Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יותר נוטה לכיוון המורל הייבריד אבל אשמח לקבל המלצות לקומפוננטים אחרים.

רק מאד חשוב כי יהיו איכותיים כי אני לא מתכוון להחליפם

תודה

פורסם

השאלה אם בעתיד תחבר לו הגברה "בריאה" ?!

אם כן הייתי ממליץ על פוקל 165K או על המורל אוביישן .... 2 הסטים עולים 1990 ש"ח - 2100 ש"ח

חשוב לציין שאם סט כזה רצוי (מאוד !) לעשות איטום בדלתות בכדאי באמת לשמוע את האיכות.

פורסם

מה אני אגיד לךזה תלוי בך אם הם עדיפים או לא.

בשבילי כן.

הם עלים פי שניים מהייבריד.

אם אתה שומע רוק אז כנרא שלא יתאים לך אבל נירא לי שזה יותר קשור בטוויטר שלהם ו לא במיד באס כי לפוקלים שי מיד באסים מאד טובים.

רק לישמוע אם הדיסקים שלך.

פורסם

לא כל כך יודע אם אפשר להגיד על סט שהוא מתאים למוזיקה כזאת או אחרת .

מה שכן , אפשר להגיד על הפוקל , וגם זה בצורה כללית ולא מדעית שהצלילים הגבוהים שלהם מאוד חדים , וחלק מהאנשים משקיעים/מבזבזים המון זמן בלמצוא ריסון מתאים לטוויור שלהם. זה ההבדל העיקרי מול המורל שהטוויטר שלהם נחשב רך וידידותי למשתמש.

זה תלוי באמת איך אתה אוהב לשמוע , זה תלוי בכמה אופציות לכיוון יהיו לך ברכב ( אקווליזרים וכו ) מה היכולת שלך לשחק עם מיקומי הטוויטרים בהתקנה וכו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה

נראה לי כי אני אלך על הייבריד.

שאלה אחרונה:

יש לי שתי אופציות של מידה למידים חמש ורבע ושש וחצי. במידה ואני שם את ה5" אני לא נאלץ לבצע בנייה או חיתוך אבל ב6" אני צריך לבצע בנייה. האם יש הבדל בסאונד בין המידות שייתן תמורה לבניית פודים?

פורסם

אני עד לא מזמן הייתי באותה התלבטות כמוך,

בסופו של דבר אני בחרתי הייבריד ואני לא מצטער לרגע,למרות שאני עדיין לא הגעתי

למיצוי המירבי של הסט הזה(מחר אני עושה סוף סוף את האיטום).

לגבי גודל הרמקולים,אם כבר יש לך מיקום טוב למידים(הגבהות כמו שצריך ומיקום)

אז תקנה 5 ורבע,אם לא שווה כבר להשקיע בבניה נורמלית למיד ולהביא 6 וחצי.

מתן

פורסם

ראיתי בצ'יפר סטים ממש מפתים של rainbow ושל eton וגם קליף דיזיין וג'יי אל

אני יודע שיש התלהבות גדולה משתי החברות הראשונות שרשמתי אבל לא יצא לי עדיין לשמוע

יש לחברות האלו גם כמה סטים מתחת לאלפיים שקל שבהחלט שווים בדיקה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלמנט גדול יותר מסוגל "לרדת" נמוך יותר,בהתחשב בזה שזה סט

של 2 אלמנטים הייתי תמיד הולך על מיד שמסוגל לרדת נמוך יותר.

• תוכן חדש...