Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים

יש לי מגבר ל HIFONICS 1205D שאמורלתת 900@2 אום

למגבר הנ"ל מורכב סאב של KICKER L7 שההספק שלו הינו750 RMS

כיוונתי גייןבמגבר כמו שצריך

יש לי רדיו דיסק איכותי 9855 של אלפיין

הבעיה היא שאני לא שומע את הבאסים בצורה טובה "לא חזקים"

אם אני מכוון את המגבר ל 15DB BASS BOOST אז נשמע בסדר אבל איכות הבאס לא בשמיים.

אם יש מישהוא שיכול להציע משהוא או שנתקל עם בעיה דומה אשמח לקבל תגובה

תודה

תאיר

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

למונובלוק אתה חיברת כבל RCA - אם חיברת גם ימין וגם שמאל

תנסה לנתק אחד מהם ותראה אם זה משפר את העוצמה של הבאס.

יש כאן הרבה חברה שיגידו לך שזה שטויות אבל מנסיון - תעבוד עם צד אחד של הRCA - אפילו אם המגבר מכוון על מונו

אל תפסול מבלי לנסות - אם זה עזר - תגיד לי - בנוסף לכך תעשה את הניסוי קודם בעוצמה נמוכה - שלא תשרוף בטעות את הסאב

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר ראשון, תבדוק כי הRCA שרץ לסאב מחובר בHU בכניסה בה כתוב SW!

דבר שני, בדוק את ההגדרות של המכשיר. למשל, לחץ על הגלגל ותכוון את עוצמת הסאב, תפעיל את אופציית הMX.

פורסם

האופציה של המערכת ראש בהחלט נשמעת כמו הדבר הנכון

בחלק מהמגברים - כאשר הם עובדים על מצב מונו הם לוקחים את ערוץ ימין ואת ערוץ שמאל והם מסכמים אותו לערוץ אחד ומורידים לו גם את ההספק שנכנס למגבר בצורה משמעותית, מה שגורם לך להגביר את הגיין של המגבר, להעמיס עליו ובנוסף להשתמש בבאס בוסט מופרך שרק גורם לך לקבל צליל עמום ומעוות.

זה קרה לי ברכב של אבא שלי וברכב הקודם שלי ובשני רכבים אחרים של חברים - ברגע שהוצאתי מהמגבר כניסה אחת של RCA, לא משנה איזו - העוצמה של הבאס הוכפלה.

אני לא סתם אומר לך לנסות - זה עובד!

לגבי הסיבות למה שרשמתי למעלה - אני מאמין שתמיר.א יוכל לתת תשובה יותר מדוייקת במידה והוא נתקל במקרה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכל המגיבים

אז כך

להוציא אחד מה RC עוד לא ניסיתי אני אנסה עוד מעט

ה RC מחוברים ליציאת הסאב

ה MX נותן באס טיפה יותר חזק אבל מעוות משום מה

והווליום של הסאב ב HU נמצא בסביבות 10 DB מ 15 סה"כ

אני אנסה את הקטע של הוצאת RC ואעדכן אותכם במה שקורה

תודה בכל אופן

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אז כך

המונובלוק אכן מחובר ליציאות שרשום עליהם SW ברדיו דיסק ואני יכול להוריד ולהעלות עוצמת סאב

דבר שני - ניתקתי אחד מכבלי ה RC העוצמה ירדה בחצי כמו שחשבתי שיקרה

עוד משהוא ??

המונובלוק הוא HIFONICS 1205 D שאמור להיות פצצה והסאב הוא L7 המוכר לכולם כמעט שנמצא בתיבה פתוחה 3.25CU - שלפי היצרן זו תיבת SPL נטו ז"א הסאב אמור להרעיד את הרכב בטירוף.

פורסם

העוצמה ירדה בחצי... המממםםםםם, מחובר לSW ועדיין אתה מקבל עוצמה נמוכה מידי

זה סאב שמותקן בתיבה שמתאימה לו?

ניסית להחליף RCA?

באמת כדאי לבדוק את עובי החוטים...

תנסה אפילו לחבר אותו לרגע ליציאה של הקדמיים ותפעיל את הקרוס במגבר - תראה אם זה משנה משהו

אולי באמת יש איזושהיא הגבלה שלא שמת אליה לב ביציאה של הסאב, חבר אותו ליציאה הראשית על תחום מלא ותפעיל את הקרוס במגבר עצמו לפני שאתה מפעיל את המערכת

Pioneer TS-X150

פורסם

תגיד, למה שלא תקפוץ לאחת החנויות מחיפה.

הם ימצאו את הבעיה די מהר.

ועוד דבר, לא אמרת האם הבעיה הנ"ל הייתה מהתחלה או שרק התחילה.

פורסם

יש עוד משהו אחד שיכול להיות - אמרת שזה מגבר של היפוניקס שנותן 900 RMS בשני אום

לסאב שלך לפי מה שאני מבין יש כנראה שני סלילים - בדקת כמה אוהם יש על כל סליל? אולי חיברת לא נכון את הסלילים?

אם זה שני סלילים שכל אחד 2 אוהם וחיברת במקביל עכשיו יש לך 1 אוהם - ואז אתה צריך או לחבר רק לסליל אחד או לחבר בתור ולקבל התנגדות גבוהה יותר

אם זה שני סלילים שכל אחד 4 אוהם וחיברת בטור - יש לך התנגדות גבוה מידי, אולי לא חיברת במקביל?

מעבר לזה... באמת כדאי שתיגש למתקין...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...