Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ויברציות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה הסאב גורם לויברציות ונראה לי שהברגים שתופסים את ההתקנה של המערכת מתחילים להשתחרר....יש למישהו רעיונות?

יש מצב שגם הכיוונים של המגבר משתנים בגלל זה?

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

אם הסאב יושב על משטח עץ מספיק עבה וחזק בתיבה - כלומר אין לך מחסור של מקום לתפוס בו את הברגים.

 

תבריג את הגריל ואת הברגים של הסאב החוצה - אם הברגים דקים ואתה יכול להתשמש בברגים עבים יותר (ברגי עץ כמובן) - תיקח ברגים עבים יותר - ותבריג אותם לתוך החורים הקיימים כשהברגים טבולים בדבק נגרים (כך בחשבון שאחרי שתבריג את הברגים - יהיה ממממאאאוווד קשה להוציא אותם, אז אם יש תיקונים בתוך התיבה או שאתה שוקל להוסיף צמר סלעים או משהו כזה - תחשוב על זה מראש)

 

ואם אתה לא יכול להשתמש בברגים יותר עבים או שהמצב של העץ בתוך החורים לא טוב (הברגים לא נתפסים חזק...) סובב את הסאב מעט בתוך התיבה ותקדח חורים חדשים לגמרי עם ברגים מרוחים בדבק נגרים. ואם בקרה התיבה עשויה מעץ ישן ואכול או מסיבית - תעשה לעצמך טובה - תחליף תיבה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

×
×
  • תוכן חדש...