Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר התלבטות רבה ולאחר קנייה כוזבת של רמקולים אחוריים של פיוניר 250W שלא מתאימים למגבר

בגלל חוסר ידע בנושא וחוסר חשיבה לעתיד!.

בכל מקרה החלטתי לקנות רמקולים קדמיים של morel 6.5 אינץ לפיאט פונטו

והשאלה שלי היא הרי את הרמקולים האחוריים לא ניתן לחבר למגבר כי הם יותר מידי חלשים ואין מצב להחליף אותם עכשיו(מבחינה תקציבית) השאלה היא במידה ואני רוכש את המורל פולס 6.5 איזה מגבר אני צריך בשביל שיתנו את המיטב שלהם כמובן אשמח שיהיה כמה שיותר זול

שוב אני חוזר הוא צריך לתת עוצמה רק לרמקולים של מורל מקדימה אשמח לקבל מכירה או דגם או אתר שמוכר מגבר ספציפי או אפילו טלפון של חנות מסויימת.

עדיף אם מישהו מכיר את רדיו יזיד ואת הסחורה שלו

תודה מראש לעוזרים

פורסם

בשביל שלא תתאכזב שנית תשמע קודם את המורל (עם שמעת ואהבת סבבה עם לא חבל שתתאכזב שוב)

במידה וקנית אותם יש הרבה מגברים טובים השאלה היא תקציב(בטח אתה רוצה להשקיע כמה שפחות ולקבל תוצאות טובות)

אז גיי בי אל 75.4 שבדיוטי פרי יתאים לך ותוכל לחבר גם סאב בעתיד בתקווה שאלה השאיפות שלך

תמקד יותר ונדע לעזור

ואגב מי אמר לך שהפיוניר 250 חלשים תחבר אותם למגבר ותגלה נפלות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לא רכשתי עדיין את ה- morel 6.5 .

למה? אתם ממליצים על רמקולים אחרים?

אני חולה על הצליל של הרמקולים של פיוניר והאמת לא שמעתי את המורל רק שמעתי מחבר שהם טובים אבל לא ראיתי/שמעתי אותם בפעולה אשמח לקבל המלצות אחרות לרמקולים.

איני מעוניין בעתיד במגבר ולכן לפי דעתי קניה של מגבר jbl זה שבדיוטי מיותרת בשביל להגביר בסה"כ שני רמקולים קדמיים.

בכל מקרה מצפה לסוג רמקולים מומלץ יותר ולמגבר מתאים להם

תודה מראש לעוזרים

פורסם

איזה מורל 6.5 ?! יש מ 500 ש"ח (פולס) ועד 3000 ש"ח (אליט) ...

ואם באמת תקנה את הJBL מהדיוטי פרי , תחבר את הפולס \ הדוטק ואת האחוריים של פיוניר אתה תשמע מעולה !

כל רמקול יקבל הגברה בריאה כמו שהוא צריך ואתה תהיה מרוצה .

אבל אם אתה לא תכוון לתת להם הגברה אז רק הפולס הוא מתאים לך (גם ככה לא תשמע את ההבדל מהאחרים)

פורסם

קודם כול הגיי בי אל הוא 104 RMS ב14.4 וולט מה שאני מאמין שהמצבר לא נותן אך עדיין מגבר טוב

ושנית עם אתה לא מעוניין במגבר למה אתה מחפש קומפוננט חזק הרי לא יהיה לך מה לספק לו

הכי טוב לך תעשה סיבוב בחנויות של מערכות ותשמע קומפוננטים עד שתנעל על הצליל שלך

מה שגם המורל נורא נפוצים כמעט בכול חנות תוכל לשמוע ולהתרשם לטובה רעה תלוי בך

אני יכול להמליץ לך על מליון סוגי השאלה היא מה התקציב וגם לא בטוח שתאהב את הצליל

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

סליחה על הטירטור "איני מעוניין במגבר"----טעות.

