Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם

יש לי קומפוננט של אינפיניטי ריפירנס 6510

סמתי לב היום שהרמקול השמאלי מחרחר ומוציא רעש מוזר

כיביתי את הסאב העברתי רק לרמקולים קדמיים אז השמאלי מחרחר הימני תקין

הסט מחובר למגבר JBL שנותן לו 67RMS והוא אמור לקבל 90

יש לי את הסט לא יותר מחודשיים

מה אתם חושבים שהשתבש??

אחריות יש אז אני אחליף ביומיים הקרובים אבל מעניין אותי לדעת איך הנזק הזה נגרם

תודה לכל המגיבים

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

קודם כל תבדוק התקנה - האם הרמקול יושב כמו שצריך - מקובע חזק לדלת?

יכול להיות שסיפקת לו יותר מידי באס (למרות שהקרוס חותך ב58 קילו הרץ - עדיין רצוי לחתוך עם המגבר טיפה מעל זה, סביבות ה70 קילו הרץ ועדיין אם אתה מעלה את הבאס בHU זה ישפיע על הרמקול)

או שהגברת יותר מידי ושרפת אותו, תבדוק גם את הקוטביות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

החיתוך אצלי ב 9855 על 200HZ

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

קצת גבוה - אתה מאבד המון מהתחום הנמוך מקדימה והסט הזה מסוגל לתת בצורה יציבה הרבה מעבר - אתה יכול לחתוך אותו על 80.

תבדוק גם נושא של רטיבות - יכול להיות שהרמקול שלך נפגם כתוצאה מזה, תבדוק אם יש קרעים בגומיה תבדוק גם את המגעים - תנסה להחליף את החיבורים במגבר (ימין לשמאל וההפך) ותראה אם פתאום החרחור עובר לצד השני - יתכן והבעיה בכלל נובעת לא מהרמקולים, אלא משהוא בהגברה או בחוטי הRCA - זה קרה לי כבר שRCA קרטע לי את כל צד ימין של הרכב אבל זה לא היה חרחור קבוע - אלא כל פעם שהאוטו קפץ או בפניה חדה... זה גם יכול להיות מהHU

תתחיל מלבדוק התקנה וחיווט - אחרי זה תחליף צדדים רק כדי לוודא שזה אכן תקלה ברמקול השמאלי, אם זה עובר פתאום לימני - ברור שהתקלה לא ברמקולים אלא במשהו בדרך - לאט, בסבלנות אתה תמצא את הגורם לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סבבה אנשים ותודה על התגובות

ברדיו לא נראה לי כי הוא חדש ALPINE 9855R

במגבר יש מצב אני אבדוק ואעדכן

חוטי RC גם צריך לבדוק

אז אני אבדוק את כל הדברים ויהיה עידכון מחר אני מאמין

פורסם

למרות שהקרוס חותך ב58 קילו הרץ - עדיין רצוי לחתוך עם המגבר טיפה מעל זה, סביבות ה70 קילו הרץ

לא קילו הרץ אלה הרץ.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

וואלה - צודק - סליחה 58 הרץ...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...