Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כמה ימים קיבלתי את המשכורת שלי ואני מעוניין להשקיעה והרבה במערכת באוטו ...אני וכל חבריי תמיד עושים מסיבות פרעייות בכל מיני פארקים ואנו שומעים בעיקר טראקים כמו סקאזי אינפקטד וייב טרייב והרבה ראפ טוב...ובשביל זה אני רוצה להתקין מערכת אני מעוניין להשקיע כ1400 שח אליה אני מעוניין לסוע לפומפה שהיא ליד הבית שלי ולקנות את הדברים הבאים:( קומפוננטו5.25ואינטשוMorelוPULSE5.25) י ואת הרדיו דיסק:(רדיו דיסק לרכב DEHP4700 Pioneer) רציתי לשאול איך הם ילכו ביחד האם הם יפיקו את הבאס שהכי חשוב לי

וגם אני מתקין במשכורת הבאה שלי מגש אחורי ורוצה לשם רמקולים 6*9 ורציתי לדעת איזה רמקולי אליפסה הילכו טוב אם הסט הזה ואיך הוא בכלל טוב?(הסט)

וגם אני מעוניין אחר כך לקנות סאב אבל אני יודע שבישבילו צריך מגבר חזק אפשר לדעת על מגברים טובים שגם לא יקרים ...ורק שתדעו שאת כל הידע רכשתי באתר אתם פשוט גדולים אם לא הייתי נתקל באתר שלכם אז הייתי עכשיו איזה בור אודיו לרכב:grin:

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

קודם כל הקומפננט מעולה למחיר שלו - אני ממליץ עליו

הרדיו דיסק חמוד עם יציאה אחת למגבר

ואם תרצה להפציץ עם המערכת שלך בואטו תצטרך דבר ראשון מגבר לרמקולים אני ממליץ לך על הגיביאל ( אני בעצמי קונה אותו בקרוב ) מחיר 1500/200$

לגבי 6 על 9 תעשה חיפוש על הרמקלים האלו

jbl cs396e מחיר 400 שקל

ישמעו טוב עם הסט של מורל ויתאימו למגבר

ואם אתה חושב בעתיד להוסיף גם סאב אז תקח בחשבון שתצטרך גם רדיו דיסק עם שתי יציאות אלה אם כן אתה חושב על מגבר 5 ערוצים ותיקח בחשבון שזה לא יפיק תועלת כמו שתי מגברים שאחד מהם לסאב במיוחד אם הוא מונו בלוק

כל טוב

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

אם מה שחשוב לך זה באס , תוותר על הרמקולים האחוריים ותרכיב את המערכת שלך ככה:

רדיו דיסק - כבר אמרת שאתה רוצה את הפיוניר (בסביבות המחיר שלו הוא אחלה)

קומפוננט - פולס , מומלץ (500 ש"ח + -)

מגבר 4 ערוצים - JBL , רוקפורד , אינפינטי , אוריאון , לאנזר - 1300 ש"ח - 2000 ש"ח

סאב - הני הייתי ממליץ על קיקר CVR12 \ COMP C12 - הם עולים בין 600 ש"ח ל 800 ש"ח

עכשיו אמרת שאתה מחכה לעוד משכורת (מכיוון ש ב 1400 ש"ח כל הדברים פה לא נכנסים)

ותיראה כמה היא תהיה , וכך תיראה את התקציב שלך.

פורסם

רק לשם ציון העניין - הקומפוננט הקדמי (וזה נוגע לרוב הקומפוננטים בכלל), לא נותן, ולא מיועד לתת באס רציני כמו מה שאתה מדבר עליו (בשביל זה יש סאבים ורמקולי 6X9).

כלומר, אם כל מה שחשוב לך כרגע, זה להפציץ בבאסים את השכונה/פארק/חניה - אז הייתי ממליץ לך (אפילו שזה נוגד את העקרונות של איכות סאונד/"במה" ברכב) קודם כל:

ללכת על רמקולים אחוריים+סאב (או רק רמקולים 6X9),

אחרי זה מגבר

ואז, במשכורת השניה/שלישית לקנות את הקומפוננט הקדמי.

