Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני די חדש פה אז רציתי להתייעץ אתכם..

מספר אנשים הציעו לי לקנות את סט הקומפנטים : Morel Integra Ovation 6.5inch

רציתי לשאול מה שווים של הרמקולים האלא בתור יד2 והאם זאת סדרה ישנה של הסדרה

HYBIRD שיש היום של MOREL ואם כן האם יש הבדל משמעותי בינהם.

ודבר אחרון אני מעונין לחבר אותם למגבר GTO-75.4... האם הוא יחזיק אותם כמו שצריך ומה דעתכם עליו

נ.ב הציוד הנ"ל מיועד ליונדאי גטס 2004 5 דלתות, שכרגע קיים בה שתי רמקולים אחורים של פיוניר 330W ומגבר של BOSS 2 ערוצים שמגביר אותם.

בתודהה ענקיתתת רועי!

פורסם

לגבי מה ישן יותר או חדש יותר, באמת שלא זוכר - שני הסטים פשוט מעולים

רק תשים לב לנושא של הhybrid הטוויטר המקורי של הסט הזה אמור להיות mt-11 שזה טוויטר די טוב אבל ההספק שלו נמוך יותר מהשנים ההבאים בסדרה ולכן הרבה חברה איכשהו מצליחים לשרוף אותו.

- הבעיה היא שבחלק מהחנויות של האינטרנט מוכרים את הסט הזה עם טוויטר נחות יותר ובגלל זה הם גם גובים מחיר שלכאורה הוא זול יותר - זה לא סתם! תקפיד שזה הטוויטר שאתה מקבל ושהקרוס הוא אכן mx 22.0 ולא 2.0 כי יש הבדל חמור ביכולת הכוון שלהם.

אתה גם יכול לברר נתונים לגבי כל הרמקולים האלה באתר הבית של מוראל בלי שום בעיה www.morel.co.il

לגבי המגבר - אין שום בעיה הוא יגביר אותם מצויין וזה מגבר טוב.

יונדאי גטס? - הצעה שלי למערכת - סאב 10" free-air על המגש האחורי (לאחר חיזוק המגש) וסט קומפוננט קדמי - הייתי מוותר לגמרי על האחוריים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לגבי מה ישן יותר או חדש יותר, באמת שלא זוכר - שני הסטים פשוט מעולים

רק תשים לב לנושא של הhybrid הטוויטר המקורי של הסט הזה אמור להיות mt-11 שזה טוויטר די טוב אבל ההספק שלו נמוך יותר מהשנים ההבאים בסדרה ולכן הרבה חברה איכשהו מצליחים לשרוף אותו.

- הבעיה היא שבחלק מהחנויות של האינטרנט מוכרים את הסט הזה עם טוויטר נחות יותר ובגלל זה הם גם גובים מחיר שלכאורה הוא זול יותר - זה לא סתם! תקפיד שזה הטוויטר שאתה מקבל ושהקרוס הוא אכן mx 22.0 ולא 2.0 כי יש הבדל חמור ביכולת הכוון שלהם.

אתה גם יכול לברר נתונים לגבי כל הרמקולים האלה באתר הבית של מוראל בלי שום בעיה www.morel.co.il

לגבי המגבר - אין שום בעיה הוא יגביר אותם מצויין וזה מגבר טוב.

יונדאי גטס? - הצעה שלי למערכת - סאב 10" free-air על המגש האחורי (לאחר חיזוק המגש) וסט קומפוננט קדמי - הייתי מוותר לגמרי על האחוריים.

תודה רבה אחי עזרתה לי מאוד שאלה אחרונה מה השווי של הקומפנטים האלא יד 2?

• תוכן חדש...