Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננטים 6.5.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע כל כך הרבה על מורל אבל אף פעם לא שמעתי אותם עובדים....

מאוד קשה לי להאמין שהם יותר טובים מקומפוננטים של: JBL ,LIGHTINING, INFINITY

קניתי אוטו ואני רוצה להתקין בו מערכת ואני ממש מתלבט איזה קומפוננטים לשים, אני אישית, מכור ל JBL אני חושב שזאת אחת החברות הטובות לרמקולים ולסאונד בכללי....

תנו את דעתכם לגבי איזה קומפוננטים אתם ממליצים, כמובן לא להגזים ולתת דגמים של אלפי שקלים.....

ההשקעה היא בערך עד 700 שקל....

פורסם

תשמע בשורה תחתונה כל אחד וטעמו האישי , כל אחד אוהב סאונד של סט מסויים , אני אישית אוהב מאוד את הסאונד

של הקומפוננטים של מורל, התקציב שלך די בין הפולס הפשוט (500 ש"ח) לדוטק (1000 ש"ח).

בסדר גודל הזה אפשר להביא גם קומפוננט אינפינטי , שנשמע ממש טוב לדעתי ! שווה את הכסף.

אבל אם אני לא טועה האו עולה בסביבות ה 800 ש"ח, הכי חשוב שתשמע את הסט שאתה רוצה לפני שאתה

רוכש אותו , ותיראה שאתה באמת אוהב את איך שהוא נשמע, ושיש לו הגברה כמו שצריך ..

פורסם

לפי דעתי תגרד עוד 300 שקל ותקנה את הדוטק אבל תשמע אותו לפני כמובן.

תראה אם כל כך הרבה אנשים מציעים אז כנראה הם לא טועים...

לי יש 2 סטים של מורל מהסדרות הגבוהות ביותר ואני מרוצה עד הגג.

פורסם

קניתי אוטו ואני רוצה להתקין בו מערכת ואני ממש מתלבט איזה קומפוננטים לשים, אני אישית, מכור ל JBL אני חושב שזאת אחת החברות הטובות לרמקולים ולסאונד בכללי....

תנו את דעתכם לגבי איזה קומפוננטים אתם ממליצים, כמובן לא להגזים ולתת דגמים של אלפי שקלים.....

בכל הנוגע לקומפוננטים, בארץ, באותו המחיר אני יכול להבטיח לך שהסטים של מורל טובים מהמתחרים (אולי אולי חוץ מהפולס).

אולי לא לטעמך או לטעמי (הם כן לטעמי :) ) אבל יותר טובים. למה? כי היחס עלות תועלת מדהים. ייצור בארץ בלי עלויות של מיסים ומשלוח כלומר פחות אנשים צריכים להרוויח על חשבן הצרכן.

תראה מה המחירים של מורל בחו"ל ותבין.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תשמע אותם עובדים , תדע לבד אם הם טובים או לא.

90% מהפורום מאמינים שזה רמקול טוב, אני אישית לא אוהב את הצליל של מורל.

לדעתי , הדוטק רמקול סביר, לא מעבר לכך,

הפולס -פשוט זוועה, רמקול עמום בטירוף.

ZZR

פורסם

בתור אחד שהיה לא מורל מילניום הישן ודוטק אני יכול להמליץ על הדוטק לטובה למרות שהוא לא כזה וואוו אין מה להתלהב כול כך בנוגע לפולס ולמילניום אל תתקרב צליל עמום

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

קודם כל , חבל שאתה כלכך נעול, כל העניין באודיו זה להיות פתוח להצעות חדשות .

אני מסכים שJBL היא חברה מכובדת ושמה הולך לפניה, אבל יש תמיד משהו יותר טוב.

אם כל הכבוד שאני רוכש לליטנינג אודיו, הם לא מתקרבים ברמה למורל, ובכל מקרה, זה קצת בעיה להשוות ככה.

שאני משווה משהו, אני אומר לעצמי אוקיי, שמעתי, בוא נראה מה נשמע יותר טוב באותו תקציב.

אני חייב להגיד שאחרי שבדקתי מספיק סטים, עד 1000 ש"ח בארץ, אין מתחרה לדוטק, אל הפולס אני לא מתייחס ויש לו מתחרים רבים טובים יותר וטובים פחות, אומנם במחיר שלו הוא די מנצח בקטגוריה, אבל שמדובר על 450 ש"ח לסט, אז עוד 100 ש"ח לפה או לשם, לא הופכים אף אחד לעשיר\עני יותר.

אני מציע לך לשמוע את הסטים של מורל מותקנים כמו שצריך,ועם הגברה מתאימה, אתה מוזמן לשמוע את המערכת שלי במפגש הקרוב, אני יותר ממשוכנע שתחשוב אחרת על האלמנטים של מורל אחרי זה...

שוב, בסופו של דבר זה עניין של טעם, אבל שמתייחסים בהשוואה למשהו צריך לקחת בחשבון את כל הפרטים, אבל מה שקובע בסופו של דבר זה צוויון הסאונד שאתה אוהב, ואני לפחות יכול להשמיע לך אצלי את הסט במלוא הדרו, ואני יכול לשנות לך את הציוויון של הצליל תוך כדי.

כל אחד מתקין ומכוון איך שהוא אוהב לשמוע, ויכול להיות שזה לא לטעמך, אבל שוב, אם משהו נשמע לך טוב ברכב מסויים, זה לא אומר שזה ישמע בדיוק אותו דבר אצלך, זה תלוי בהמון משתנים, כמו סוג מגבר,נפח של דלת, סוג של HU, סינון רעשים,אקוסטיקה של הרכב, התקנה שונה ועוד ועוד ועוד...

under construction..

• תוכן חדש...