אבל שוב - זה רק במידה וכל מה שמעניין אותך זה לשמוע את המוזיקה מחוץ לאוטו.

במידה ואתה בכל זאת מעוניין באיכות סאונד גם בתוך האוטו, אז בוודאי שקודם מומלץ להתקין קומפוננט (ורצוי ישר עם מגבר שיניע את הסט בצורה הולמת!).

מבחינת הגודל של הוופר - הייתי שוקל ללכת על ה6.5 אינץ' ולא 5.25... ככה תקבל צליל טיפה עמוק יותר, וקצת יותר באס. (כל המומחים - תקנו אותי אם אני טועה). אבל תבדוק קודם שיש לך הכנה בדלתות לרמקול בגודל הזה.

לגבי רמקולים אחוריים - יש לך כמה אופציות שהייתי מחשיב כ"נותנות התמורה לכסף" הכי טובות:

קנווד 6X9 / 7X10

פיוניר 6X9

מורל פולס 6X9

הביקורות בפורום מאוד טובות על הקנווד, אבל דווקא בהם לא התנסיתי לכן לא יכול לתת ביקורת אמיתית... (אבל כן ניסיתי את שני האחרים)

לי אישית היה פיוניר 330 וואט (הספק נקי של 80 RMS), ועכשיו יש לי את הפולס 6X9 (עם הספק נקי של 150 RMS).

אני יכול להגיד מנסיון - שבלי מגבר - שני הסטים נשמעים בדיוק אותו דבר (עם אולי טיפה יתרון פסיכולוגי לכיוון המורל).

אבל ברגע שמחברים אותם למגבר - אז המורל לא רואים בכלל את הפיוניר ממטר!... איכות סאונד ובאס עמוק ביותר - בייחוד יחסית לרמקול (ולא סאב).

אם אתה רוצה להפציץ ב"מסיבות טבע" שלכם בפארקים - אז זה בהחלט זוג רמקולים בשבילך!

במילים אחרות - אם כרגע אתה לא מעוניין בסאב, או אם אתה רוצה תוספת יפה לסאב שלך - אז לך על הפולס 6X9 של מורל.

ולגבי הקומפוננט הקדמי - במידה ויש לך הכנה - לך על ה6.5 אינץ' במקום ה5.25.

לגבי המגבר - ישנן כל מיני אופציות בשוק... אבל אם אתה לא מחפש איכות סאונד ברמת Hi-End אז הJBL בהחלט יספיק לך.

בברכה!

יונתן.

פורסם

נראה לי שמה שאתה מחפש זה - להפציץ - כמה שיותר עוצמה...

לך על סאב 12 אינטש של קיקר או פיוניר 2000 וואט - משהו בסגנון הזה לפחות

תרים אותו על מגבר שנותן לפחות 250 RMS

רמקולים אחוריים 6*9 אבל 2-way כדי שהטוויטרים לא יהיו חזקים מידי עם תחום תדר שלא עובר 22 קילו הרץ

ומקדימה - בגלל שאתה אוהב טראנסים - לא מוראל... יש לי את הרמקולים האלה ואני ממש אוהב אותם אבל למי שאוהב טראנסים לפי דעתי צריך טוויטרים עם תחום תדר קצת יותר גבוה.

תלך על mb quart או לייטנינג אודיו - כל סט שנותן לך בטוויטרים גבול עליון של לפחות 25 קילו (יש כאלה גם למוראל אבל אני חושב שזה לא הסכום שרצית להשקיע) קנווד או פיוניר או בלאופונקט ואתה תקבל לפי דעתי את התוצאה שרצית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ומקדימה - בגלל שאתה אוהב טראנסים - לא מוראל...

האם אתה יכול להסביר לי למה דווקא לא מוראל...אמרו לי דווקא שהם ממש מצויינים בשביל זה?

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

• תוכן חדש...