Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז היום הלכתי לרמי מתומקאר בהוד השרון וסיימתי להתקין אצלו את המערכת שכוללת

pioneer 670MP

Morel millenium

מאחורה הסדרה הישנה(והטובה) של פיוניר 180 וואט

סאב של Phase Evolution בתיבה אטומה

מגבר לאחוריים(4 ערוצים... 2 לא בשימוש-האם שווה להוסיף עוד רמקולים מאחורה?) DHD USA 600W

מגבר לסאב ולקומפומנט(4 ערוצים) Phase CC480

בסה"כ המערכת נשמעת נחמד מאוד שמעתי עוד סאבים את הקיקר CVR12 ג'יויסי דואל וויס ועוד כמה סאבים שלא זכור לי כרגע השם שלהם ואת הפייז אהבתי הכי הרבה בתיבה אטומה שהותאמה אליו במיוחד. משהו שנראה לי מאוד תמוהה היה שהוא הנמיך את האחוריים מאוד לפי ההסברים שלו הוא טוען שהבמה צריכה לבוא מקדימה והאחוריים תמיד צריכים להיות מכוונים חלש יותר רק כדי שיעטפו וישלימו את הסאונד(נשמע קצת מוזר שהפעלנו את המערכת בהתחלה אבל עכשיו נשמע הרבה יותר הגיוני.)

סה"כ היום הוספתי את הסאב + המגבר של פייז כולל עבודה של הרצת 2 RCA אחורה ומתח נוסף למגבר השני 2 בתי פיוזים שקופים במקום פיוז מעפן מאוד העלות של היום 2500 ש"ח ויצאתי מאוד מבסוט עם אחריות על המגבר והסאב(!!) לשנה, בבקשה מרמי שלא להתעסק יותר מדי עם הגיינים על הסאב כי אם אני ישרוף אותו העלות של התיקון תהייה עליו.

לסיכום יצאתי מאוד מבסוט והמערכת נשמעת לטעמי ממש יפה, אני יגיע יום שבת למפגש ומי שירצה מוזמן לשמוע ולהביע דעה לטובה או לרעה (:

אבי.

פורסם

יעלה ויבוא! תתחדש... :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש !

לפי מה שהמתקין שלך אמר הוא מקצועי ואכן הוא צודק לגבי האחוריים והבמה שאמורה להגיע מקדימה!

אני לא הייתי רוכש בכלל מגבר נוסף בשביל רמקולים אחוריים, חיבור להגברה של הHU תיתן תמורה מלאה ומספיקה (אלא במילא הם עובדים -מכוונים על נמוך בפאנל)

איפה התבצעה ההתקנה ?

• תוכן חדש...