצל המתקין לקנות רמקולים קומפוננט עד 500 שקל

ומגבר בדיוטי JBL 75.4 (במקרה חברה של ההורים טסה ביום ראשון הקרוב)עכשיו יש לי כמה שאלות:

1)האם הרמקולים של מורל פולס הם מומלצים או שאתם ממליצים על חברה אחרת(עד 500 שקל)

איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?

מורל מתאפיינים בצליל די רך, למוזיקה אלקטרונית שמתי לחבר למשל באוטו קומפוננט של לייטנינג אודיו והוא אוהב אותם הרבה יותר מאת המורל שלי

2)האם ידוע לכם אם המגבר במלאי ואם כן האם המחיר שלו הוא אכן 200$ והאם הוא שווה את מחירו?

מצטער לא ידוע לי

3)האם אתם ממליצים על מגבר אחר?הבנתי שיש להם מספר דגמים בדיוטי.

יש גם אינפינטי, גם מגבר טוב

4)במידה ואין\נגמר להם ביום הקניה האם לקנות מגבר ואיזה, או האם לחכות שמישהו אחר

יטוס לחול(הרבה זמן).

5)ומידה והתשובה לשאלה הקודמת היא להמתין.האם העוצמה של המורל מוגבר ע"י הרדיו דיסק ישמע סביר

או שלא?ישמע כמו הרמקולים שיש לי כיום או יותר טוב?

ישמע יותר טוב, אבל יהיה חסר והרבה לדעתי.

6)כמה יעלה לי התקנה של כל הדברים יחד מגבר+העברת כבלים לרמקולים אחוריים וקדמיים+התקנת קומפננט?

400-500 שקל כולל כבלים

7)האם לחבר את הרמקולים האחוריים למגבר?

אם יש לך יציאות מתאימות אז כן

8)איכן להתקין את המגבר?איך שולטים על הווליום?צריך ללכת כל הזמן לתא מטען?

מתקינים בתא המטען, השליטה נעשית מהרדיו דיסק

9)תכלס זה ישפר הרבה או שאני סתם מבזבז 1600 שקל?

ישפר מאוד

10)תהיו לי בריאים אם עניתם לי עד שאלה 10 אתם אחלה אנשים

תודה תודה תודה תודה מראש יוסי

תגובה למעלה

פורסם

עוד תגובות?

עכשיו הכי חשוב לי זה איזה רמקולים לקנות-קומפוננט איזה חברה מורל פולס?

או חברה אחרת עזבו עכשיו מגבר שיהיה רק עוד שבוע

אני צריך לזוז ליזיד לבחור רמקול לקדימה איזה

צריך תשובה דחוף!!!!שומע דאנסים טראנסים

פורסם

אם אתה שומע מוזיקה אלקטרונית, מורל ממש לא בשבילך.

חפש רמקולים של לייטנינג אודיו, סרווין ווגה, רוקפורד או פוקאל.

הכי זולים והכי תמורה לכסף תקבל מהלייטנינג אודיו.

פורסם

דאנים וטראנים - לדעתי מוראל רגועים מידי לסוג הזה של המוזיקה - אני יודע כי יש לי מוראל בקדמיים - אני מאוד אוהב את הצליל שלהם.

אבל למי שאוהב דאנסים וטראנסים - אתה צריך משהו עם טוויטר קצת יותר חזק אפילו שיהיה קצת יותר מתכתי - לקטע הזה, הסט של לייטנינג אודיו, עד כמה שאני לא סובל אותו, הוא פיצוצי!

חברות נוספות שמתאימות לפרופיל הזה של הסאונד - mb quart או פיוניר או לאנזר (סטים שהטוויטרים שלהם נוטים להיות חזקים באופן מובהק במילים אחרות)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני ממש ממש אשמח באם מישהו יוכל ליצור עימי קשר או להשאיר את המספר שלו ליצירת קשר ושאול כמה שאלות בכלל בנושא

יוסי

0526100725

פורסם

אני ממש אבל ממש לא הבנתי כלום

אתם רוצים לומר לי שאתם שומעים קלאסי?אני לא הבנתי הוא לא נותן באסים אז מה אמור לתת באסים?

יש לי רמקולים מאחור ומקדימה אני רוצה שישמעו כמו מאחור איך אני עושה את זה?

תנו לי בבקשה דגם מסויים

פורסם

תבין כמה דברים:

רמקול 6.5 אינץ קומפוננט תפקידו להפיק תדרים שמע גבוהים- דרך הטוויטרים ,ומיד באס ובאס דרך הרמקול 6.5 אינץ שבדלת ,קומפוננט לא יכול להפיק באסים חזקים ונמוכים(שאני מדבר על נמוכים אני מתכוון באס רך שמרעיד בדרך כלל את הגב), בשביל לקבל את שאר הבאסים זקוקים לסאב.

לכן אם אתה רוצה מוסיקה שמורכבת מכל התדרים שקיימים וביניהם הבאסים שאתה רוצה , אתה זקוק לסאב.

אם מספיק לך הבאסים של ה6על9 (שדרך אגב הם לא באסים של סאב אלא באסים בתדרים יותר גבוהים), אז תשאיר את מה שיש לך עכשיו (למרות שאין לי מושג איזה רמקול זה).

שאנשים אמרו לך שיש סוגים שונים של רמקולים שהם פחות לסוג המוסיקה שאתה אוהב הם התכוונו שפשוט יש סוגים שונים של רמקולים שלא נשמעים טוב בסגנונות שונים של מוסיקה.

המליצו לך על הלייטנינג אודיו כסט טוב לטראנסים מסיבה שהטויטר שלו מעט מתכתי וצועק, וזה משתלב טוב עם מוסיקה אלקטרונית(לדעתי זה לא, אני תקופה היית עם מורל הייבריד ואני חייב לציין שיש להם טויטרים נעימים לאוזן ומשתלבים טוב מאוד גם עם מוסיקה אלקטרונית ועוד..)

בקיצור, תשמע את שתי הסטים- מורל פולס\ לייטנינג אודיו בולט ושהאוזן שלך תחליט, אף אחד לא יכול להחליט במקומך.

תחסוך טיפה כסף ותרכוש סאב (לא חובה סאב מטורף וסופר איכותי וחזק, אפשר גם להסתפק במשהו עד500 שקל או יד שניה).

לשאלתך על המגבר ואיך מגבירים והאם צריך לצא החוצה לתא המטען :

נראה לי שלא הבנת, מגבר מכוונים פעם אחת , את שאר הכיוונים עושים דרך הרדיו דיסק .

בין עם זה להנמיך או להגביר את הווליום , או לשלוט על הווליום של הסאב וכיוון הקומפוננט (במידה ויש לך רדיו דיסק עם הפונקציות הללו).

מגבר הוא רכיב שמקבל בכניסה סיגנל (אות חשמלי עם רמת מתח כל שהיא) ומגביר אותו במוצא (כמובן תלוי בעוצמת המגבר).

הוא עושה את זה באופן קבוע ובמידה והרמקול שלך עכשיו נשמע חלש לאחר חיבור למגבר הוא ישמע יותר חזק במידה והוא יכול לספוג את העוצמה ובמידה והמגבר יותר חזק מההגברה של הרדיו דיסק שב99 אחוז מהמקרים הוא אכן יותר חזק (אתה משתמש בהגברה דרך הרדיו דיסק והיא הגברה חלשה ומגבר ישמע יותר חזק).

דיברתי רק על העוצמות ובכוונה לא נכנסתי לנושא של איך ישמע הרמקול מבחינת איכות(כי אין לי כוח בשביל יש זה FAQ)

• תוכן חדש...