איני מעוניין בסאב בעתיד אלה רק בהגברה של הקומפוננט מקדימה ולכן אני צריך מגבר שיגביר רק אותם.

הרמקולים כעת מאחור פועלים מצויין ונותנים צליל מצויין שלא שמעתי טוב ממנו שנים.

מדובר על רמקולים 6971E דגם מעולה.

הדוטק איזה דגם מחיר?איזו הגברה הם צריכים?הם יותר טובים ממורל?

פשוט מה שלא מובן לי למה אני צריך מגבר כמו זה שבדיוטי אם אני מגביר רק שני רמקולים.

שהוא 4 ערוצים אני לא צריך שניים? אם כן איזה?

אשמח בקצת פירוט על הדוטק

תודה

פורסם

דוטק זה מורל ! זאת סידרה יותר גבוה מהפולס עולה בסביבות ה 1000 ש"ח. היא 140 RMS

אם תקנה מגבר 4 ערוצים אז גם האחוריים שלך יקבלו הגברה , ישמעו אפילו יותר טוב. זה למה שווה לך אבל אם בכל זאת אתה לא רוצה תוכל להביא מגבר 2 ערוצים לדוגמא לאזר VIBE221 מוצר כ 150 RMS לערוץ ועולה בסביבות ה 700 ש"ח.

ויש רוקפורד P6002 גם מוצר 150 RMS לערוץ ועולה 2500 ש"ח.

מה התקציב שלך ?

פורסם

קודם כל מדובר של מורל פולס הזולים!אתם ממליצים עליהם או על קומפוננט אחר

כי אמרו לי שאם לא שמעתי אותם בפעולה(ולא שמעתי)שאני לא יתאכזב!

כמה צריך לעלות לי התקנה של jbl ושל מורל פולס כמה קיט וכמה התקנה?

פורסם

אני חושב שהמורל שדיברתה עליהם היה מורל פולס 6.5 מחיר בסביבות ה500

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PULSE65&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290

מורל דוטק הינו במחיר בסביבות ה1000

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DotechMKII65&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290

ולמה שלא תחבר את הפיוניר האחוריים למגבר ?

אני ממלץ שתקנה מגבר 4 ערוצים (לא דיברתה על חוסר חשיבה לעתיד ?) 2 ערוצים לקומפננט הקדמיים והשתיים הנוספים לפיונייר האחוריים והג'יביאל יגביר אותם מצויין

שבת שלום

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

תודה רבה קודם כל

אבל אני לא רוצה לחבר מגבר לאחוריים כי אני מרוצה מהסאונד שהם נותנים וגם מפני שאני חשבתי להוריד עליות על המגבר במקום שיהיה 4 ערוצים שיהיה שני ערוצים אבל לצערי הבנתי שאין כל כך הפרשים נכון?

ממליצים על המורל?

פורסם

אני אישית ממליץ , אבל כדאי שתבין שכל אחד יש לו טעם שונה , יכול להיות שאתה תהיה מרוצה מהצליל שלהם

ויכול להיות שלא , כדאי שתשמע אותם לפני שאתה קונה.

לגבי מגבר , אם אתה רוצה רק 2 ערוצים באמת לך על הלאזר, אפילו שאני הייתי ממליץ לך לחסוך עוד ולקנות את

ה JBL - שווה את ההפרש !

פורסם

סליחה שוב על הטרטור אך הסכומים עוברים מעל ומעבר את הסכומים שתכננתי

יש לכם אולי המלצה אחרת לשיפור הסאונג ברכב?

הרמקולים מאחור כמו שאמרתי מספקים אותי מעל ומעבר לעומת הרמקולים הקדמיים(מקוריים)

אתם ממליצים על איזה שהוא דגם מסויים לרמקולים קדמיים שאתם יודעים שהוא טוב בלי הגברה?

תודה שוב

פורסם

חשבתי על פיוניר דגם 1640R מה אתם אומרים ישפרו?

• תוכן חדש...